Bouwmaat - Amersfoort Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN Amersfoort, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf alles halen omdat ik toen een bouwbedrijf had. Dus als ik prive wat nodig had kon dat ook. Nu kwam ik er pas achter dat ik prive er wel kan bestellen en dan afh... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Materiais de Construção
  2. Loja de Materiais de Construção
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  5. Loja de Ferramentas
  6. Comércio de ferramentas

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Informações de contato

• Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Holanda

• 033 465 0111

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

96 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

15 de dezembro de 2023

Dank je wel! 👩‍🔧👨‍🔧

Bestelling lag keurig klaar

Bestelling lag keurig klaar
Hulp bij laden van de bestelling

11 de dezembro de 2023

Dank je wel! 👩‍🔧 🧑‍🔧👨‍🔧

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij een vorig bezoek had ik vergeten…

Bij een vorig bezoek had ik vergeten dat ik alleen online
kon bestellen,bij het bezoek werd ik ondanks het bovenstaande geholpen met hetgeen ik ter plekke wilde kopen.

11 de outubro de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Dat is fijn om te horen! Graag de volgende keer een order plaatsen online :)

Dé Bouwmaat

Top winkel! Nog nooit zon warm welkom gekregen toen ik er gisteren voor het eerst kwam dankzij Gert. De winkel ziet er keurig uit en alles was duidelijk te vinden.. Ook met problemen of vragen word je keurig geholpen! Het enigste nadeel is dat ik wat langer ervoor moet rijden(kom zelf uit Nijkerkerveen) maar dat is het meer dan waard :)

11 de novembro de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Dank je wel voor de complimenten! De vestiging is ook blij met jou!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Online bestelling, later ophalen.

Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunnen halen, bv: 's ochtends bestellen, 's middags ophalen. Maar prima service dat het sowieso kán!

9 de novembro de 2023

Hoi Tom, dank voor je review. En tot ziens bij Bouwmaat. 👋

bestelling perfect geregeld

Voor het eerst iets besteld bij Bouwmaat. Vriendelijke ontvangst, alles stond klaar en we werden prima geholpen.

6 de novembro de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Super! 🤩 Dank je wel voor de complimenten!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne ontvangst en betere kwaliteit

Als particulier online geshopt en producten afgehaald op locatie. Ontvangst is hartelijk, product van betere kwaliteit en een retourbeleid.
Even wennen is het eerst aanmelden bij de voorzijde, afhaalbon meenemen en dan aan de achterzijde mijn goederen ophalen.
Ik ben zeer tevreden, 5e ster nodig? Onder bepaalde voorwaarden de particulieren de mogelijkheid geven in de winkel te shoppen. Nu kan dit alleen op vertoon van KVK.
Ondanks dat, gaan ze me zeker terug zien

2 de outubro de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Bedankt voor je review! En wij zien je graag terug 🙂

tevreden

Omdat alles ging zoals het moet gaan. Order werd vlot afgehandeld, bestelling stond klaar en werd snel en netjes geladen.

28 de agosto de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Helemaal top! 😃 Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed spul omslachtig verkregen

Het bestellen, online betalen en product zijn goed verlopen.
Het afhalen bleek echter een bureaucratistisch traject.
Bij aanmelden alle bedrijfsgegevens en persoonsgegevens invoeren.
Factuur printen en meenemen.
Voor afgifte melden bij een loket.
Bon tonen als bewijs dat je er wat te doen had.
Daarmee naar de kassa.
Bleek dat ik niet bij de eerste maar tweede kassa in de rij moest.
Meeneem bon in tweevoud bleek nodig.
Gestempelde en geparafeerde afgifte bon meenemen.
Naar buiten zo’n 100 meter naar het afgifte punt lopen om het forse gebouw heen.
Spullen in ontvangst nemen tegen inleveren van de bon.
Weer 100 meter om het gebouw heen om het spul in te laden.
Waauw!

14 de agosto de 2023

Resposta da Bouwmaat - Amersfoort

Bedankt voor het achterlaten van een review. We nemen het mee in onze evaluaties!