By Soof Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters. Met vertraging bestelling binnen. Apparaat proberen te installeren maar lukte niet omdat je tegen een betaling software moest instellen. Prima!! Dat ook proberen te doen maar je kwam niet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

45 euro voor 4 drankje en 2 niet te eten soepjes. De uiensoep Te zout en soort ossenstaart bouillon met te harde hele uienringen en de tomatensoep met vieze balletjes, geen bosui of scheutje room zoal... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zogenaamde orthopedische schoenen gekocht. Ten 1e zit er een standaard vlak en dun zooltje in en ten 2e zijn ze ondanks, hun aanraden, 1 maat groter dan mijn schoenmaat toch te strak. Retourneren kost... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er word wel snel gereageerd op mijn klacht dat de schoenen te klein waren en zenden een maat groter, maar een grote maar!!!!!!!! Uiteindelijk doen ze niets, geen omruilen, geen geld terug an optie 1... Ver mais

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

443 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Retourneren Hmmm

Enkellaarsjes geprobeerd te retourneren. Na wat heen en weer te hebben gemaild en niet ingegaan te zijn op hun kortingsaanbod. Kunnen ze terug worden gestuurd op eigen kosten. Van de € 38.95 die de laarsjes hebben gekost wordt er nog € 14.95 inname kosten afgetrokken. Dat betekent 38,95 -14.95 = € 25. Dit wordt dan teruggestort. En van € 25 gaan er nog verzendkosten af. HMMMM

22 de outubro de 2023

Alles goed opgelost!

Onine de enkelaarsjes besteld, helaas waren mijn voeten te breed. Contact gehad met Sara en en na wat over en weer gemail heeft zij een goede oplossing geboden waardoor ik er financieel niet slechter van wordt.

20 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dacht dat ik het bij een Nederlands…

Dacht dat ik het bij een Nederlands bedrijf besteld had maar komt uit China dus duurt lang voor het er is. De schoenen zijn echt zeer goedkope schoenen is van nog minder dan van de zeeman of action een goedkoop plastic wat niet goed zit en loopt een miskoop..

13 de outubro de 2023

Snelle klantenservice maar bestel minstens 2 maten groter

13 oktober Vandaag ontving ik mijn grijze laarsjes. Ik vond de verpakking al klein. Op de doos staat 39 en ik denk dat dat wel zal kunnen kloppen, maar dat is niet de maat die ik heb besteld, dat was 43.
Heb ik daar 3 weken op gewacht...?
En nu moet ik dan zelf de kosten betalen voor het retourneren!
Wat een sof, Soof!

Aanvulling: 17 oktober
Vandaag een mail gekregen dat ze een nieuw paar van toesturen. Prima oplossing- als het past natuurlijk. Daarom voorlopig 3 sterren.

Laatste update: 4 november
De klantenservice reageert snel en na een paar keer overleg heb ik de helft van het geld retour gekregen, binnen een week na akkoord. Want de nieuwelaarsjes pasten ook niet. Gekozen voor deze oplossing en zie het als een goede leer. 4 sterren voor de snelle communicatie en afhandeling van de klantenservice. Maar advies voor de schoenen, koop zeker 2 maten groter.

13 de outubro de 2023

Beste Ira,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses indien wij iets verkeerd hebben opgestuurd. Daar hoeft u geen retour kosten voor te betalen. Onze klantenservice neemt contact met u op voor verdere afhandeling.

Prima aftersales!

Prima aftersales!

Bestelde telefoontasje was niet goed, gewoon geen gezeur, paar dagen later een nieuwe in huis die wel goed was/is. En geen extra kosten

11 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wacht al dagen op mijn bestelling

Wacht al dagen op mijn bestelling, koop er nooit meer iets.

13 de setembro de 2023

Beste Corrie,

Bedankt voor uw feedback. Volgens onze gegevens heeft u uw pakket op 25 september ontvangen met DHL. Binnen de gestelde 8 dagen levertijd volgens ons verzendbeleid. Indien u meer vragen heeft over uw bestelling kunt u onze klantenservice een mail sturen op info@by-soof.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL HIER NOOIT IETS!!!

Echt bizar dit… BESTEL HIER NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT IETS. Schoenen lijken van Ali express of shein, kopen ze goedkoop in en voor een dure prijs verkopen. Over retour sturen kunnen we het nog niet hebben want ongelooflijk slecht! Je kan niet retouren? Je krijgt eerst een mail, “30% korting” “40%korting” “45%korting” “nieuwe set schoenen, andere kleur”

Nee ik wil het retour addres, maar daar beginnen ze niet over en sturen ze niet🙄🙄 Te bizar voor woorden!!!

18 de setembro de 2023

Slechte service

Hele slechte service. Iets retourneren kan alleen als je de verzendkosten zelf betaald. Maten kloppen niet en is idd chinese troep! Zal hier nooit meer wat bestellen en ook niemand aanraden om daar wat te kopen. Koop het gelijk maar via Ali expres dan heb je hetzelfde product voor een paar euro. Ben al va april met ze aan het mailen en het probleem wordt niet opgelost. Echt geen aanrader om hier wat te bestellen.

17 de abril de 2023

Beste Evelyn,

Bedankt voor uw feedback. Ik heb uw gegevens nagevraagd bij onze klantenservice en zij hebben u een mail gestuurd op 19 April waar nooit op is gereageerd. Met inkomende mails gelieve ook spam folder bekijken. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klanten service op info@by-soof.nl

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Orthopedische vrouwen loop schoenen…

Orthopedische vrouwen loop schoenen besteld en op tijd ontvangen. Hartstikke tevreden mee. Ik heb snel last van pijnlijke voeten en moet voor werk veel lopen. Beduidend minder klachten nu. De schoenen staan heel mooi onder mijn donkerblauwe werkkleding.

24 de agosto de 2023

NL bedrijf... dus NIET

Ik heb schoenen gekocht bij een NL bedrijf uit Amsterdam... Dacht ik. Helaas niet dus.
China! Ik wil dit juist niet.... Ik wil een eerlijk NL product.

Slechte kwaliteit wil ik niet.
Gemaild, hoe regelen we een retour? Wilt u korting mevrouw? Nee retour graag... Hogere korting Mevrouw? Nee retour. Nu al tijden niks gehoord en wel schoenen in huis die ik niet wil hebben.

Ik baal!

Update 19 aug
Heb inmiddels bericht dat ik geld terug krijg en de schoenen mag houden. Terug sturen is duurder naar China. Zo merk je maar hoeveel geld er op verdient wordt als dat uit kan.

12 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is gewoon een oplichters zooitje

Het is gewoon een oplichters zooitje. Had mijn pakket geannuleerd voor dat mijn verzendstatus was verzonden. Wat kan zoals hun zeggen. NIET DUS. Ook staat er voor 23.00 besteld morgen in huis. OOK NIET WAAR. Jurk komt gewoon bij Ali vandaan ofzo want komt uit China. Koop nooit hier. Maar ik ga verdere stappen ondernemen en zal ook ING verwittigen dat het oplichters zijn.

8 de agosto de 2023

Beste Devilee,

Bedankt voor uw feedback. Ik begrijp dat niet alles duidelijk is onze excuses. Wij leggen u graag uit. Nergens op de website melden wij morgen in huis. U kunt nalezen dat het 5 tot 8 werkdagen duurt voordat u uw bestelling in huis heeft dit staat in de verzendpolicy.

Het klopt wij zijn gevestigd in Azië dit staat ook vermeld in onze policy.

Indien u voor 22:00 's avonds uw bestelling heeft geannuleerd dan wordt uw pakket niet verstuurd. Dit staat ook vermeld in de verzendpolicy. Indien u uw order nummer doorgeeft kan ik dit voor u nakijken.

Chinees bedrijf

Koop er niet want het is een chineesbedrijf en je kan het niet retouren,tenzij je 140 euro wil betalen. Ze doen of ze in Amsterdam zitten. Kijk uit Klarna doet hier ook niks aan.

3 de julho de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk opgelost.

Ingewikkeld maar uiteindelijk opgelost.

Ze verzenden niet uit Amsterdam maar uit china. (je denkt.. uit amsterdam want dat suggereert de website.)
Dus duurt zeker 3 wk.
ik kreeg maat 38 Ipv maat 41.
Klacht ingediend.
Communicatie is in Engels.
Zouden andere opsturen, dat duurt erg lang. Ik had hier een zeer negatieve post gedaan. Ze willen dat ik die negatieve post weg haal, dat heb ik gedaan want,
uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost, en de goede maat opgestuurd.
Daarom van 1ster naar 3 sterren aangepast.
(17 juli tot september)

17 de julho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Retourbeleid BySoof

Ik heb 2 paar schoenen besteld via BySoof. In de omschrijving stond dat de schoenen gemaakt zijn van orthopedisch leer, dat is kwalitatief goed leer. Na enkele weken werden de schoenen bezorgd. De schoenen bleken van kunststof te zijn. Om die reden wilde ik de schoenen terugsturen. Op de site staat dat dat mogelijk is wanneer het product niet aan de verwachting voldoet. Na het sturen van een mail werd mij teruggemaild dat terugsturen naar China te duur is. Ik kon de schoenen houden en zou dan 15% terugkrijgen. Hierover hebben we verschillende mails over en weer gestuurd. Uiteindelijk bood BySoof 75% terug te betalen. Ik wilde daarmee akkoord gaan. Toen kreeg ik een mail met de voorwaarde dat ik eerst een positieve review op Trustpilot moest zetten. Dan zou ik 75% terugkrijgen. Dat heb ik geweigerd en sindsdien is het stil. Als reactie hierop heb ik deze review geschreven.
Maar inmiddels, twee weken later, heb ik het volledige bedrag (100%) toch nog op mijn rekening terug ontvangen!

18 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik was blij verrast hoe snel by-soof.nl mijn bestelling vanuit china heeft bezorgd. Eveneens was ik verrast over de kwaliteit van het product in relatie tot de verkoopprijs. Helaas viel de schoenmaat voor mij te klein uit maar ben ik in goede afstemming met Soof tot een gepaste oplossing gekomen.

26 de julho de 2023