Goed advies gekregen op mijn vragen waar na de keuze gemakkelijk was . Een Victron Phoenix 12V - 2000Watt omvormer is het geworden. De bestelling werd vlot geleverd Nu nog hopelijk dit weekend aan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Geweldige service. Had een defect product ontvangen maar kwam hier pas 7 weken later achter. Na 1 telefoontje gelijk de zelfde dag nog een nieuwe verstuurd, zodat ik toch op tijd aan mijn reis kan beg... Ver mais
Dit is de tweede keer dat ik bij busjes.com een bestelling plaats. Net als de eerste keer zeer tevreden, bellen netjes terug na het inspreken van de voicemail, en denken meeom de juiste leverdatum va... Ver mais
alles perfect geregeld, de aankoop voldeed 100% aan de verwachting volgens de beschrijving. Als het mogelijk was om je aankoop voor de koop te kunnen bezichtigen was het 5 sterren geweest
Detalhes da empresa
Busjes.com is dé webshop voor gebruikte bedrijfswageninrichting & accessoires. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in tweedehands bedrijfswageninrichting. Onze voorraad bestaat uit stalen kasten, aluminium kasten en ook vloerladen. U vindt bij ons ook aanverwante accessoires als omvormers, compressoren en signaleringsverlichting. Elk product in de webshop is ook daadwerkelijk op voorraad. Door de exacte productbeschrijving en uitgebreide fotoreportage ziet u exact wat u koopt. Busjes.com levert alle tweedehands bedrijfswageninrichtingen inclusief montagemateriaal & inbouw instructie voor maximaal gemak bij het inbouwen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn al onze bedrijfswageninrichtingen gereinigd en gecontroleerd op goede werking en wordt elektrische apparatuur vooraf getest. Op al onze producten is een 30 dagen niet goed geld terug garantie van kracht. Busjes.com is een dochterbedrijf van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting; sinds 1984 gespecialiseerd in one stop shop bedrijfswageninrichting.
Informações de contato
De Meente 16A (geen bezoekadres), 8121 EV, Olst, Holanda
- 0570-217200
- info@busjes.com
- busjes.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
alles perfect geregeld
Vlotte afhandeling en levering
Vlotte afhandeling, stevig materiaal en snelle levering.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Product ziet er prima uit!

Resposta da Busjes.com
Aankoop was precies zoals getoond in de…
Aankoop was precies zoals getoond in de advertentie en zeer snel en netjes geleverd.
Zeer goed behandeld
Zeer goed behandeld. Goede kennis van zaken. Bijzonder vriendelijk
Ophalen en service waren super
Ik beveel aan
Product zoals beschreven. Snelle levering van het bestelde product.
Uitstekende prijs en kwaliteit…
Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding, zeer vriendelijke medewerkers ben goed geholpen!
Duidelijke site goede communicatie en…
Duidelijke site goede communicatie en de uitrusting was in heel goede staat voor een juiste prijs.
Goed gedaan
Goed gedaan, vriendelijk, correct, afspraak op de gevraagde datum, mooi materiaal voor een goede prijs
snelle en correct product geleverd…
snelle en correct product geleverd gekregen. top.
Snelle correcte afhandeling
Snelle, correcte afhandeling.
Slechts enkele opmerkingen waar jullie kunnen in verbeteren.
* jullie hangen sticker op van jullie intern nummer van inrichting, deze sticker is moeilijk te verwijderen, nu printen jullie dit nr op papier, wat in laagjes terug loskomt...
* Bott inrichting: er is plaats voorzien om 3 organisers in te schuiven. bij bestelling, kun je deze best ook voorstellen, zelfs al zijn het nieuwe die jullie dienen te bestellen, dan nog, jullie weten beter welke maat hierin past.

Resposta da Busjes.com
Hele mooie kast, voor een mooie prijs
Hele mooie kast voor leuke prijs, ziet er nog als nieuw uit 👌