Les serviettes Buvanha sont originales, pratiques et légères. Elles m'accompagnent dans mes déplacements et lors de mes hospitalisations car elles sèchent vite et égayent l'environnement. J'en ai même... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij hebben onze vriendin een grote handdoek cadeau gedaan, omdat we samen op vakantie gingen naar Indonesië. Ze was sowieso super blij ermee, omdat ze er zelf ook al aan zat te denken één aan te sch... Ver mais
Zaczęło się od kupna jednego ręcznika i... to nie był koniec. Ręczniki są przepiękne, rewelacyjnie miłe w dotyku. Zupełnie inne od klasycznej ręcznikowej mikrofibry. Uwielbiam go w saunie, na plaży. K... Ver mais
Przede wszystkim nasze ręczniki są wyjątkowo ładne i wyróżniają się na plaży. Wspaniale wchłaniają wodę, bardzo szybko schną, są miłe w dotyku i bardzo duże, co pozwala na przykrycie nim leżaka albo p... Ver mais
Detalhes da empresa
Buvanha produceert revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. De missie van onze compact & lichte reishanddoek is om het jouw gemakkelijker te maken en je de optimale reiservaring te geven. stijlvol | duurzaam | functioneel
Informações de contato
Stationsplein 32, 3511 ED, Utrecht, Holanda
- info@buvanha.nl
- buvanha.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding en nog mooi ook!
Best wat prijzig, maar helemaal waard!
Neemt veel vocht op, geen gedoe met zand in je handdoek en het ziet er ook nog prachtig uit met mooie designs!
Een kleurrijk cadeau
Aangezien onze kinderen graag reizen wilde ik ze een mooi, lichtgewicht, sneldrogend badlaken cadeau doen met kerst. Lekker groot, zacht materiaal en schitterende kleuren. Toen zag ik de spullen van Buvanha...prachtig. Wie maakt z'n kinderen nou niet graag blij? Nou, dat waren ze!
Très belle couleur et facile…
Très belle couleur et facile d'entretien
m'accompagne partout cet été et bientôt en voyage
Très satisfaite de ma serviette.
Très satisfaite de ma serviette.
Très jolis motifs, elle est idéale pour la plage, bien grande elle sèche très vite, et avec son petit sac facile à porter et ne prend pas de place.
Super fijne handdoek
Heldere overzichtelijke website, je ontvangt snel bevestiging en de levering.
Ik had voor mijn zoon een grote reishanddoek gekocht. Compact, kleurrijk en het is fijn materiaal. Neemt snel vocht op en zand trekt er niet in. Uiteindelijk zo tevreden dat we voor ons zelf ook nog twee handdoeken hebben besteld.
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop, wat een heerlijke handdoeken, lekker groot en super snel weer droog!
Polecam
Polecam, towarzysz moich podróży. Zajmuje mało miejsca w bagażu, przyjemny materiał, pięknie się prezentuje na plaży i nie przyjmuje piasku.
Serviette de plage Bonne Qualité
Qualité du produit
La serviette ne reste pas mouillée longtemps comme une serviette éponge tout en étant confortable.
Prend peu de place dans la valise
Produit fidèle à la description
Produit fidèle à la description : serviette légère dans un très joli coloris et qui sèche très vite ! Je suis ravie de mon achat
Ręcznik piękny sprawdza się na plażę i…
Ręcznik piękny sprawdza się na plażę i nie tylko.
Super tevreden
Al meerdere keren meegenomen op vakantie en bevalt enorm goed. Snel droog, lekker groot en prachtig dessin. Aanrader
Serviette de qualité et avec un motif…
Serviette de qualité et avec un motif qui ne passe pas inaperçu... Livraison très rapide.
Compact and stays fresh
My partner and I both bought a beach towel for our holiday. It's wonderfully compact, making it easy to pack in our suitcases. We used it every day at the beach, and the sand shakes off effortlessly. The towel stays clean and fresh, so there's no need to wash it during your holiday. We're very happy with it!
Twijfel niet langer echt het is de moeite waard.
Het is gewoon waar wat ze beloven. Prachtige bad/ strandlakens. Misschien wel een beetje aan de prijs maar dat zijn ze achteraf gezien echt wel waard. Het zijn echte aanraders en super leuk om iemand cadeau te geven. De tip van Flip💪🏼
Positief verrast!
Nog los van de mooie designs, zijn de handdoeken van Buvanha door de lichte wafel-structuur echt fijn in gebruik. Je hebt het gevoel een echte handdoek te gebruiken die ook echt droogt. Ik was voordat ze geleverd werden wat sceptisch, zouden de plaatjes mooier zijn dan de kwaliteit? Maar na een fietsvakantie, en dagelijks gebruik van de handdoeken (met elke dag zwemmen en douchen) kan ik zeggen dat ik echt heel positief verrast ben! De handdoek droogt ook echt heel snel en zo’n design ziet er gelijk een stuk gezelliger uit aan de waslijn :) Dankjewel Buvanha!
Blij mee!
Vier doeken voor de vakantie besteld. Supertevreden mee. Snel droog, en het ziet er ook nog eens gezellig uit.
De perfecte handdoek. Snel droog en leuke printjes
De handdoeken zijn ideaal voor onderweg! Ze drogen echt heel snel waardoor je geen natte spullen hoeft mee te slepen. De leuke printjes maken ze ook nog eens leuk om naar te kijken en vallen lekker op vanaf een afstandje. Echt een aanrader!
Très satisfaite des serviettes Buvanha
Je suis très satisfaites des 3 serviettes que j’ai commandées. En plus d’être très jolies avec des couleurs et design estivals, j’ai pu les tester pendant 2 mois de voyage : le séchage est rapide et le sable n’accroche pas du tout ! Les promesses sont tenues !
perfect towel for travel
i love the size of the towel and the bag where it is in deliverd is great. the towel doesn’t take much space in my suitcase, that’s so nice for a girly who loves to overpack and takes to much clothes with her. i realy love the colourful design on the towel
Très belles serviettes
Très belles serviettes, conformes au descriptif et livraison efficace