Min hund elsker når pakken kommer. Han ved den er til ham.. altid lækre kvalitets godbidder.. og Legetøjet.. er holdbart.. og fantasifuldt.. Har dog flere gange fået de samme godbidder.. som månede... Ver mais
A empresa respondeu
Sikker vinder hver måned. Min Golden Retriever Max, ved hvordan en BullerBox ser ud, når der kommer pakker. Han er glad, jeg er glad. Indeholder sjovt legetøj med forskellige temaer, og 3 poser lækre... Ver mais
A empresa respondeu
De skall inte ens få en stjärna av oss. Köp inte av detta företag! Vi har inte fått vår box sedan I juli och vi har betalat och sen beställde jag xtra gosedjur som också är betalat men inte f... Ver mais
A empresa respondeu
Man skal konstant i kontakt med dem for at få den boks man har betalt for. Der er ikke noget der kommer til tiden. Jeg har nu skrevet og ringet i over en måned uden at få svar, jeg tror ikke der sidde... Ver mais
A empresa respondeu
BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe
Ørbækvej 268B, 5892, Gudbjerg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min mor har igen været tosset og bestilt noget til mig 🐾🐾fra Mulle.

Resposta da BullerBox
Luna ser fram emot sin månatliga låda. Leksakerna är verkligen en favorit.

Resposta da BullerBox
Bullerbox er det bedste jeg har investeret i. Min hund er ellevild hvergang vi får en box ind af døren, fyldt op med de lækreste bamser og godbidder. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da BullerBox
Min bullerbox var ved en fejl lavet om til hent selv pakke. Det er nu blevet rettet og Albert fik en meget flot ekstra pakke, for besværet. Jeg kan kun sige at det er en god service at de giver. Albert og jeg er rigtig glade for bullerbox. Det er så rart at se ens hund blive så glad, når bullerboxen kommer.

Resposta da BullerBox
Vår 11-månaders Doubledoodlevalp är för stor för Bullerboxen som inte har anpassat sig med ålder och ras sedan vi påbörjade prenumerationen. Prenumererationen fortsatte utan notifikation och pengar drogs ifrån mitt kort.

Resposta da BullerBox
Hun er ikke helt vild ned de ting der er i, hverken godbidderne eller legetøjet.
Jeg havde ellers håbet på at hun kunne prøve noget nyt men nej desværre.

Resposta da BullerBox
Har flere gange i mit 3 mdr medlemskab gjortopmærksom på at legetøjet ikke kan holde til min hund, efter et par gange har jeg så modtaget det de kalder robust box, det gik der så også lidt tid inden det lykkedes og det “robuste” legetøj holder heller ikke, så er det dyrt nok at være medlem.
Har efterfølgende været i kontakt og nu er mit medlemskab ophørt, jeg har fået penge retur og vi har modtaget en rigtig fin goodiebag som kompensation.
Rigtig god service, derfor ændres til 5 stjerner😊.

Resposta da BullerBox
Holdbart legetøj i forskellige størelser, og god variation i godbidder💕🤗

Resposta da BullerBox
BullerBox er et fantastisk koncept som vi elsker herhjemme! Hele idéen med at der bliver sendt lækre godbidder (med naturligt indhold), og legetøj til Wilma hver måned, er fantastisk. Vi sparer mange ture til dyrehandlen, for netop at købe snacks og legetøj. Indholdet i BullerBox er tilpasset hunden, så vi ved der altid kommer noget som hun bliver glad for. Det er tydeligt at der er tale om kvalitets legetøj og rigtig gode snacks.
Wilma pakker selv sin BullerBox op, og hun elsker det simpelthen!
På trods af lidt opstartsproblemer med lidt forsinkelse på levering, blev fejlen hurtigt fundet og løst i systemet. Isabella fra BullerBox har været skøn til at ringe og skrive, for at sikre sig at alt var som det skulle være. Derudover fik vi også ekstra godbidder og legetøj, som undskyldning for forsinkelsen. Vi føler der er blevet taget godt af os, og vi er super tilfreds med den service vi har fået.
Jeg vil anbefale BullerBox til alle som ønsker at forkæle deres hund en gang om måneden, og som vil spare en masse ture til dyrehandlen for at købe legetøj og snacks til deres hund.
Vi kommer til at være glade kunder i lang tid endnu :-)

Resposta da BullerBox
Min älskade pälskling älskade sin första box & väldigt snabb & bra service per mail fr. Personalen gällande ändringar & så. Nu längtar vi att få hans andra box för att se om den är special gjord för just honom iom att han är allergisk/känslig mot fågel & om vi får en extra leksak då det fanns en leksak han inte tyckte om alls 🙏🥰💯🐾🐕🦺 Annars i övrigt så är vi rätt nöjda hittills! Vi har rekommenderat starkt till de vi känner då vi blev så glada över första boxen! Stort tack! 🙌🥹🎁🎀📦📬

Resposta da BullerBox
Fine pakker med blanding av leker og godterier. Variasjon i godterier, så det er ikke alltid Quintus liker det som kommer, men 85% blir godtatt og spist. Det er oftere at disse belønningsbitene blir godtatt enn om jeg prøver noe nytt på butikken.
Berta elsker at hive nyt legetøj ud af æsken når den kommer
Bastian er så fornøyd når det er Bulkerbox i postkassen. Både godbiter og leker blir godt mmottett

Resposta da BullerBox
Det er gøy for hunden. Mange fine ting til leke og spise 🐶😁

Har ikke fått bullerbox
Og er da ikke fornøyd, med at det er et problem i systemet deres

Resposta da BullerBox
Veldig fornøyd med innholdet og prisen. Begge hundene elsker alt som kommer ,både godbiter og leker og ene her er ekstremt sær både på godbiter og leker. Litt hyggeligere pris på bullerbox enn flere av de andre vi har prøvd. God kundeservice og elsker at man kan legge til både ekstra boks ,tyggeting,leker og utstyr uten og bli ruinert før hver pakke. Veldig fornøyd ,doggene er fornøyde og dette er vår favoritt eske 😁

Resposta da BullerBox
Vores hund elsker at modtage Bullerboks, det er godt legetøj der nemt holder hende beskæftiget.

Resposta da BullerBox
Luke älskar godiset och benen och även vår gamla tik som är väldigt kräsen äter godis och ben. Sen blir Luke alltid lika glad när han får en ny leksak. Vår gamla är inte intresserad av leksaker.

Resposta da BullerBox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.