Brienissen Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en super advies. Boom kan ook ter plaatse bekeken worden als je deze niet online wilt kopen. Online kopen gaat prima en gratis levering! Aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Brienissen en de gehele begeleiding ervan. Fijn contact en bezoek op de kwekerij waar we goed konden zien wat we wilden hebben. Planning uitstekend... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het begon op de locatie met een vriendelijk welkom. In alle rust kunnen rondlopen en tussendoor vragen stellen. Na de uiteindelijke beslissing alle ruimte voor vervolgtraject. We konden het niet me... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en deskundig ontvangen. Mooi aanbod van bomen (allerlei soorten/maten). Levering zonder problemen. Wij kochten een grote walnoot (40 jaar oud), een pruimenboom (20 jaar oud) en een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Horto Florestal
  2. Viveiro
  3. Pomar

We leveren en planten grote bomen aan. Dit doen wij in opdracht van particulieren, hoveniers en architecten. Bezoek onze website voor ons assortiment of kom langs op onze boomkwekerij!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

67 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Indrukwekkend promotiefilmpje

Het promotiefilmpje op de website over de enorme boom die wordt geplaatst midden in een stad was voor mij de trigger. Ik dacht dit bedrijf heeft kennis van zaken over bomen. Niets is minder waar. Contact via WhatsApp liep snel en soepel. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. De levering van de bomen (5 stuks) verliep soepel en keurig. Ook bij het planten van de bomen werd opnieuw met aandacht en geduld geluisterd naar mijn wensen en ook zo uitgevoerd. Wil je bomen in je tuin dan raad ik je dit bedrijf aan met dikke 5 sterren!

12 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele betrouwbare partij, prachtige bomen!

Hele betrouwbare partij, prachtige bomen en snelle/nette levering. We zijn super blij met de bomen, het zijn eye catchers in onze tuin! Het was ontzettend leuk om door de boomkwekerij te lopen, goed advies gekregen, er is heel veel kennis!

14 de maio de 2024

Goed bedrijf

Mooie, gezonde bomen gekocht. Leuk bedrijf met goede adviezen. Plaatsen ging perfect. Keurige medewerkers die meedenken. Top!

14 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, betrokken en kundig.

Vriendelijk, betrokken en professioneel bedrijf.
Vanaf de ontvangst op de kwekerij tot de plaatsing van de bomen op locatie, het hele proces is super verlopen. Het is heel prettig dat er super snel gereageerd wordt en beloftes worden nagekomen. Aanrader!

23 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top advies en goede service

Advies ingewonnen bij Brienissen en besloten om het te doen. En echt een fantastische boom werd geplaatst door een man die er veel verstand van had. Ook geen palen boven de grond maar de kluit verankert in de grond met palen. Mooi gezicht en precies de maat die we wilden. Bedankt

15 de fevereiro de 2024

Kundige vakmensen, aanrader!

Kundige vakmensen, snelle levering, denken goed mee. Aanrader om daar je boom / bomen te kopen.

Ik heb begin vorig jaar (2023) twee bomen gekocht en een paar maanden later ook nog even contact gehad over het onderhoud (vanwege enorme droogte in de zomer).

1 de março de 2023

Toppers

Toppers! goed advies, heel netjes met werken! aardig en eerlijk bedrijf.

6 de novembro de 2023

Aanrader!

Goed advies bij de aankoop, levering op tijd en netjes geplant. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Uitstekende service en nazorg!

10 de março de 2023

Grote Portugese laurier

Onlangs heeft Brienissen bij ons een grote Portugese laurier geplant. Erg blij met het resultaat, er werd zeer netjes en voorzichtig (kabels in de grond) gewerkt.
Mooi werk geleverd en kan ze van harte aanbevelen.

12 de fevereiro de 2024

pefecte ervaring

Ten eerste was de ontvangst en begeleiding bij het uitzoeken van de bomen in één woord super en ten tweede was het planten van de bomen tot in de perfectie geregeld.
De bomen zelf hebben zich perfect ontwikkeld in het tot nu toe eerste jaar na de planting

31 de março de 2023

Goede communicatie en advisering

Goede en prettige communicatie via de mail en WhatsApp. Er werd de tijd genomen om ter plekke rustig de bomen te kunnen bekijken en tot een keuze te komen. Duidelijk en zorgvuldig offerte- en plaatsingstraject. Nu afwachten of de amberboom aan gaat slaan.

7 de fevereiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden

Een zeer kundige firma. Een groot aanbod in bomen, soorten, prijzen. Alle gelegenheid voor het stellen van vragen, keurig werk afgeleverd. Partij houdt zich aan z’n afspraken. Goed bereikbaar.

16 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.