Bottlestock.be Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

2 boxen roze besteld Zeer vlotte snelle en kwaliteitsvolle levering. Steeds lekkere aanbiedingen van wijnen. Helaas was er in beide boxen weinig variatie en kwamen verschillende flessen meermaals... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De wijnflessen die we tot nu toe hebben geproeft waren beide van uitmuntende kwaliteit, zelfs de Spaanse wijn uit 2016 was perfect. De verschillende land soorten zijn best aangenaam om eens de varia... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel leuk en kwalitatief pakket ontvangen! De flessen hebben goede ratings, zijn van goede kwaliteit, goede gebalanceerde smaak - en dan voor een heel mooie prijs! Btw: de waarde/fles ligt veel hoger... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos

Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor €29 – zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon – enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous n’achetez pas du vin… vous le découvrez. Nous proposons des box mystère composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 €. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez – mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon œnologique, juste du plaisir à chaque gorgée.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

281 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

216 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hallo,er zijn geen woorden voor

Hallo,er zijn geen woorden voor, bestelling plaatsen gaat super vlot, levering gaat super vlot ,de wijn daar en tegen is gewoon TOP TOP TOP TOP, lekker van smaak,en lekker van prijs, proficiat alvast doe zo voort

27 de setembro de 2026

2 boxen roze besteld

2 boxen roze besteld
Zeer vlotte snelle en kwaliteitsvolle levering.
Steeds lekkere aanbiedingen van wijnen.
Helaas was er in beide boxen weinig variatie en kwamen verschillende flessen meermaals terug

22 de setembro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

J'ai déjà fait plusieurs commandes

J'ai déjà fait plusieurs commandes sur Bottle Stock et j'étais assez content des différents vins et surprises reçus.
Malheureusement, cette fois-ci, deux des 8 vins dégustés actuellement étaient très décevants et nous ont rendu même malade pour l'un des deux.
Sinon le concept est original.
La livraison s'est bien déroulée.
La qualité de l'emballage également.
Il y a juste la qualité de deux de ces vins dégustés qui n'étaient absolument pas bons (on les a jetés dans l'évier).

12 de setembro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een box plus besteld en de…

Ik heb een box plus besteld en de wijnen zijn niet veel beter dan deze van de basic box
Er zaten ook veel dezelfde in…
Dus waar zit het échte verschil ?
Ik ben zeker niet ontevreden, maar er ontbreekt iets
Langs de andere kant denk ik dat jullie business model wel een goeie insteek heeft (zonder meer uitleg, maar ik denk te begrijpen hoe jullie werken)

10 de setembro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De laatste zending was zeer matig

De laatste zending was zeer matig: een fles beaujolais nouveau uit 2021 ! Niet meer te drinken ! En nog een fles rode wijn uit 2020 en witte wijn uit 2018 ! Op de rand af. Het zal beter moeten bij de volgede bestelling of het zal mijn laatste zijn.

7 de setembro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wijnen van 20 jaar oud

Chardonnay van 6 jaar oud, zuid Afrikaanse wijn van 20 jaar oud, wijnen uit de Aldi... allemaal ondrinkbaar. Na mail een zeer hautaine mail terug gekregen oa dat hun wijnpanel het wel beter weet... 6 flessen opnieuw gekregen met precies dezelfde oude muffe flessen.

31 de agosto de 2026

Mooie verrassing!

Ik had mijn dozen besteld en er moeten mij twee dingen van het hart nl.jullie zetten de mensen aan tot drinken:-)omdat ik de dozen nog maar een week heb en jullie vragen al wat ik er van vond,zo snel kan ik niet drinken hoor:-))maar ik moet zeggen dat er bij een eerdere review stond dat er een fles sauvignon blanc was geleverd van 20 jaar oud.Wel ik zou zeggen open de fles en je zal versteld staan,ik vond ze persoonlijk nog heel goed meevallen en de tweede fles is een Australische shiraz en is ook niet slecht!Het tweede puntje is dat de gratis doos dezelfde moet zijn dan de bestelde doos,ik had een doos wit en een doos rood en ik wou een gratis mix doos maar dat ging blijkbaar niet.En voor de rest zou ik zeggen doe zo voort mannen !!!!!

26 de agosto de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Haha, die was raak! 😄 We beloven dat we je niet tot sneldrinken willen aanzetten — neem gerust je tijd! Fijn om te horen dat die oudere Sauvignon Blanc en de Australische Shiraz je positief verrast hebben. Bedankt ook voor de feedback over de gratis box — we nemen het mee! Doe zo voort met proeven, wij doen zo voort met verrassen! Santé! 🍷🎉

Eenvoudige webshop

Eenvoudige webshop, snelle levering van kwaliteit. Topcadeau!

25 de agosto de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor deze korte maar krachtige review! 🙌 Eenvoudig bestellen, snel geleverd én een topcadeau — mission accomplished! Santé! 🍷🎁✨

Zeer snel opgestuurd

Zeer snel opgestuurd. De wijntjes zijn ook goed. Mag iets meer variatie inzitten als je opnieuw besteld.

24 de agosto de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Dankjewel voor je feedback! 🙏 Fijn dat de levering snel was en de wijntjes smaken. We nemen je opmerking over meer variatie zeker mee — goeie tip! Santé en tot de volgende box! 🍷✨

Gezellig

Gezellig, verrassend en lekker..

24 de agosto de 2026

Resposta da Bottlestock.be

Wat een heerlijke review, dankjewel! 🙌 Lekkere wijnen, verrassingen, topkwaliteit én Bonusclub-voordelen als trouwe klant — je hebt het helemaal begrepen! Blij dat alles vlot verloopt. Santé en tot de volgende box! 🍷🎉✨

Top!

De tot nu toe geproefde wijnen waren allemaal top! (Enkel een Beaujolais Nouveau van 2021 is een héle slechte keuze...die valt niet meer te drinken en zit vol bezinksel. Dat is dan ook een hype wijn die zeer jong moet gedronken worden)Voor de rest super, zowel rood als wit en snelle verzending. Ik blijf bestellen.

23 de agosto de 2026