Les serviettes Buvanha sont originales, pratiques et légères. Elles m'accompagnent dans mes déplacements et lors de mes hospitalisations car elles sèchent vite et égayent l'environnement. J'en ai même... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zaczęło się od kupna jednego ręcznika i... to nie był koniec. Ręczniki są przepiękne, rewelacyjnie miłe w dotyku. Zupełnie inne od klasycznej ręcznikowej mikrofibry. Uwielbiam go w saunie, na plaży. K... Ver mais
Wij hebben onze vriendin een grote handdoek cadeau gedaan, omdat we samen op vakantie gingen naar Indonesië. Ze was sowieso super blij ermee, omdat ze er zelf ook al aan zat te denken één aan te sch... Ver mais
Przede wszystkim nasze ręczniki są wyjątkowo ładne i wyróżniają się na plaży. Wspaniale wchłaniają wodę, bardzo szybko schną, są miłe w dotyku i bardzo duże, co pozwala na przykrycie nim leżaka albo p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Buvanha produceert revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. De missie van onze compact & lichte reishanddoek is om het jouw gemakkelijker te maken en je de optimale reiservaring te geven. stijlvol | duurzaam | functioneel
Informações de contato
Stationsplein 32, 3511 ED, Utrecht, Holanda
- info@buvanha.nl
- buvanha.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Livraison rapide et soignée
Livraison rapide et soignée. Les serviettes sont tops. Microfibre agréable à la peau, sèche vite et ne prend pas de place dans un sac. J en recommanderai sûrement.
The design is so cheerful!
I adore the texture and the design. My towel is soft, easy to dry and the colors are so cheerful! Vacation should be fun :)
Idealny na plażę i do jogi w podróży
Szukałam czegoś więcej niż zwykłego ręcznika plażowego i trafiłam idealnie. Ten ręcznik Buvanha to prawdziwy wielozadaniowiec – zabieram go na plażę, ale równie chętnie rozkładam jako podróżną matę do jogi, kiedy praktykuję gdzieś w plenerze.
Największy plus: naprawdę nie łapie piasku. Wystarczy strzepnąć i gotowe – nie ma tego irytującego efektu, że piasek wgryza się w materiał i wysypuje się jeszcze w domu. Kolory i wzory są przepiękne, robią wrażenie na plaży i na zdjęciach wychodzą rewelacyjnie. Ręcznik jest na tyle duży, a materiał przyjemny, więc można się nim spokojnie okryć, gdy zerwie się wiatr.
Dodatkowy atut to worek do przechowywania – bardzo praktyczny, łatwo go spakować do plecaka czy walizki.
Polecam każdemu, kto szuka jednego produktu 2w1 – na plażę i na matę do jogi w podróży.
Super produkt
Ręcznik Buvanha bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Świetnie wchłania wilgoć i szybko schnie. Dodatkowym atutem jest jego atrakcyjna kolorystyka – na plaży prezentuje się naprawdę efektownie i łatwo go znaleźć wśród innych ręczników. Jest praktyczny, estetyczny i dobrze sprawdza się podczas letnich wyjazdów. Polecam.
Wszystko ok!ręczniki spełniły wszystkie…
Wszystko ok!ręczniki spełniły wszystkie nasze wymagania - male do walizki na podróż i łatwe do zabierania na plaze/ basen. Kolor cudowne, jakosc rewelacja
Great design and good quality
Great design and good quality. Great for travel!
Jolies serviettes
Jolies serviettes, pratiques, achetées pour offrir à Noël et très appréciées
Excellent quality
The towel is perfect for traveling. It takes up very little space and works great. Fast shipping too!
Kupiłam 2 ręczniki i jestem zadowolona
Kupiłam 2 ręczniki i jestem zadowolona. Są rzeczywiście duże, mięsiste i bardzo ładne. Sprawdziły mi się na plaży. Polecam
The towel has beautiful colors
The towel has beautiful colors, dries very quickly, and beach sand doesn't stick to it.
Najlepszy ręcznik jaki mam
Najlepszy ręcznik jaki mam. Lekki, nie zbiera piasku i te kolory … kupię kolejny
Gorąco polecam ręczniki Buvanha
Gorąco polecam ręczniki Buvanha, używa ich cała moja rodzina. Są lekkie , szybko schną i nie przykleja sie do nich piasek ;)
Dodatkowo mają przepiękne kolory i wzory. Jeżdżą z nami na wszystkie letnie wyjazdy. Polecam ;)
pattem | material | size
A wonderful pattern and pleasant material. Plus, it's compact with a convenient pouch for small items. It looked great on the beach in Sardinia, Italy.
Najlepszy przyjaciel w podróży
Ten ręcznik już zawsze będzie ze mną na każdym wyjeździe. Piękny, kolorowy, szybko wysycha i zwraca uwagę. Najlepszy towarzysz podróży.
Jestem bardzo zadowolona z użytkowania…
Jestem bardzo zadowolona z użytkowania ręcznika, jest super, ma piękne kolory i szybko schnie, piasek się go nie trzyma :) polecam
Nie miałam w życiu lepszych ręczników…
Nie miałam w życiu lepszych ręczników plażowych i wakacyjnych.
Szybko schną, nie zbierają piasku. Sa najlepsze!
Najlepszy ręcznik plażowy!
Najlepszy ręcznik plażowy jaki mogłam sobie wybrać! Duży, a po złożeniu zajmuje naprawdę niewiele miejsca w walizce. Cienki, szybkoschnący, faktycznie piasek nie "czepia" sie materiału, jakość pierwsza klasa :) dodatkowo printy są przepiękne, znajomi pytali skąd wzielam taki ręczniki zachwalali :) polecam!
Wygoda i funkcjonalność przy pięknym wyglądzie
Kupiłam zestaw trzech ręczników przed dłużą prawie czterotygodniowa wyprawa
Sprawdziły się super
Pięknie wyglądają
Szybko schną
Nie łapią zapachu wilgoci - co dla mnie mega ważne
Są miłe - jak zwykle puchate ręczniki
Bardzo polecam!
A fantastic travel towel
A fantastic travel towel. It’s quick-drying, pleasant, and soft, and sand doesn’t stick to it. Plus, it has beautiful colors—you’ll stand out on the beach and spot it from a distance.
Perfect for beach holidays
The towel turned out perfect for my holiday in Greece. It absorbed water, dried very quickly and did not collect grains of sand. Additionally, the colours made the beach experience more fun!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.