Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Brudebutikken! Absolut den sødeste velkomst, hjælp og guiden af Miranda til en, som mig, der ikke helt vidste, hvor hun ville ende med sit kjolevalg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en utrolig god oplevelse med Nina, som var meget professionel, dygtig og sjov. Mine forældre og jeg følte os virkelig godt modtaget, og alle vores ønsker blev imødekommet. De har et sortiment ti... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg blev ringet om 4-5 timer før min prøvning og fik oplyst at de kjoler jeg var interesseret i ikke var mulige at prøve da de ikke kunne nå at komme hjem inden mit bryllup. Blev klar over jeg måske... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var nervøs og sent ude, men Miranda fik mig hurtigt til at føle mig tryg. Hun havde læst mine kommentarer i formularen nøje og var super velforberedt og engageret. Ingen salgspres. Kun de ri... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den BEDSTE oplevelse med Mia…

Jeg havde den BEDSTE oplevelse med Mia i går d. 8. Oktober.
Hun lyttede til mine ønsker, var så rar og rolig, havde respekt for alle mine tanker oven på 3 andre brudekjolebesøg på samme weekend, og gjorde alt i sin magt for at hjælpe mig med at finde kjolen.
Det var en absolut fornøjelse at sidde i det fine afgrænsede område med udsigt over Langelinie.

8 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enormt høje serviceniveau og trygge omgivelser

Jeg har besøgt Brudebutikken to gange og prøvet et utal af de smukkeste brudekjoler! Mia har været behjælpelig og betjent mig begge gange - en sand fornøjelse.

Jeg har følt mig så tryg og set hos jer. I var det første sted (ud af tre steder), hvor jeg prøvede brudekjole - og det var en fantastisk oplevelse med følelserne helt udenpå tøjet, blev jeg alligevel meget tryg og rolig. Det er derfor en kæmpe anbefaling, at kommende brude bør besøge jer.

Tusind tak for jeres forståelse og enormt høje serviceniveau! Det er meget værdsat!

21 de setembro de 2023
logotipo da Brudebutikken

Resposta da Brudebutikken

Kære Catherina,

Sikke en sød besked og selv tak for nogen rigtig hyggelige prøvninger.

Vi ønsker dig et fantastisk bryllup.

Kærlig Hilsen,
Mia og Teamet ind i brudebutikken

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den bedste oplevelse hvor…

Jeg havde den bedste oplevelse hvor Miranda var så dygtig og virkelig fremhævede alle de skønne former en kvinde krop har. Jeg fik tilbudt flere forskellige muligheder og hun var så god til, at finde lige de kjoler som virkelig fremhævede mine former på den rigtige måde så jeg virkelig følte mig smuk. Jeg har været et andet sted før og jeg vil uden tvivl sige at dette sted virkelig kan sit kram, særligt Miranda🌺 tak for en virkelig fantastisk og unik oplevelse. Mine varmeste anbefalinger herfra

18 de setembro de 2023

Super kjoleprøvning

Super kjoleprøvning! Miranda var rigtig dygtig, og var god til at spore sig ind på min stil - hvilket var en stor hjælp.
Kæmpe anbefaling herfra!

17 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og oplevelse!!

Jeg var i sidste uge til brudekjoleprøvning, hvor jeg fik hjælp af Nina, som var super god og opmærksom under hele prøvningen. Alt spillede fra start af og jeg følte mig meget rolig og tilpas. Jeg var lidt nervøs for om der var tid nok til at prøve alle de kjoler jeg havde udset mig, men det behøvede jeg slet ikke at være nervøs for. Det hele var så smooth og der var en god mængde tid til hele. Mine gæster som jeg havde med nød virkelig også prøvningen og de havde også kun gode ting at sige om Nina, så I kan kun være rolige hvis I får hjælp af hende.

Jeg er super tilfreds med min oplevelse og vil stærkt anbefale Brudebutikken. Jeg endte med at købe drømmekjolen og få al den hjælp jeg havde brug, så det kunne ikke blive bedre. Tusind tak for en super service!

10 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig sød og rar ekspedient

Utrolig sød og rar ekspedient. Jeg følte mig meget hørt og set, plus der er rare omgivelser med lidt rolig musik i baggrunden, og selvom vi gik en halv time over tid, tog hun sig tid til mig.

13 de setembro de 2023

Super oplevelse

Super oplevelse alt i alt. Det var nemt at aflevere kjolen og modtog straks penge og mail, da den blev solgt et halvt år efter.

12 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En utrolig venlig og behagelig…

En utrolig venlig og behagelig ekspedient, der var god til at vejlede omkring både tilretning og valg også var en god til at holde sig til budgettet. Desuden nogle smukke og særlige kjoler i second hand, hvor jeg prøvede.

9 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Miranda var sød og imødekommende fra…

Miranda var sød og imødekommende fra start! Hun gav tid og plads og udfordrede samtidig på mine egne tanker omkring hvilken slags kjole jeg skulle gå med. Jeg fandt KJOLEN og havde den hyggeligste dag med mine brudepiger og min mor. Tak for en uforglemmelig dag!

2 de setembro de 2023

Start din brudekjolesøgning her

Miranda var så sød og kompetent til at hjælpe mig med at finde min brudekjole, som jeg købte på stedet. Tak for din imødekommenhed og professionalisme. Og tak fordi det foregik uhøjtideligt og rart.

26 de agosto de 2023

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. Imødekommende, venligt og meget kompetent personale. De var gode til at finde kjolematch på baggrund af den feedback, man løbende gav.

24 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mia var super sød og fik reddet min…

Mia var super sød og fik reddet min datters dag ved at finde en akut til hende , super sød og hjælpsom og vi følte os trygge og godt modtaget fra vi kom ind af døren . Hendes måde at været på hele oplevelsen guld værd og jeg kan varmt anbefale butikken og dens medarbejder

19 de agosto de 2023

Klasse service!

Mia fra Brudebutikken, leverede simpelthen verdens bedste service!

Vi var en gruppe på 6, som kom ind lidt presset, efter at have haft en rigtig dårlig oplevelse tidligere på dagen.

Mia modtog os, som var vi den eneste grund til at være mødt på arbejde! Den service, imødekommenhed, faglighed og hjertevarme var lige hvad sådan en oplevelse, det at finde en brudekjole, skulle være!

Når jeg en dag skal giftes, skal jeg 110% ind og finde drømmekjolen i samarbejde med Mia ❤️

19 de agosto de 2023

Meget professionel

Meget professionel, tryg og SJOV oplevelse. Pigerne dernede er super imødekommende, går meget op i hvad jeg søger og spørger ind, men absolut uden at være for omklamrende eller komme med for mange idéer. Jeg vil anbefale alle der skal prøve kjole at går herned. Jeg fandt the One. Tusind tak skal I have.

17 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og smukke kjoler

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos brudebutikken. De havde en stort udvalg med fantastisk smukke kjoler. Deres dygtige personale vejledte mig og hjalp mig til at finde den perfekte kjole og viste aldrig kjoler jeg ikke havde budget til. Hertil synes jeg det var en super ide, at de også solgte second-hand kjoler.

19 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte min kjole der

Købte min kjole der, god service under besøg og kjolen er fin. Men købte også et slør, da jeg fik kjolen sagde de sløret var inde i posen, det viste sig så de havde glemt at ligge sløret i posen. De ville så sende mig mit slør med posten da jeg bord i Jylland. Så sender de det forkerte slør! Og jeg har så også betalt for det forkerte slør så der har været fejl helt fra start. Mega uprofessionelt

1 de agosto de 2023
logotipo da Brudebutikken

Resposta da Brudebutikken

Kære Maria,
Som jeg udtrykte i telefonen, så er jeg selvfølgelig rigtig ked af at logistikken er gået galt her, og som løsning sendte jeg samme dag det nye slør til dig, uden at få det gamle retur inden. Så det må du meget gerne sende retur, med den forudbetalte label jeg har sendt dig.

Dejligt at du er glad for din kjole - jeg ønsker dig et fantastisk bryllup.
De bedste hilsner
Charlotte

Fantastisk vejledning

Jeg har købt min brudekjole hos Brudebutikken. Jeg er ovenud tilfreds med både service og udvalg. Jeg blev betjent af Mia som virkelig tog sig god tid til at vejlede. Hun var professionel, rar, autentisk og ægte i sin måde at være på - noget jeg personligt sætter stor pris på. Hun var god til at stille de helt rigtige spørgsmål, når jeg var i tvivl, og selvom jeg brugte MEGA lang tid på at vælge lod hun mig på ingen måde mærke det.
Hun fortjener helt sikkert en bonus for hendes betjening! ;-)

11 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais