Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf alles halen omdat ik toen een bouwbedrijf had. Dus als ik prive wat nodig had kon dat ook. Nu kwam ik er pas achter dat ik prive er wel kan bestellen en dan afh... Ver mais
Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht... Ver mais
Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunne... Ver mais
Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp... Ver mais
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Goed alles geregeld. Snel. Vriendelijk. Bij ophalen spullen ook snel en vriendelijk.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Product was in orde, maar als particuliere klant voel je je niet echt welkom. Je kan de winkel alleen maar binnenkomen met een pas (alleen voor bedrijven) en wanneer je een kleine bestelling af komt halen, sta je eerst een poosje te wachten tot de vrachtwagen gelost is. Niet echt ingesteld op particulieren, maar ze hebben wel veel.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Bouwmaat opzich is prima,alleen die mevrouw aan de balie in amersfoort doet erg neerbuigend en denkt dat zij meer is als een ander,beetje jammer anders 5 sterren
Goeie spullen, voor een redelijke prijs.
Niet te veel keus, is ook wel is fijn.
Aardig personeel in de winkel en een goede webshop

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Ik had een fout gemaakt in de bestelling. De dame bij de kassa heeft me perfect geholpen! 👏

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Online besteld en afgerekend. Alles lag keurig klaar om op te halen. Niets op aan te merken.
Het bestelproces was makkelijk, het geleverde product degelijk. De communicatie was duidelijk. Kortom, prima bedrijf.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Correcte en snelle afhandeling en goede informatie.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Je wordt altijd goed geholpen hier! Vriendelijke mensen en een schone zaak.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Product bleek niet nodig. Terug was geen enkel probleem. Zeer vriendelijk!

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling lag volgende dag klaar. Ophalen is goed verzorgd.

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort
Goede prijs via internet en makkelijke betaling/reservering maar was gedoe om een op te halen. Als particulier zou ik niet mogen kopen volgens een cassiere en toen dat opgehelderd was was mijn order niet een-twee-drie boven tafel te krijgen..

Woonhuis ventilator,
Ik belde even op of ze wat ik wilde op voorraad hadden en of ik het vandaag kon ophalen binnen 30min had ik mijn producten en geen problemen met de installatie alles werkt van service tot producten