Jeg havde en fantastisk oplevelse med Brudebutikken! Absolut den sødeste velkomst, hjælp og guiden af Miranda til en, som mig, der ikke helt vidste, hvor hun ville ende med sit kjolevalg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde en utrolig god oplevelse med Nina, som var meget professionel, dygtig og sjov. Mine forældre og jeg følte os virkelig godt modtaget, og alle vores ønsker blev imødekommet. De har et sortiment ti... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev ringet om 4-5 timer før min prøvning og fik oplyst at de kjoler jeg var interesseret i ikke var mulige at prøve da de ikke kunne nå at komme hjem inden mit bryllup. Blev klar over jeg måske... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var nervøs og sent ude, men Miranda fik mig hurtigt til at føle mig tryg. Hun havde læst mine kommentarer i formularen nøje og var super velforberedt og engageret. Ingen salgspres. Kun de ri... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Langelinie Alle 25C, 2100, København , Dinamarca
- kontakt@brudebutikken.dk
- brudebutikken.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god service
Rigtig god service, fine kjoler og sød hjælper
Excellent Service and Perfect Dress!
I had a fantastic experience at Brudebuttiken! The staff was incredibly kind, professional, and knowledgeable. They knew exactly what they were doing and helped me find the perfect wedding dress. The prices were reasonable, and the fitting process was efficient. Their professional advice was invaluable in making my decision. I highly recommend Brudebuttiken for a stress-free and wonderful bridal experience!
Brudebutikken redder dagen!
Brudebutikken, og den skønne Mia, er årsagen til, at jeg skal giftes i min drømmebrudekjole på trods af en voksende, gravid mave. Mia så maven som en fed udfordring og vi grinede hele vejen igennem. Tak for en fantastisk oplevelse, som jeg ikke glemmer!
Jeg blev betjent af Mia
Jeg blev betjent af Mia, og hun fik mig simpelthen til at føle mig så tryg! Hun gav vildt god vejledning, og det var aly i alt en rigtig god oplevelse!
Fantastisk behagelig oplevelse!
Fantastisk oplevelse
Virkelig sød og lyttende medarbejder! Fantastisk flotte kjoler og god vejledning. Flotte faciliteter. Kan klart anbefales.
Virkelig skøn oplevelse
Virkelig skøn oplevelse med en helt igennem sød, serviceminded, sjov og tryg ekspedient. Hun lyttede til mine ønsker og kom med gode forslag og skabte i det hele taget en rigtig dejlig stemning. Og så er der så mange fantastiske kjoler i meget forskellige stilarter.
Jeg vil anbefale alle brude at booke en prøvning hos Brudebutikken.
En virkelig dejlig oplevelse!
Amalie var helt fantastisk, sød og lyttende! Hun havde på forhånd fundet alle de kjoler frem jeg gerne ville prøve og var rigtig god til at komme med alternativer hvis der var noget jeg ikke kunne lide. Jeg følte mig virkelig set og lyttet til. Hele oplevelsen og dagen var fantastisk og uden stress. Helt klart en kæmpe anbefaling værd når man skal finde kjolen til sin store dag 👰🤍
KÆMPE ANBEFALING HERFRA
Bedste oplevelse!
Jeg havde booket 1 time til prøvning og blev ved ankomst til butikken mødt af Miranda som var meget imødekommende og nede på jorden. Imens jeg skiftede fra eget tøj til fin satinkåbe blev der serveret champagne, som mine gæster og jeg kunne skåle i - dette var med til at give en ekstra stemning til den store dag. Miranda havde fundet de kjoler frem som jeg ved booking havde oplyst var noget for mig, men jeg fik samtidig lov til, at prøve en masse andre kjoler, som kunne udfordre mig i forhold til valg af kjolestil. Dette gjorde mig mere tryg i mit valg. Jeg blev lyttet til og fik under hele prøvningen meget kompetente og professionelle kommentarer, råd og vejledning og havde en rolig og afstressende eftermiddag som endte med at vare 3,5 timer, da der ikke kom kunder lige efter mig. Jeg endte ud med den perfekte kjole og jeg kan ikke vente til at skulle have den på, på min store dag.
Tak for hjælpen! KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
En helt fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse, Amalie var helt fantastisk rolig og sød, hun var lynhurtigt til at se/høre hvad jeg kunne lide og ikke var så godt, og komme med alternativer.
Det hele forgik i skønne omgivelser uden noget stress.
Generelt meget tilfreds
Generelt meget tilfreds. Dog lidt hård begyndelse, hvor jeg følte mig lidt “stresset” over at få af vide hvor kort tid der er til mit bryllup. Men kom igennem en masse kjoler og fandt hvad jeg søgte. Havde dog gerne været stressstemmingen foruden.

Resposta da Brudebutikken
Elendig vejledning af valg af kjole og…
Elendig vejledning af valg af kjole og størrelse.
Jeg fandt sidste år den smukkeste kjole. Men da jeg 10 måneder efter skulle hente den var den for lille.
Nedenfor kan I se Charlottes svar, som jeg har brug for at knytte en kommentar til.
Hun ringer for at ville høre min side af sagen, men som vi kommer hen i samtalen er det tydeligt for mig, at hun egentlig kun ringer for at fortælle mig at hun er utilfreds med min anmeldelse her, og at jeg jo selv er skyld i det hele. Hun gentager om og om igen, at jeg jo har insisteret på at få en kjole der var for lille, og at jeg jo bare kunne have lyttet og valgt deres skrædder, for de ville have fået kjolen til at passe.
Jeg ved ikke om den skrædder kan trylle stoffet større, men den skrædder jeg selv har valgt sagde at min kropstype slet ikke ville fungere i den type kjole, da den skærer mig lige under bh dellen og uanset om jeg så levede af nupo, så ville den hudfold ikke blive pæn i den kjole. Det skulle ekspedienten have vidst og vejledt mig i. Men det mener Charlotte kommer an på øjnene der ser. Jeg er bare glad for at min skrædder er ærlig, så jeg ikke ser på billederne efter brylluppet, hvor forfærdeligt den kjole sad på min ryg. Charlotte påstår at de altid råder til at tage en større kjole, men hverken jeg, min mor eller min veninde har hørt det blive nævnt. Jeg snakkede med ekspedienten om at jeg havde tabt mig en del, og gerne ville smide 2-5 kg mere. Ud fra det anbefalede hun mig at tage kjolen lidt mindre. Det stoler jeg selvfølgelig på. Jeg vil selvfølgelig gerne have den så lille så muligt, så den ikke skal syes vildt meget ind, hvilket jeg også talte med ekspedienten om. Der blev på intet tidspunkt nævnt at den sagtens kunne syes flere størrelser ind, for så havde jeg jo selvfølgelig valgt en større kjole, så jeg undgik at have et kæmpe pres om vægttab hængende over hovedet. Ekspedienten havde travlt med at fortælle at jeg skulle bestille kjolen samme dag, fordi leveringstiden var rigtig lang og kunne være op til et år i værste tilfælde.
Da det er ikke er muligt at returnere kjolen, står jeg nu med en kjole jeg slet ikke kan bruge. De påstod at skrædderen ville kunne sy den ud, men da jeg kom til skrædderen var hendes eneste svar, at hun aldrig ville kunne få noget pænt ud af den, og at hun ville være ked af at ødelægge min store dag. Da jeg skal giftes om en måned, har jeg måttet skynde mig at skaffe en ny kjole. Brudebutikken tilbød at hjælpe mig mod et dyrt gebyr for at få syet en ny kjole, og samtidig var de villige til at sælge min kjole i kommission. Jeg ville i grove træk ende med at betale for 2 kjoler hos dem, uden at få noget for min "gamle" kjole. Havde vedkommende jeg handlede med vidst noget mere om kjoler, så havde hun rådet mig til at tage en kjole et nr større, da de åbenbart kan syes flere størrelser ind. Jeg synes det var en god oplevelse at vælge kjolen, men jeg kan på ingen måde anbefale Brudebutikken. De har kun prøvekjoler til helt slanke kvinder op til str 40, så man får ikke det færdige billede af hvordan kjolen sidder, når den ikke kan lukkes. Da jeg hentede min kjole, kunne den kun lige lukkes hvis jeg holdt vejret og trak maven helt ind. Men det dur ikke til så lang en dag som et bryllup jo er. Den strammede alle steder og var slet ikke behagelig. Ekspedientens eneste kommentar til at den tydeligt var for lille, var at den var så smuk til mig....
Det er så dårlig service at de ikke vil hjælpe mig af med kjolen, når den stadig er helt ny.
Hvis den skal sælges i kommission, bliver det til 3000 kr under nyprisen og så skal de have halvdelen af den salgspris. Ærgerligt jeg ikke var andre steder først, men heldigvis har jeg fundet den smukkeste kjole i en anden butik, hvor de forstår at vejlede så man går derfra med helt ro i maven.

Resposta da Brudebutikken
Dejlig oplevelse i rolige rammer
Dejlig oplevelse i rolige rammer, hvor der var god tid samt kyndig og venlig vejledning. Jeg fandt min brudekjole og venter nu spændt på levering :)
Servicen er uden sammenligning
Servicen er uden sammenligning - fantastisk!
Bedste oplevelse
Den bedste oplevelse at prøve brudekjole med Mia! Den sødeste betjening, meget tålmodig og god til at finde lige min stil!
Selvom min prøvning kun skulle være en time så gav hun mig god tid og ro til at prøve i mit tempo og jeg var der i næsten to timer 🧡Kan på det varmeste anbefales alle kommende brude at besøge brudebutikken
👰♀️👰♀️
Jeg havde en dejlig brudekjoleprøvning…
Jeg havde en dejlig brudekjoleprøvning inde i brudebutikken. Jeg var så heldig at det var Mia der hjalp mig og hun gjorde det til en skøn og tryg oplevelse. Tusinde tak ☺️
Kanon service
Kanon service! Været der to gange og fundet min kjole 💘 fik lige den støtte og hjælp som jeg ønskede!
Kæmpe anbefaling af Josephine
Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos Josephine i dag. Hun var enormt lyttende, støttende og rådgivende. Det var en enorm skøn oplevelse, og Josephine skabte nogle virkelig trygge og behagelig rammer for mig. Jeg kan klart anbefale Josephine fra brudebutikken.
Så dejlig og behagelig oplevelse
Så dejlig og behagelig oplevelse. Bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.
Fantastisk oplevelse at være i…
Fantastisk oplevelse at være i brudebutikken, det er så hyggeligt og virkelig god service.
Jeg fandt min drømmekjole og det er jeg så taknemmelig for.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.