Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Brudebutikken! Absolut den sødeste velkomst, hjælp og guiden af Miranda til en, som mig, der ikke helt vidste, hvor hun ville ende med sit kjolevalg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en utrolig god oplevelse med Nina, som var meget professionel, dygtig og sjov. Mine forældre og jeg følte os virkelig godt modtaget, og alle vores ønsker blev imødekommet. De har et sortiment ti... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg blev ringet om 4-5 timer før min prøvning og fik oplyst at de kjoler jeg var interesseret i ikke var mulige at prøve da de ikke kunne nå at komme hjem inden mit bryllup. Blev klar over jeg måske... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var nervøs og sent ude, men Miranda fik mig hurtigt til at føle mig tryg. Hun havde læst mine kommentarer i formularen nøje og var super velforberedt og engageret. Ingen salgspres. Kun de ri... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale at tage forbi…

Jeg kan varmt anbefale at tage forbi brudebutikken! De er utroligt professionelle, og man får en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Caroline var simpelthen fantastisk og utrolig dygtig til at hjælpe med at finde kjolen! En kæmpe anbefaling herfra!

18 de outubro de 2025

Fantastisk oplevelse ✨

Kan virkelig anbefale en prøvning hos Brudebutikken! Jeg følte mig virkelig set og hørt, og Victoria gjorde et fantastisk stykke arbejde med at fornemme hvilke kjoler jeg følte mig tilpas i - og hjalp mig utroligt godt igennem hele prøvningen. Jeg havde været ude og prøve kjoler et andet sted før, hvor jeg faktisk synes det var ret overvældende og uoverskueligt, men Victoria var simpelthen så dygtig til at fornemme mine behov og guide mig til drømmekjolen! Derudover var Andrea utrolig sød og dygtig til min genprøvning, hvor jeg sagde ja til kjolen. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse hos Brudebutikken!

28 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var i dag inde og skulle prøve…

Var i dag inde og skulle prøve brudekjole.
Det var en helt igennem super fantastisk oplevelse..super søde Chloé fandt kjolen..og den allerførste jeg prøvede var spot on.
Prøvede en 5..6 kjoler mere..men den første kunne ikke glemmes.
Jeg synes det var en super go behandling..det hele var helt nede på jorden og på ingen måder stressende .
Jeg følte mig i så goe hænder og Chloé havde fuldstændig styr på det og pejlede sig hurtigt ind på mine ønsker .
Kan varmt anbefale brudebutikken♥️

13 de setembro de 2025

ærlig, oprigtig, lyttende og opmærksom - tak Victoria

ærlig, oprigtig, lyttende og opmærksom andet kan man ikke beskrive min oplevelse som.

Jeg har været samlet 7 steder og alle er rigtig søde MEN særligt Victoria som var ved min side den dag, var simpelthen unik på den fedeste måde. Totalt kreativ, nede på jorden, med på diverse ideer, ærlig, komplimenterende og lyttende samt opmærksom.
Hun pointerede nogle ting som mangeeee andre burde gøre sig mere i, nemlig at man ikke nødvendigvis har følelsen af at det “bare” er en kjole der passer til en, men at det er okey at eksperimentere og ikke passe ned i en “box”.

Det var så fed en oplevelse og samtidig gå derfra med en lettet følelse af at det er okey ikke at være som så mange andre, og at det ikke nødvendigvis er en kjole man passer til eller omvendt, men at man godt kan designe lidt selv udover småting - TAK Victoria for en suveræn oplevelse og fordi at du er ærlig på den fedeste måde! Så værdsat!
FORTSÆT! Det er fantastisk og det samme er du og den forskel du gør!

Flere som dig tak! 🙏🏼

Vh Stine og på gensyn 🤩

8 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meaningful wedding dress visit experience

I was looking for a wedding dress, and it was my third time visiting a bridal store, so I already had an idea of the kind of dress I wanted. The store is clean and private.

I was assisted by Andrea, she is very sweet and super professional! She is also very knowledgeable when it comes to dresses, with her prior experience as a bridal dress consultant in Australia. I knew I was in good hands. Although I didn’t end up purchasing a dress from them, I truly enjoyed the experience. The team put a lot of effort into making the dress selection process meaningful, and I really appreciated that 🤍

2 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg følte mig SÅ hørt og set i det…

Jeg følte mig SÅ hørt og set i det hele. Jeg fandt min drømmekjole, og følte mig respekteret hele vejen. Intet kunne være gjort bedre af min søde “stylist”
Kan ikke huske hendes navn, men hun var SÅ dygtig, særligt taget i betragtning af at hun ikke har arbejdet indenfor feltet så længe. Kunne jeg give flere stjerner, havde jeg gjort det.😍

6 de setembro de 2025

Fantastiske kjoler og medarbejdere

Var d. 30 august på besøg hos brudebutikken for at finde min drømmekjole til mit kommende bryllup. Jeg havde hele 5 personer med, dejlige brudepiger og min mor der skulle være med til at dele oplevelsen.

Vi bliver mødt af den sødeste brudestylist Victoria på dagen. Hun var min konsulent, da jeg skulle prøve kjoler, og hun var simpelthen fantastisk – sød, nede på jorden og virkelig opmærksom på mig, mine behov og min stil.

Hun gjorde et fremragende arbejde og fik mig til at føle mig tilpas, set og smuk på samme tid. Jeg havde nogle forskellige drømme, så vi prøvede meget forskelligt og sætte forskellige ærmer mm., på kjoler som f.eks. ikke havde det. Hun fik mig til at føle, at alt var muligt med kjolerne, så den blev perfekt til mig og hvad jeg ønskede. Hun hjalp mig selvfølgelig til at finde den hel rigtige drømmekjole, som jeg sagde JA til!!!

Den ros skal hun have med videre! I har virkelig fantastiske medarbejdere hos jer, og I er uden tvivl det sted, jeg vil anbefale til alle andre brude, jeg kender 🙏🏼❤️

30 de agosto de 2025

Fantastisk service

Brudebutikken var mit første besøg da jeg skulle prøve brudekjoler, så vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men jeg følte mig så set og hørt gennem hele oplevelsen. Ikke på noget tidspunkt følte jeg mig presset eller skyndt på tvært imod, var de enormt behagelige. Jeg har været andre steder hvor det desværre ikke var tilfældet, her føltes det mere som om jeg var endnu en i rækken og de blot skulle sælge nogle kjoler hurtigt.

Jeg endte dog desværre med finde den helt rigtige kjole et af de andre steder, og måtte gå på kompromis med servicen men Brudebutikken fortjener virkelig at få ros, så jeg kan ikke andet end at anbefale Brudebutikken, det er meget tydeligt at de ikke går på kompromis når det kommer til at yde den bedste og mest nærværende service for deres kunder.
Jeg ville ønske jeg havde fundet den helt rigtigt kjole hos dem.

17 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fandt desværre ikke det jeg havde håbet…

Fandt desværre ikke det jeg havde håbet på. Kjolerne er lidt små til en “kvinde med former” så jeg kunne ikke se hvordan kjolerne ville se ud, da jeg måtte holde på kjolerne og derfor ikke kunne se dem ordentligt.
Servicen var fin og hende som hjalp, prøvede at finde så meget som muligt, som jeg kunne prøve. Men desværre følte jeg ikke at jeg fik den oplevelse jeg havde håbet på ved min første Kjoleprøvning.

16 de julho de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, en af de bedste steder jeg har været ved.
Jeg havde den skønneste oplevelse i butikken med Nina, der hjalp os. Hun har en stor mængde viden og gjorde dagen helt speciel. Hun var så sød og hjælpsom.
Jeg vil varmt anbefale brudebutikken

31 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I visited twice Brudebutikken and I'm…

I visited twice Brudebutikken and I'm really thankful for both my visits, I finally decided to go ahead with another dress so I'm sorry I won't order any of their beautiful pieces, but wanted to say how super nice and professional they have been with me, it was a really nice experience and I could not recommend them more!

3 de março de 2025

Fantastisk oplevelse

Dejlig oplevelse og trygge rammer.
Der var en god forståelse.
Professionel rammer - der blev brugt tid på mig som brud, man følte sig ikke stresset på tid- det var rar følelse at man som brud var i fokus.

11 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den skønneste oplevelse

Jeg havde den skønneste oplevelse i butikken med søde Nina, der hjalp os. Hun har en stor mængde viden og erfaring som var en kæmpe hjælp for os og gjorde, at vi nød vores besøg i Brudebutikken fuldt ud.

5 de março de 2025

Mega fantastisk oplevelse.

Mega fantastisk oplevelse.
Jeg gik derind med tanken om at jeg ikke ville finde min brudekjole. Men jeg blev simpelthen mødt af den sødeste kvinde ved navn Mia. Hun var så empatisk og hjælpsom og gav sig sin tid - endda ekstra til jeg var helt sikker. Mia var med til at give mig den bedste oplevelse og jeg endte med at gå hjem med den smukkeste brudekjole!
Tusind tak for den bedste oplevelse nogensinde, der gjorde at jeg nu føler mig som en rigtig brud.
Kæmpe anbefaling herfra.

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg havde ikke en super god oplevelse

Jeg havde ikke en super god oplevelse. Alle kjolerne jeg blev foreslået af personale var meget små og jeg havde derfor meget svært ved at forestille mig hvordan det kunne se ud, samtidig med at jeg fik en følelse af at føle mig forkert!
Man får kun en time til at prøve kjolerne, hvilket er alt for lidt til at finde ud af hvilken stil man er til. Det var derfor utroligt stressende!
Jeg oplevede ikke at personalet var særlig professionel!
Ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

31 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais