Raskt levert
Bestilte 1. Pakken kom kvelden etter(2.).
Utrolig raskt levert!
Alt i orden med Produktet og pakkingen.
Bestilte 1. Pakken kom kvelden etter(2.).
Utrolig raskt levert!
Alt i orden med Produktet og pakkingen.
Superrask levering, og knallgod service. De kastet seg rundt og fikk ordnet kakebilde slik at det kom frem til bursdagsfeiring.
Kjapt levert og god kundeservice!
Har bestilt tidligere, alltid gode produkter og kjapp levering.
Denne gangen var jeg sent ute med å bestille varer til min datters bursdag. Sendte mail for å sjekke utsendingsdager. De svarte kjapt og lovte å få sendt varene neste dag, hvilket de gjorde. Så to dager etter at jeg kontaktet dem var varene i hus - og min datter fikk de kakene hun ønsket til bursdagen🥳

Resposta de Slikkepott
La inn én bestilling hos Slikkepott og én hos Bursdagskongen.no, den 15 januar. Utvalget var bedre hos Slikkepott, men prisene på de nøyaktig samme produktene var lavere hos Bursdagskongen.
Bursdagskongen leverte varene 4 dager senere, mens Slikkepott brukte dobbelt så lang tid (hele 8 dager!).
Svar til Slikkepott, 24/1; Treg levering er dessverre ikke et engangstilfelle, men kanskje var det postens skyld denne gang. Og JO, produktene jeg bestilte hos Bursdagskongen (som dere naturlig nok ikke har oversikt over) var en del billigere, og derfor slettet jeg disse varene fra handlekurven hos dere, før jeg la inn bestillingen. Opprinnelig var det totalt 16 produkter i handlekurven, før redigering/sletting.

Resposta de Slikkepott
Har handlet et par ganger fra slikkepott.no, og er kjempefornøyd med kvaliteten på produktene, prisen og den raske leveransen.
Anbefales på det varmeste.

Resposta de Slikkepott
Jeg bestilte noen pepperkakeformer og bakeutstyr til julen, og alt ankom veldig raskt og var helt som beskrevet på nettsiden. Jeg hadde også bestilt to av den samme formen med et uhell, noe butikken ordnet opp i ved å sende meg en annen form i stedet, veldig hyggelig! :)
God og oversiktelig nettside med et flott utvalg. Rask levering og takk for "kjærlighet på pinne" som gave. Har ingen ting å utsette på handelen.

Resposta de Slikkepott
Har handlet mye på Slikkepott, alltid fornøyd.
Kun handlet en gang, men varen kom kjapt, og var som beskrevet. Tommel opp.
Bestilte noen kakemikser for å lage kaker, når man handler i en norsk nettbutikk, forventer jeg nesten at det oppskriften er på norsk, men nei...

Resposta de Slikkepott
Super rask levering og produktene har veldig god kvalitet. Er kjempefornøyd og kommer til å bestille flere ganger herfra :)
Kom på at jeg skulle hatt noe til helgen som man vanligvis ikke får kjøpt i butikk. Bestilte onsdag kveld, vel vitende om at den sannsynligvis ikke kom til å bli levert før etter helgen. Pakken var klar til uthenting fredag ettermiddag. Helt fantastisk!
Norgesrekord på rask levering og er veldig fornøyd med varene! Anbefales!
Veldig fornøyd. Enkelt å handle, varene kom hurtig m/god embalasje og var nøyaktig som jeg trodde de skulle være. Tommel opp!
Kom kjapt, fint utvalg, oversiktlig nettside. Anbefales!
Bestilt fra de noen ganger nå. Kjempefornøyd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.