Ik heb al 3 jaar 3 soorten vlees voor mijn hond.Nu zat er eenLARF in de gevogelte(gadverdamme).Ik kan bij Buddy niet iemand telefonisch bereiken wat ik heel raar vind voor zo'n groot bedrijf!!!De wink... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopt... Ver mais
We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Ver mais
Ik wou het eens proberen, maar mijn hond at het niet graag dus de zakken bleven liggen. Plots 3 maanden later werd er door buddy bites geld van mijn rekening genomen en nu sturen ze me ongevraagd weer... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre BuddyBites
Informações de contato
Venecolaan 44 G/5, 9880, Aalter, Bélgica
- 0032456314602
- info@buddybites.be
- buddybites.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da BuddyBites
Ben nog maar net overgestapt
Ben nog maar net overgestapt. Even aankijken hoe de hond reageert op de nieuwe brokken. Verzending en service lijkt goed te werken.

Tharo heeft regelmatig enteritis
Tharo heeft regelmatig enteritis. Dank zij de nieuwe samenstelling van voer is zijn stoelgang enorm verbeterd.

Resposta da BuddyBites
We zijn net begonnen met de voeding
We zijn net begonnen met de voeding. We zitten nog in de periode van overgang met de oude voeding. Onze hond is wel dol op de voeding.

Buddybites top!
Super service, goede uitleg op de website, goede kwaliteit van brokken, Maya is er zot op!

Zeker een aanrader!
Fijne en makkelijke site. Snel in huis, inclusief een kleine verassing. Beide honden (10 maanden en 15 jaar) vinden de uitgezochte brokken voor beide heerlijk. De persoonlijke touch op de zak brokken is super leuk gedaan. Kortom: helemaal top!

Resposta da BuddyBites
Goeie service en leuke verrassing bij…
Goeie service en leuke verrassing bij het pakket!

Resposta da BuddyBites
Het was een aangename vlotte…
Het was een aangename vlotte kennismaking, met een goede uitleg met kennis van zaken over het product.
Een aanrader voor mensen die op zoek naar een natuurlijke gezo de voeding voor hun buddy.

Resposta da BuddyBites
Ik miste in het pakket de snoepjes die…
Ik miste in het pakket de snoepjes die ik bijbesteld had en ook betaald had.
Onze hond smult ervan
Onze hond is zot van zijn nieuwe brokjes was ook heel snel geleverd met een extratje bij. Top!!

Resposta da BuddyBites
Een aanrader bij uitstek!
Uitstekende service, goed advies, maar helaas eet mijn pup de brokken niet. Ze heeft weken dwangvoeding gehad, waar ze vandaan komt. Ik heb haar aan het eten, maar ze eet alleen wat ze kan en wat ze lekker vindt. Dus dat ligt niet aan jullie. Dank!

Resposta da BuddyBites
De 1ste schep ging goed maat eet niet…
De 1ste schep ging goed maat eet niet veel meer sondsdien zelf zijn hoeveelheid brokjes per dag eet hij niet op

Resposta da BuddyBites
Ja vorige week op de nieuwe kaai…
Ja vorige week op de nieuwe kaai Turnhout hadden ze mij goede info gegeven over de voeding van de hond. Heb toen geprobeerd ze eet het eten goed op .

Resposta da BuddyBites
De aanspreeek moment was leuk op de…
De aanspreeek moment was leuk op de markt vrirndelijk en zeer intressant we zijn nu begonnrn met het toedienen van de vaste voiding in COMBINATION met het vorige nog

Resposta da BuddyBites
Het is voor ons altijd een zoektocht…
Het is voor ons altijd een zoektocht naar voeding voor onze hond omwille van zijn allergie.
Nu kunnen we tenminste varieren tussen ons bestaande merk en deze.

Resposta da BuddyBites
Jucatan voelt zich prima met zijn…
Jucatan voelt zich prima met zijn voeding op maat. Hij is gek op de snoepjes, en reageert qua vertering ook heel goed op alles. Geen (of zelden) diarree, terwijl dit met andere voeding om de paar dagen wel was.