Buena Vida Supercars Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische middag gehad. Althans,onze mannen!! Als verjaardagscadeau mochten ze samen op pad in een Ram Van. Dat hebben we lang verborgen weten te houden. Ik had geboekt voor een zondag.....niet we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 ster is eigenlijk al te veel. Wat een teleurstellende ervaring. Er is zeer onprofessioneel omgegaan met een lekke band. Er werd geen enkel bewijs geleverd, terwijl wel meerdere keren is toege... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de Lamborghini Aventador S gehuurd. Wat een ervaring! Prachtige auto en zeker de moeite waard om te ervaren. Ook nog in de Huracan Evo gereden, heerlijk het dakje open met het zonnetje. Als Lam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros

Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

187 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Huren afgeraden! Borg oplichting!

Ik ga hier niet meer huren en zou het ook zeker afraden!!
Ik zou meedoen met de dreamtour XL (€3000), maanden van tevoren geboekt en vernam er niks over toen de datum dichtbij kwam. Toen ik een bericht stuurde vertelde ze pas dat het niet doorging. Ik vroeg om mijn geld terug en dit was niet mogelijk, omdat ze hier niet aan doen?!? Wat ik heel gek vind want volgensmij is dit wettelijke verplicht. Ik moest kiezen tussen de Grandtour (waarvoor ik nog meer moest bij betalen) of een dag 1 van de auto's mee. Met tegenzin koos ik een dag een auto mee (t.w.v. max €1500), en met de afspraak dat ik hem van 10:00 tot 20:00 mocht hebben. Toen ik daar aankwam waren ze vergeten mijn boeking in de agenda te zetten dus wisten ze van niks. Toen ze het eenmaal gevonden hadden moest ik daarna weer onverwachts kiezen, of de auto tot 20:00 meenemen zonder km-vrij pakket, of om 18:00 inleveren met km-vrij pakket. Dit vond ik erg gek omdat ik eigenlijk al meer betaalde dan de prijs op de site. Toen de auto eenmaal buiten stond heb ik een filmpje rondom gemaakt en daarna de auto meegenomen. Bij inleveren van de auto werd hij op schade gecontroleerd en vonden ze iets. Toen ik zei dat dat er al zat en ik het op video heb vroeg hij of hij het filmpje mocht zien. Ik heb deze laten zien en op her filmpje was de schade te zien, maar dit was voor hem niet genoeg en zei dat ze er verder onderzoek naar gingen doen. Ik hoorde een tijd niks en toen ik om een update vroeg hadden ze bepaald dat het bij mij was gebeurd. Dus kreeg ik mijn borg niet terug. Totaal 4500 voor een dag een auto mee, zou het echt afraden om hier te huren!! Voel me compleet opgelicht.

31 de dezembro de 2023

Beste Jeremy,

We hebben je review aandachtig gelezen en wij vinden het erg spijtig dat je het gevoel hebt gekregen zoals je het zelf beschrijft. Met name omdat in je review een ruim aantal zaken feitelijk onjuist worden beschreven. Het klopt inderdaad dat de Dreamtour XL geen doorgang heeft gevonden. We hebben je echter een tweetal keuzes geboden, te weten een dag een supercar huren of een tegoedbon. Daarbij heb je de keuze gemaakt voor het huren van een supercar. Dat is uiteraard prima, doch als je nu aangeeft dat je dit met tegenzin hebt gedaan, moeten we dat voor je eigen rekening en risico laten. Je hebt immers de keuze gehad. Na afloop van de huurperiode hebben wij vervolgens, spijtig genoeg, aan de hand van het beschikbare filmpje vastgesteld dat er schade aan de voorbumper was aangebracht en op basis van de Algemene Voorwaarden hebben wij vervolgens het recht om dan de waarborgsom te verrekenen. Wij begrijpen uiteraard dat dit, ook voor jou, erg vervelend is, maar wij betreuren het ten zeerste dat je dan vervolgens ten onrechte de term 'oplichting' hanteert, aangezien dit immers aantoonbaar onjuist is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik denk dat dit bedrijf in enorme…

Ik denk dat dit bedrijf in enorme geldnood zit. Als je de reviews leest, was het eerst allemaal goed, maar de laatste half jaar wordt iedereen daar opgelicht door schades te claimen die er niet zijn en onterecht borg in te houden. Zielig als een bedrijf zo moet handelen en uiteindelijk ten onder zal gaan, omdat niemand hier nog wat durft of wil huren. Graaft zo echt zijn eigen graf.

Beste Peter,

Gezien jouw reactie lijkt er duidelijk iets mis te zijn gegaan. Buena Vida is een prachtig en gezond bedrijf, en wanneer iemand bij ons een wagen huurt, leggen we de regels altijd zorgvuldig uit en leggen we alles vast om discussies achteraf te voorkomen.

In jouw geval ben ik benieuwd wat er precies is voorgevallen. Heb je daadwerkelijk een auto bij ons gehuurd, of baseer je je reactie op de reviews? Wij werken zelf met Google-recensies en raden klanten aan hun ervaringen uitsluitend via Google te delen. Wat er op dit niet door ons aangemaakte account gebeurt, is voor ons ook onduidelijk. Het enige dat we kunnen doen, is hier netjes op reageren.

Het is jammer om te horen dat je een negatieve indruk van Buena Vida hebt. Als er een probleem is, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We lossen dit graag samen met jou op en horen ook graag waar jouw recensie precies op gebaseerd is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTERS PAKKEN JE BORG AF!!!

OPLICHTERS!!

Onlangs heb ik een review geschreven over Danny Vijverberg (eigenaar Buena. Vida. OPLICHTERIJ.)

Meneertje Danny, wilde mijn borg onterecht niet terug betalen. Op onze contract stond duidelijk de tweede chauffeur erop vermeld. En alle kosten zijn vooraf afgerekend (wellicht herkennen de gedupeerden van dit bedrijf dit wel om de reservering ‘officieel te gaan maken’

Meneertje Danny Vijverberg die naar mijn gevoel gezien alle reviews zo miljonair is geworden door te jatten van alle borgsommen, wilde mijn borg niet terug betalen ondanks het ontvangen van een creditfactuur. Naar heel veel telefoongesprekken en mailwisselingen en het versturen van een incasso, kreeg ik uiteindelijk toch wel een deel van mijn borg terug, omdat meneer de oplichter geen poten had / heeft om op te staan.

Maar deze lokale oplichter, is best wel slim en heeft dus na 27 dagen een factuur gemaakt en dat word dus na ruim een maand naar me toe verstuurd.

Nou begrijpen jullie wel hoezo Danny dit doet he? Om uiteindelijk zich zelf proberen in te dekken, wel slim maar dat gaat niet werken.

Danny ik verzoek je mijn resterende borg en de incasso kosten te gaan betalen.
Anders ga ik niet stoppen.

Ik verzoek alle gedupeerde van dit bedrijf, gewoon een review te schrijven!! Want ik twijfelde er ook over om een review te schrijven ‘t kostte me te veel moeite.

22 de dezembro de 2024

Beste Emre,

De borg is destijds met jou afgehandeld, waarbij de kosten voor de tweede bestuurder correct zijn verrekend, zoals ook in het contract is vastgelegd. Het is goed dat je vóór de huurperiode hebt aangegeven dat er een tweede bestuurder verzekerd moest worden. Hiermee hebben we onverzekerd rijden voorkomen.

Je gaf aan dat je pas je borg terugkreeg na incasso-acties. Echter, de borg was al enkele dagen teruggestort voordat ik jouw incassobrief ontving. Die incassobrief was dan ook niet rechtsgeldig, en ik heb daar direct op gereageerd.

Ik wil je adviseren om goed op de hoogte te zijn van de regels en procedures wanneer je juridische stappen overweegt. Het kan je namelijk veel tijd en geld kosten als je niet precies weet wat je doet. Wij hanteren onze regels consequent voor alle klanten, zonder uitzonderingen. Onverzekerd rijden wordt door ons zeer zwaar bestraft, niet alleen om ons bedrijf te beschermen, maar ook om de wet- en regelgeving en verantwoord rijgedrag te waarborgen. Jij hebt keurig de verzekering voortijdig aangegeven en daar zijn we blij om.

Wij zijn bovendien het enige verhuurbedrijf in onze branche dat samenwerkt met de politie. Zij ondersteunen ons in het handhaven van de regels en zijn bevoegd om maatregelen te nemen indien nodig. Gelukkig was zowel jij als de tweede bestuurder verzekerd, zoals het hoort. Omdat de verzekering voor de tweede bestuurder niet vooraf was betaald, hebben we deze kosten achteraf met de borg verrekend. De resterende borg heb je inmiddels al terug ontvangen.

Ik vind het jammer dat we het hier niet over eens kunnen worden. Mijn doel is altijd om samen met onze klanten tot een tevreden oplossing te komen. We waarderen onze trouwe klanten enorm en bieden graag een korting van 10% aan bij een volgende verhuur. Helaas is dat in dit geval niet gelukt met jou Emre, ik sta altijd open voor een oplossing bij een volgend keer huren van een aantal wagens, dan kan het worden goedgemaakt. Feit is dat de regels worden nagekomen en op correcte wijze worden afgehandeld en dat is gebeurd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb meerdere autos gehuurd via de…

Ik heb meerdere autos gehuurd via de ritten kaart zeer goed bevallen! Personeel en danny zijn heel toegankelijk echt een top bedrijf daar kunnen de grote verhuur bedrijfen wat van leren ! Ik heb zelf overal gehuurd maar dit bedrijf is de beste vooral met de ritten kaart. Borg had ik heel snel terug. Dikke 10

17 de dezembro de 2024

Resposta da Buena Vida Supercars

Hoi Daniel, je hebt zeker leuk wat exclusieve wagens gehuurd dit jaar en wie weet tot volgend jaar, je weet hier ondanks het harde werken leuk je ontspanning uit te halen en daar zijn de supercars ook voor bedoelt. Fijne klant en tot ziens, alsmede fijne feestdagen gewenst voor nu en is er een auto gewenst weet je ons te vinden.

100 euro per kwartier

100 euro per kwartier? En 121 euro voor vier minuten. Ik snap m niet! Nogmaals als je zo je geld moet verdienen! Meer dan sneu!

2 de novembro de 2024

Resposta da Buena Vida Supercars

Klopt helemaal, we hebben altijd een tijdbestek waar we vanuit gaan waarvoor een berekening word gemaakt, word de gemaakte afspraak door later terugbrengen geschend brengen wij 100 euro per kwartier in rekening, we werken niet gelijk met hele uren wat normaal wel het voorschrift is maar per kwartier, zo houden we het dragelijk. Komt een ieder bij ons te laat en berekenen we dit over een jaar is er ook geen planning op na te houden helaas voor onze andere klanten, zo houden we dit in toom en is helaas nodig blijkt in de praktijk. Door deze regel komt er vrijwel niemand te laat terug en dat willen we graag zo houden Loes.

NOGMAALS

NOGMAALS
Blijf weg van deze louche zakkenwasser. De eigenaar wou mijn vorige review laten verwijderen,omdat er haatdragende tekst in voorkwam. Wel Danny mijne review staat er nog steeds!!

7 de dezembro de 2024

Vervelende nasmaak

Na een goed voortraject en ervaring helaas toch een vervelende nasmaak. Zo op het eerste oog lijkt het een mooie, professionele club. Communicatie vooraf goed. Prachtige auto. Maar na het inleveren begon het gedonder.

Ik heb de auto vies ingeleverd. Ik wist namelijk niet hoe ik deze veilig kon schoonmaken. De schoonmaakkosten á €250 waren dus prima. Je kunt wat vinden van het bedrag, maar die waren prima gezien de omstandigheden.

Helaas kwam achteraf de melding dat er 2 banden versleten waren. En dat daarvoor €1000 in mindering zou worden gebracht op de borg. Achteraf als in - later per mail. Tijdens de inspectie bij inname is er niks over gezegd. Foto’s werden niet overlegd. Het overmaken van het restant van de borg werd pas gedaan na meerdere herinneringen.

Al met al vervelende nasmaak. Die versleten banden hadden naar voren moeten komen tijdens de inspectie. Niet per mail achteraf. En de borg zo lang vasthouden, tja…
Al met al gewoon niet fair.

10 de outubro de 2024

Resposta da Buena Vida Supercars

Beste Daan, het was goed dat je aangaf de auto enorm vies te hebben gemaakt, je had ook enorm veel km gemaakt met de auto, mag met een km vrij pakket maar schoonmaken doen we liefst zelf met speciale middelen gezien de coating, bedrag was akkoord en zo gedaan.
Daarnaast de versleten achterbanden, we leveren geen wagens af met versleten banden, klant maakt vooraf een film en hierop was niets te vinden, de banden waren naderhand bijna tot touw aan toe weg, hoe je hebt gereden doen we geen aannames in maar de banden hebben we in rekening gebracht. Je zei al ik schrijf er een revieuw over maar we kunnen dit niet kosteloos laten gebeuren, nu slijten banden bij de Mercedes GTC wel snel maar zo snel hadden wij ook niet verwacht, ze zijn uiteraard direct vervangen voor nieuwe.
Dat de borg wat langer duurde had te maken met ons overleg, ik wilde er met een goed gevoel uitkomen voor een volgende keer. Maak dan ook vooraf de inspectie helder op film voor jezelf dan is er achteraf ook voor jouw eigen gevoel geen onbegrip. Toch zien we je graag weer een keer, en ik ben zeker niet iemand die het vergeet, dan kunnen we vast iets verrekenen met de nieuwe huurprijs, de rittenkaart was een leuke optie voor je wat besproken is, desnoods iets daarmee doen dan komt dit ook weer goed.

Oplichters en geldwolven!

Waarschuwing voor toekomstige klanten van Buena Vida Autoverhuur!

Huur hier geen auto !

Ik heb onlangs een zeer teleurstellende ervaring gehad met Buena Vida Autoverhuur en wil andere potentiële klanten waarschuwen om goed op te letten. Na het huren van een auto, hebben ze oude bestaande foto’s gebruikt om schade aan de auto op mij te verhalen. Dit ondanks het feit dat ik zelf duidelijke foto’s heb gemaakt van de staat van de auto, die totaal niet overeenkomen met wat zij nu als ‘bewijsmateriaal’ gebruiken.

Ik heb op een nette manier geprobeerd in contact te komen met de eigenaar om dit recht te zetten, maar het bedrijf weigert simpelweg om met mij te communiceren. Het lijkt erop dat ze er alles aan doen om hun klanten borg te laten verliezen op basis van valse beschuldigingen.
( geldwolven )

Deze praktijken zijn absoluut onacceptabel en klanten verdienen een eerlijk en transparant verhuurproces. Doe jezelf een plezier en vermijd dit bedrijf!

Resposta da Buena Vida Supercars

Bericht gelezen en sta werkelijk waar te kijken van je reactie, de huurder maakt namelijk zelf een film en foto's bij vertrek, wij gaan uit van schadevrij bij vertrek en film en foto klant bij vertrek zijn leidend mocht er schade zijn ontstaan om dit te ontkrachten. Wij staan altijd open voor dit soort situaties met goed contact om af te spreken en het filmpje dat je zelf maakt bij vertrek door te nemen en te corrigeren op de borg als dit niet klopt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze man is echt een centenneuker heeft…

Deze man is echt een centenneuker heeft het alleen gemund op je borg. Een auto gehuurd wat helemaak oke is gegaan. Bestaande schade dat op voorhand is opgenomen met telefoon en heel duidelijk zichtbaar was. Volgens hem is het nieuwe schade met zijn agressieve houding en communicatie boezemd hij angst bij zijn klanten. Aangifte gedaan voor deze gestoorde Danny. Dit is een wolf in schaapskleren. Pas op mensen voor deze gevaarlijke figuur.

21 de setembro de 2024

Resposta da Buena Vida Supercars

Gaat alles ok gaat de borg retour, vast gegeven, is er schade word dit verrekend met de borg. Daarnaast gaan er zelden wagens de deur uit met schade, dit is namelijk niet netjes naar de klant toe en proberen wij ten alle tijde te voorkomen om ook discussie te voorkomen achteraf, daar word niemand blij van.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte ervaring heb ik gehad…

Wat een slechte ervaring heb ik gehad met dit bedrijf. Bij terugkomst was alles goed en later een bericht gekregen dat er toch schade was en dat mijn borg van €1000 weg was. Pure oplichterij. Proberen je oude schades aan te smeren. Ze hebben het alleen op je borg gemunt. Pas op voor deze oplichters!

Resposta da Buena Vida Supercars

Bijzonder want wij brengen nooit schade in rekening die al was of al zou zijn. Dan heb je toch iets geraakt. Dat kan niet anders, en anders is deze borg al retour gegaan.

Oplichter eerste klasse

Oplichter eerste klasse! Hond heeft mijn borg van 1000 euro in genomen voor iets van 200 euro was! Kortom waardeloze oplichter nooit meer huren

Resposta da Buena Vida Supercars

Hoi Eemad, schade calculatie is aan ons, niet aan de klant, wij dienen zaken goed te herstellen, het zijn immer supercars. Word altijd onderbouwd indien gewenst.

Let op pure oplichters.

Let op pure oplichters.
Ze verzinnen allemaal trucjes om je bestaande schades alsnog te laten betalen.
Binnen 2 weken zouden ze borg terug moeten betalen. Na dik 3 weken pas terug gekregen nadat ik ze meerdere gebeld heb erover.

Schade was vooraf gefilmd. Er zat al flink schade op alle velgen en op de carbon skirt. Alles duidelijk te zien op mijn filmpje dat het bestaande schade is. HIER NOOIT HUREN. De een na de ander gaat weg met hetzelfde probleem.

5 de outubro de 2024

Resposta da Buena Vida Supercars

Hoi Mike, je had een bijzondere auto mee, de velg had een schade helaas. Dit kan gebeuren maar is opgelost.

Geweldige ervaring huren van de Mercedes GTC

Voor onze bruiloft heb ik de Mercedes GTC gehuurd. Danny dacht goed mee om bepaalde uitdagingen qua tijden en dergelijke op te lossen. De auto uiteindelijk buiten sluitingstijd opgehaald en namen alle tijd om alles door te spreken. Ook kregen we nog een uitgebreide rondleiding door de showroom. Al met al een top ervaring rijker!

6 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

G-wagon gehuurd

Heb hier een G-wagon gehuurd en was een super leuke ervaring! Ben goed geholpen , had zelfs een klein beetje te veel km gereden maar omdat het om een klein bedrag ging hoefde ik dit niet te betalen ! Hopelijk tot snel weer

1 de setembro de 2024

Dream comes true

Zojuist een droomuurtje van mijn zoon laten uitkomen. Bij Danny en zijn team langsgeweest en door zijn flexibiliteit mogelijk gemaakt om een uurtje in zijn droomauto, De Lamborghini Urus, te rijden. Matthijs, je hebt er een nieuwe vriend en fan bij.

Klasse team Buena Vida!

Groetjes van Dennis en Erick uit Scheveningen.

4 de setembro de 2024

Top service

Het was een enorme goeie service wij hebben genoten van de medcedes amg gtc. Mocht hem zelfs eerder ophalen als afgesproken. Netjes overleg gehad kon zo uur bij boeken

29 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

voor onze bruiloft de nissan GTR nismo gehuurd

voor onze bruiloft de nissan GTR nismo gehuurd wat een geweldige top auto was dit zeg ongelofelijk! ivm onze drukke planning en de afstand zouden we het niet halen volgens de reguliere openingstijden. naar goed overleg kon ik de auto een uur voor openingstijd all ophalen. eenmaal daar werden we vriendelijk ontvangen met een kop koffie. en naar wat rondneuzen tussen al die mooie wagens die binnen stonden werd de nissan naar buiten gereden en konden we vrij snel genieten van de auto naar een instructie rondje gereden te hebben samen met een medewerker. bedankt voor de ongevergetelijke ervaring en wie weet tot de volgende!

15 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We komen zeker nog een keer terug

Chille gasten bij de balie die je helemaal helpen met het contract, alles goed uitleggen en je helpen met de auto zelf. Service erna was goed, borg duurde iets langer maar is perfect opgelost. We komen zeker nog een keer terug. (Oh ja en de auto was niet normaal gaaf)

23 de junho de 2024

Topervaring

Man en zoon hebben de dag van hun leven gehad met de Ford Mustang cabrio. Vriendelijke ontvangst. Het rijden in de auto was geweldig maar ook alle aandacht die het trok was superleuk. Fijn dat ze zonder problemen nog van datum konden veranderen ivm de weersverwachting. Ik miste de borg maar dat was ook snel opgelost. Al met al een top ervaring.

20 de junho de 2024