Ik ben zeer tevreden over de lessen bij deze rijschool. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde mij goed voorbereid op het examen. De instructeurs zijn vriendelijk en professioneel.
Veja o que dizem as avaliações
De scooter theorie cursus was super duidelijk en goed opgebouwd. De uitleg was helder, de oefenexamens sloten perfect aan bij het echte examen, en je kon vragen stellen als iets niet duidelijk was. He... Ver mais
Ga niet in zee met deze organisatie. Mijn dochter heeft het geluk dat ze vandaag af mag rijden. Na bijbetalen ivm kleine groep, terwijl er geen grote groepen bestaat. Maar voorafgaand aan vandaag wel... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over de Rijschool! De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lessen zijn goed op mijn leerstijl afgestemd en de auto was altijd in topstaat. Dan... Ver mais
Detalhes da empresa
Scooter theorie en praktijk in Rotterdam, Barendrecht en Utrecht. Compleet scooterrijbewijs.
Informações de contato
Zeemanstraat 13a, 2991xr, Barendrecht, Holanda
- 0850044369
- Info@bromo.nl
- bromo.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
weg geld en geen rijbewijs voor onze zoon
weg geld! en geen rijbewijs voor onze zoon!
Zo jammer hij zijn zuurverdiende geld betaald voor een brommer rijbewijs.. enigste die nog plek hadden op zijn verjaardag wat was hij blij!!! En nu weg geld.. geen rijbewijs.. en iemand die van een 15 jarige geld steelt!!! zo jammer!!!! ga werken net als onze 15jaige zoon!!
Echte oplichters
Echte oplichters. Ik woon zelf in Almere heb ook daar voor betaald moest ik opeens naar Utrecht gaan omdat ik anders 3 maanden moest wachten omdat er geen plek is. Vervolgens de dag van tevoren gebeld dat we een uur later beginnen omdat ze geen zin hadden om zo vroeg op te moeten staan had wel gwn voor dat uur betaald dan daar aangekomen was hij ook nog is te laat. Vervolgens beginnen eerst wat theorie wat je allang weet want anders heb je niet je theorie behaald. Toen moest ik ALLEEN rondjes gaan rijden hij wist ook dat ik nog nooit had gereden. Daarna moest ik gaan rijden op de weg nergens uitleg gekregen over hoe de weg in elkaar zit en waar je op moeten letten hij verteld welke kant ik op moest echt dat was het hij noemde me ook de hele dag liefje en schatje waar ik me heel oncomfortabel bij voelde ( was 16) vervolgens kon ik afrijden ben ik gezakt omdat ik niet zelfverzekerd reed en omdat ik niet wist waar ik op een kruispunt moest stoppen op de weg waar verkeerd rechtdoor ging maar wij moesten links dus stopte ik midden op de weg want ik wist ook niet wat ik moest doen! Dus ga hier niet rijden behalve als je de zelfde ervaring wilt als ik. Heb hier overigens €400 voor betaald waar ik lang voor had gespaard zonde van mijn geld!!!
Oplichters. Naaien willens en wetens jongeren...
Oplichters! Zie radar uitzending. Komen hun afspraken niet na. Geen geld terug. Naaien willens en wetens jongeren. Ongelofelijk dat dit allemaal maar door blijft gaan.
Wat een losers.
Kijk radar 17 maart 2025.
Kijk radar 17 maart 2025.. daarin komt bromo in voor .. bij cir op kvk nummer nog steeds geen faillissement.
Ik heb mijn geld terug. Maar NIET van BROMO.
Maar via rechtsbijstand.
Kijk radar daarin zit bromo.
Let op!
Let op! Pakket van 395 betaald, maar na behalen theorieexamen, geen contact meer mee te krijgen. Vooraf betaalde praktijklessen + examen foetsie.
Scammers zie kassa uitzending
Scammers zie kassa uitzending. Neem gewoon zelf contact op met een rijschool. Voor je het weet is je geld weg.
Oplichters
Oplichters: geen cursus, geen geld terug, geen antwoord op telefoon.
Bromo levert niet en geeft niet thuis bij klachten
De beloofde online training blijkt een opgenomen teams-sessie te zijn die wordt afgespeeld. Vragen stellen blijkt onmogelijk. De slagingsgarantie is er niet. Je mag wel onbeperkt de teamsvideo kijken.
Een klacht hierover wordt afgedaan als onzin. In november haalde mijn dochter haar theorie en wilde de praktijkcursus en examen inplannen. Contact alleen via app. Aanbieder biedt als eerste optie half april aan: een serie lessen in een kleine groep. Wel €125 bijbetalen dan. Bij een klacht daarover worden we verwezen naar de klantenservice. Daar werkt iemand die aangeeft alleen maar op de klantenservice te werken. Niet in dienst van Bromo. Hij geeft aan dat we wel kunnen opzeggen. Dat lijkt na enig heen en weer mailen (bellen is onmogelijk) wel te kunnen. Van het bedrag van 495 kun je dan 119 terugkrijgen. Niet bepaald fair. Na veel heen en weer mailen kunnen we dan toch iets meer terugkrijgen. We moeten een betaalverzoek sturen (intussen is het dan 23 januari). Het duurt en duurt maar en bij navraag per email geeft Flora van Bromo aan dat het systeem een storing heeft. Nieuw betaalverzoek sturen dan maar. Die is intussen ook verlopen en de volgende ook. Bromo beantwoordt mails niet meer en laat zijn klanten lekker stikken.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters, mijn dochter heeft haar geld gelukkig terug gehad via onze rechtsbijstandsverzekering.
Niet doen
Mensen een gewaarschuwd mens telt voor 2 ga niet in zee met dit bedrijf mijn dochter is haar geld kwijt en geen rijbewijs ze probeerde nog meer geld te vragen voor diensten die ze toch niet nakomem
bromo is waardeloos
ik zweer ga nooit naar bromo ze doen niks voor. theorie kan je zelf leren. praktijk waardeloos van deze mensen. ze zetten je in een groep van 5 en krijgt minimale instructies (mijn ervaring) ga hier nooit
Zijn oplichters
Zijn oplichters! Ze zijn niet failliet, is nergens terug te vinden! Wij hebben op allerlei manieren ons geld proberen terug te krijgen maar 0,0 reactie. Ook niet met aangetekende brieven. Er zijn ook geen nieuwe eigenaren, allemaal onzin. Ga gewoon naar de rijschool om de hoek.
Opgelicht
Betaald voor compleet pakket met slaag garantie, na een keer zakken moest ik opnieuw betalen.. gedaan maar niks gekregen.. geen theorie en geen praktijk niks voor me kind
Doe geen zaken met deze mensen.
Doe geen zaken met deze mensen.
Zeer slecht, dingen op site zetten terwijl ze dit niet aanbieden en na kunnen komen. Ben nu al meer dan een half jaar bezig om mijn geld terug te krijgen.
Echt waardeloos.
OPLICHTERS!!!
Doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf. Ze houden je aan het lijntje en leveren niets. Helaas kan je geen 0 sterren geven. Getracht een aangetekende brief te sturen naar het kantoor maar die wordt niet aangenomen. OPLICHTERS zijn het.
Het liefst geef ik géén 1 ster
Het liefst geef ik geen 1 ster.
Het zijn oplichters mensen!!
Ik heb app contact gezien tussen hem en een rijschoolhouder dat hij zielig doet dat hij in de schulden zit.
Tot en met de theorie is hij vriendelijk en daarna krijg je geen contact meer of verbreken de lijn als je belt over wanneer je kunt gaan rijden.
Vele zijn al opgelicht!!!
Ook de rijscholen krijgen nog duizenden euro’s van hem. Ja Hem!! Het is 1 of andere oplichter uit Rotterdam.
Gelukkig belde de praktijk rijschool Sterk uit Utrecht ons gebeld wat er aan de hand is daar. En heeft ons verder geholpen.
Als je dit is overkomen
En ga aangifte doen, want dit moet stoppen!!!
Wij gaan ook aangifte doen!!!
Uiteindelijk is onze dochter bij rijschool Sterk in Utrecht geslaagd voor haar scooter rijbewijs in maart 2025.
Als ik hen eerder kende waren we daarheen gegaan direct want zij zijn veel goedkoper dan Bromo Of andere scooter rijscholen uit Hilversum.
Goed bereikbaar en super vriendelijk.
Scooter rijschool Sterk krijgt van ons 5 sterren.
Na de scooter examen is onze dochter netjes bij het station afgezet zodat ze met de trein weer naar huis kon.
Schandalig ze zijn nergens meer te…
Schandalig ze zijn nergens meer te bereiken. Ik ga per direct aangifte doen.
Scooter rijbewijs halen LET OP!
Schandalig hoe de misleiding in wordt gezet door in eerste instantie tot de betaling en na betaling tot het organiseren van een therapeute examen accuraat te communiceren via Whapp.
Vervolgens geven jullie niet thuis op het moment dat er praktijklessen gepland moeten worden tbv scooter examen. Dan is er op geen enkele manier contant te krijgen
Schofterig deze oplichting
Oplichters
Schrijf je hier niet in. Reageren nergens meer op als je betaald hebt!!! Niet op mail,telefonisch of whatsapp.
Oplichters
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.