Oplichters. Met vertraging bestelling binnen. Apparaat proberen te installeren maar lukte niet omdat je tegen een betaling software moest instellen. Prima!! Dat ook proberen te doen maar je kwam niet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
45 euro voor 4 drankje en 2 niet te eten soepjes. De uiensoep Te zout en soort ossenstaart bouillon met te harde hele uienringen en de tomatensoep met vieze balletjes, geen bosui of scheutje room zoal... Ver mais
Er word wel snel gereageerd op mijn klacht dat de schoenen te klein waren en zenden een maat groter, maar een grote maar!!!!!!!! Uiteindelijk doen ze niets, geen omruilen, geen geld terug an optie 1... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
het is een vorm van misleiding
By-Soof klinkt niet Chinees maar is het wel.Zowel Celine als Rizgan geven mijn ervaring al weer.
Ik ben nu bezig 2 Mini GPS Trackers te retourneren
maar de overheid moet dit bedrijf of een boete geven of van de markt halen vanwege misleidende informatie.
Niet wat ik verwachte en slechte service....
Ik heb hier schoenen besteld die totaal niet aan mijn verwachtingen voldeed, Vervolgens heb ik deze geretourneerd naar China *kosten +- 50,-. Inmiddels ben ik +- 200,- achteruit en hoor ik niks meer van deze partij. Erg slecht, ik raad dan ook iedereen aan om hier niet te bestellen!
valse informatie
Hoezo voor 22.00 uur besteld morgen in huis..... niet dus !! Moet dus uit China komen.
Zonde van het geld........
Keuze betaling, via bank, creditcard en klarna totdat je je bestelling plaatst. Klarna betaling niet mogelijk.
"orthopedische" schoenen niet te retourneren
Zogenaamde orthopedische schoenen gekocht. Ten 1e zit er een standaard vlak en dun zooltje in en ten 2e zijn ze ondanks, hun aanraden, 1 maat groter dan mijn schoenmaat toch te strak. Retourneren kost echter 2x zoveel als de schoenen zelf. De compensatie van By Soof, de aangeboden 20% korting willen ze niet uitbetalen. Dus mijn 1e grote miskoop
Wat een slecht bedrijf,
Wat een slecht bedrijf,
Ze doen alsof in Nederland zijn, maar in werkelijkheid uit China,
Ik heb een MINI GPS TRACKER gekocht,
Op de website staat voor 22:00 uur besteld volgende dag verzonden, ik ging op vakantie, ik had hem snel nodig, ik had aangegeven dat dit erg lang duurt ik wil mijn bestelling annuleren, toen zeiden ze dat niet meer mogelijk was.
Duurde ruim twee weken ik kreeg hem, app is het in Chinees, ik kreeg melding dat gevaarlijk was om dit app te downloaden,
Na ruim 20 mail kreeg ik mail met retourformulier, en daarna teruggestuurd naar China, €21 om terug te sturen.
Koop alsjeblieft niet bij dit bedrijf, en schrijf review waar het mogelijk is, waarschuw andere mensen.
Ze zijn oplichters
Vandaag(06-september-2024) kleine update:
Ondanks alles, communicatie was erg goed, ik heb mijn geld teruggekregen
By Soof licht je op - koop er niks!
Koop niks van By Soof! Het zijn oplichters! Ze schrijven onwaarheden bij artikelen en vertellen belangrijke informatie niet. Bijvoorbeeld het artikel GPS mini tracker, koop deze niet het is totale prut! Je moet ook blijkbaar een simkaart kopen met een abonnement erop, maar dat vertellen ze van te voren niet! By Soof geeft je geld niet terug nadat ze je hebben opgelicht! Het is een verschrikkellijk bedrijf!
Slechte kwaliteit en hoge retourkosten
Slechte kwaliteit schoenen wat ook wel logisch is voor die prijs. Ongeveer 160,- voor 4 paar schoenen. Heb àlles teruggestuurd wat me 50,- koste. Al met al 50,- in de min. Ook misleidend dat ze in Amsterdam zitten, maar als je beter gaat kijken dan zitten ze in China. Erg jammer.
Ongelofelijke oplichters
Ongelofelijke oplichters! Laarsjes 50 procent afgeprijsd, nu 35 euro! Foto totaal anders dan in het echt! Plastic en geen model erin!
Heb ze direct in de prullenbak gegooid, zou mij schamen ze aan iemand anders te geven, zelfs aan de kringloop!!
Niets kopen !!!!!!!’
There skam People op the are huslers…
There skamPeople op the are huslers skam People dit zijn oplichter koop hier nooit ist je wordt geflest ze lever de slechte kwaliteit en je krijg ist wat je niet besteld hebt
Niet wat je verwacht
Let op dit bedrijf werkt vanuit HK niet uit Nederland met producten verzonden uit china. Ik kocht een GPS tracker en deze werkt niet zonder abonnement. Daar kom je pas achter als je het product gaat gebruiken. Ik probeer het nu te retourneren, afwachten of dat gaat lukken
Snap on smile waardeloos
Aankoop: snap on smile.
Een mooi gebitje voor witte perfecte tanden.
Er zit niet eens een handleiding bij.
Ga je naar het filmpje kijken op de site is aardig maar het produkt is helemaal waardeloos.
Stuur je vervolgens een mail en krijg je geen antwoord dus ben je weer belazerd en 25 euro armer. Wordt tijd dat zulke oplichters toch eens aan gepakt gaan worden.
quick delivery, excellent customer service
Ze verkopen producten met een heel…
Ze verkopen producten met een heel andere omschrijving, het is gewoon plastic rommel van Ali koop hier niks mensen!!!
NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!
NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!! Had een GPS tracker gekocht voor bijna € 30,--. Later toch nog eens rondgekeken maar blijkt gewoon ook rechstreeks in China te koop voor paar euro. Wil je het terugsturen omdat je niet tevreden bent dan moet je het voor eigen rekening terugsturen naar CHINA. Kosten: € 21,--!! Nou laat maar. NOOIT MEER BY SOOF !!!!!!

Resposta da By Soof
Make up tas gekocht
Make up tas gekocht, blijkt rotzooi te zijn uit China. Website door voorkomen dat het Nederlands is, ook de mail is een nl adres. Niets kopen hier, pure oplichterij.

Resposta da By Soof
Orthopedische schoenen gekocht,wat een…
Orthopedische schoenen gekocht,wat een rotzooi,ik waarschuw iedereen die dit leest om niks te bestellen van deze oplichters!!
Pure oplichting
Via een 'Nederlandse' site tijdelijke haarverf besteld met label van BySoof in de kleur rood voor €24,95
Wat ik kreeg, ruim 2 weken later, was een Chinese, metallic roze versie waar niet eens een Nederlands etiket op was geplakt. Totaal ander product dan wat ik had besteld.
Dat wat ik kreeg staat voor €4,66 op Temu.
Pure oplichting dus.
We have ordered a bag but after use the…
We have ordered a bag but after use the bagstrap is broken, good service they send us the new strap
De 1ste paar sneakers waren te klein en…
De 1ste paar sneakers waren te klein en gedragen aan de zool te zien. De maten kloppen niet. Heb gratis een maat groter toegestuurd gekregen die past wel maar ze stinken naar plastic. Zonde van mijn geld. Ik zal niet snel meer iets bestellen bij Soof.
Koop niets via deze site!!!!!
Koop niets via deze site!!!!!
Allemaal nep. Kocht een gps tracker, de GF-07, voor 27,95 euro.
Doet helemaal niets, zou er een heel duur abonnement bij moeten kopen. En… via een andere site ben je 1,81 euro kwijt voor exact dezelfde tracker. Dit is pure zwendel. Hier niet kopen!!!!