Mooi apparaat, heel goed te ruiken! En wat ik heel fijn vind is dat hij oplaadbaar is, dus je kan em lekker centraal in de kamer zetten zonder stroom nodig te hebben. Goede klantenservice, snelle rea... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik wil graag mijn ervaring met Scentech delen. De service was echt uitzonderlijk! In het begin was ik een beetje terughoudend om te bestellen, maar achteraf ben ik zó blij dat ik het toch heb gedaa... Ver mais
Eindelijk een oplaadbare geurdiffuser. Deze kan ik tenminste mooi op een kastje of tafel zetten zonder dat er een kabel door de woonkamer loopt naar het stopcontact. Het nadeel vind ik echter wel da... Ver mais
Ik ben erg blij met de mooie diffuser en de geurtjes. Niks geen gedoe met water iedere ochtend. Makkelijk via je telefoon in te stellen en hij begint en eindigt zelf. Super blij met de aankoop.
Detalhes da empresa
Bij Scentech geloven we dat geur een krachtig middel is om sfeer te creëren, emoties te beïnvloeden en herinneringen te verankeren. Onze missie is om luxe huisparfum en professionele geurtechnologie toegankelijk te maken voor iedereen die zijn leefomgeving wil verrijken. Met onze stijlvolle aroma diffusers en zorgvuldig samengestelde collectie essentiële oliën en geuren transformeer je moeiteloos elke ruimte – van woonkamer tot kantoor – tot een plek waar je je prettig, geïnspireerd en ontspannen voelt. Onze innovatieve, waterloze geurtechnologie zorgt voor een pure, langdurige geurverspreiding, waarbij je eenvoudig kunt wisselen van geur en de intensiteit naar wens kunt aanpassen. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal. We werken met verantwoord geproduceerde, cruelty-free geuren en hoogwaardige materialen, zodat je met een gerust hart kunt genieten. Of je nu kiest voor warme, uitnodigende geuren voor een gezellige avond, of frisse, energieke aroma’s om productief te blijven – bij Scentech vind je altijd een geur die bij je past. Scentech combineert stijlvol design, slimme technologie en hoogwaardige geuren om jouw dagelijks leven net dat beetje luxer en comfortabeler te maken. Ontdek hoe wij de kunst van geur naar een hoger niveau tillen en maak van jouw huis een persoonlijke geurervaring.
Informações de contato
Buitenhaven 65, 5211TR, 's-Hertogenbosch, Holanda
- +31 85 4016 841
- support@scentech.store
- getscentech.com
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie en lekkere geuren.
Mooie en lekkere geuren. Goed verpakt en snelle levering.
Een super diffuser!@
Ik ben erg blij met de mooie diffuser en de geurtjes.
Super blij met de aankoop.
Geweldig echt een aanrader
Geweldig echt een aanrader, misschien iets duurder dan de “geurstokjes” maar zoveel keer beter. Deze ruik je gewoon een maand later nog en de hele dag door. Niet alleen als je de kamer inkomt maar 24/7 . Top echt aanrader.
Geweldig,zoveel beter dan de…
Geweldig,zoveel beter dan de geurstokjes die je 5 minuten ruikt mits je er 5 cm met je neus er vanaf zit. Terwijl deze blijf je ruiken de hele dag door.
Goede en leuke ervaring
Het ging om een ruil in de verkoop en dat was direct in orde.
Geweldig product en een hele snelle…
Geweldig product en een hele snelle levering
Heerlijke geuren en fijn apparaat,ga er…
Heerlijke geuren en fijn apparaat,ga er nog een bestellen omdat de pro ook zonder kabel gebruikt kan worden
Goede kwaliteit, geuren die je echt ruikt!
Mooi apparaat, heel goed te ruiken! En wat ik heel fijn vind is dat hij oplaadbaar is, dus je kan em lekker centraal in de kamer zetten zonder stroom nodig te hebben. Goede klantenservice, snelle reactie.
De app lijkt in eerste instantie niet te werken, maar je moet het apparaat aan hebben staan om schema’s te kunnen instellen. Blij mee 🥰
100% goed!!
Custommers service is echt niet goed!
Geen geldige email adres.
Als ik een email stuur die je als ontvangst binnen krijgt en terug reageert, zou je verwachten dat ze terug reageren!
Krijg je een bericht dat deze email adres niet bestaat!? Hoe dan?
Na omwegen eindelijk customerservice te pakken gekregen.
Na uitleg, kreeg ik een bericht dat ze het adres niet konden vinden!!! Omdat ik een beroep heb waar ik niet aan land werkt moet het daar gewoon afgeleverd worden, nooit geen problemen mee gehad.
En dit bedrijf beweert dat ze het adres niet kunnen vinden.
Anders moet ik het ergens afhalen, ja hoor!!
Snelle levering, makkelijk in te stellen intervallen via de handige app.
Ben tot nu toe best tevreden
Ben tot nu toe best tevreden. Heb nog geen favoriete geur. De nieuwe Scentech is heel mooi! En blend mooi in in mijn interieur.
Goede aanwinst Prima
Prima product, hen er momenteel 2 in gebruik. Het in gebruik nemen en programmeren met de app verloopt erg makkelijk.
Kan het alleen aanbevelen 😊
een geurbeleving
lekkere geuren, goede diffuser en snelle levering.
Geur blijft goed hangen
Dit is het eerste product dat blijft geuren ook al loopt er een hond in huis rond . En met 1 vulling doe je zeker een maand op stand 9
Ik word hier heel blij van
Ik word hier heel blij van. Een heerlijke geur is huis. Je kunt zelf instellen op welke tijden en hoe sterk.
Heerlijke geuren ook.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.