Lenge leveringstiden
Lenge leveringstiden, 9 dager. Ikke 1-6 som de skrevet på web siden. Litt usikker på neste bestilling, tror at jeg skal forsette med en annen bedrift.
Velkommen til Bursdagskongen! 🎉 Vi tilbyr alt du trenger for en uforglemmelig barnebursdag – fra tallerkener, kopper og servietter til ballonger og festlige dekorasjoner. I tillegg har vi et stort utvalg av godteri og morsomt baketilbehør som setter prikken over i-en på feiringen! Vi brenner for å gjøre bursdager og andre festlige anledninger ekstra spesielle, og med vårt brede utvalg og raske levering ønsker vi å gi deg en enkel og inspirerende handleopplevelse. Har du spørsmål? Vår kundeservice er her for å hjelpe deg! Takk for at du handler hos oss – vi gleder oss til å være en del av din neste feiring!
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Reklamerer med kjapp levering, betalte for enda kjappere håndtering, men nå er det gått 4 dager uten at den er blitt registrert hos postnord. Det blir nok ikke å dukke opp før bursdagsfeiringen 💔

Resposta de Bursdagskongen
Bestilte for en uke siden, varen har ikke en gang blitt registrert i postnord appen min! Ikke er pakken en gang sendt! Å her reklamerer de for 1-3 dager med levering! 😒 Har prøvd kontakte de uten lykkes!

Resposta de Bursdagskongen
🥰👍 Bestilte den 7 april , kjapp levering, kom samme uke som eg bestilte👍😇Svarte på mail samme dag, når eg hadde noen spørsmål angående blueysekk før bestilling👍

Resposta de Bursdagskongen
Jeg har bestillt ballonger, etc til 1års bursdag..
Pakken kom så raskt, etter 4dager jeg fikk varer,uten skade. Alt var bra og jeg er helt fornøyd. Tusen takk :)

ELENDIG kundeservice.
Bestilte en stor bursdagspakke med bestikk, asjetter, kopper og div av samme tema. Alt sammen kom men pappkoppene var presset nedi pakken så de var ødelagte. Jeg tok kontakt. De prøvde å skylde på posten. Jeg sa at esken jeg mottok var hel og de kunne få bilde hvis de ville. Så sa de at de kunne kompensere for koppene. Men jeg ønsket å få tilsendt nye siden jeg hadde kjøpt alt annet i samme tema. (Brukt over 1000 kr). De nektet å gjøre det enda de hadde koppene inne på lager. Elendig håndtering. Har handlet der før men kommer aldri til å handle der igjen.
Av prinsipp så returnerer jeg hele ordren om de ikke sender nye kopper.
Returkostnadene får de ta på egen kappe når det er helt klart at feilen ligger hos dem.

Resposta de Bursdagskongen
De har ikke noe kundeservice. De er svindler. Aldri handle fra dem.

Resposta de Bursdagskongen
Faktisk verdens verste Nettbutikk. Jeg luktet fanden på gangen, siden det var oversatt side. Men tenkte at det er samme ulla de som driver disse nettsidene. Hadde bra opplevelse med superkul og lignende sider så tenkte jeg skulle ta sjansen.
Stod levering 2-5 hverdager.
Bestilte 21. Oktober, så hadde totalt 9 hverdager før Halloween å bli levert. 31. Oktober kommer og Halloween er her, og pakken har ikke rikket seg fra Sverige. Stått bom stille, og står enda og venter på "FORTOLLING" får jeg beskjed fra via kundeservice.
Pakken jeg bestilte fra superkul, kom NESTE dag.
Styr unna denne drittbutikken. Det er totalt scam. De har null logistikk og driver med falsk lovnad og reklame.
STYR UNNA

Resposta de Bursdagskongen
Styr unna denne nettbutikken, de utøver ekstremt dårlig kundeservice! 👎

Resposta de Bursdagskongen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.