Veja o que dizem as avaliações
Struligt med direktleverans från leverantör som tog några veckor extra och jag var tvungen stöta på, men prylarna kom fram och priset var ju bra. Tur jag inte hade bråttom.
Beställt värmepump-torkskåp Nimo Eco Dryer 2.0 för lev när vi var i vår stuga i fjällen. Bygglager hade bästa priset på produkten men inte som lagervara. Tyvärr kunde utlovad leveranstid inte hållas s... Ver mais
Jag fick information och uppdateringar om min leverans hela vägen. Fick veta att varorna inte fanns i lager kort efter lagd order samt när de väntades återkomma. Varorna levererades dock snabbare än u... Ver mais
Detalhes da empresa
Bygglager.se varuhuset för Sveriges alla hemmafixare & proffs. Privat som företagskund. Vi erbjuder ett stort sortiment som är noga utvalt inom El & belysning, VVS, Verktyg & förnödenheter, Badrum och Hushåll/fastighet. Handla tryggt & säkert till konkurrenskraftiga priser. Enkel retur, snabba leveranser och kunnig personal! Gratis frakt över 625 kr!
Informações de contato
Bryggerivägen 9, 168 67, Bromma, Suécia
- 010 – 199 89 88
- Kundtjanst@bygglager.se
- bygglager.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Bra kvalitet till bra pris och snabb…
Bra kvalitet till bra pris och snabb leverans
Leverans som utlovat
Köpte kvalitetsprodukt - inget att anmärka. Leverans som utlovat.
Snabb leverans och väldigt bra pris
Bra grejor till ett vettigt pris.
Bra grejor till ett vettigt pris.
Tycker att ca tre veckor är lite lång leveranstid. Annars väldigt nöjd med enkel nätshopping.
Snabb leverans av bra duschmunstycke…
Snabb leverans av bra duschmunstycke och slang 👍👍
Skulle skickas inom 24h
Skulle skickas inom 24h, inte ens ett meddelade efter 4 dagar
Okej mitt fel låg i skräpposten, men något sms fick jag inte, dock en brev avisering efter någon dag

Resposta da Bygglager.se
snabb leverans.
Köpte ett torkskåp från Nimo
Köpte ett torkskåp från Nimo. Tyvärr hade producenten stora problem med komponenter vilket gjorde att det blev en rejäl försening på ca 5 månader. Det kunde inte bygglager hjälpa förståss men jag fick hela tiden information om nya preliminära leveranstider samt även möjlighet att helt häva köpet. Kommunikationen var verkligen toppen trots fördröjningen. De har därför mitt förtroende!
Lång leveranstid
Lång leveranstid. Inget svar på mail och ingen förklaring till den långa leveranstiden 14 dagar. Men mest irriterande var att man inte fick någon återkoppling.

Resposta da Bygglager.se
Trevlig bemötande och snabb leverans
Trevlig bemötande och snabb leverans. Däremot lyckades transportören bryta ett par grenar på min rhododenronbusken samt köra vid sidan av vägen och skapade stora hjulspår.
Det var enkelt att montera
Snabb service
Super! Ställde en fråga på mail om en produkt fick svar snabbt och lade direkt en beställning och fick produkten efter en dag. Supernöjd!
Jag letade efter ett ställ med korgar…
Jag letade efter ett ställ med korgar och det hittade jag hos Bygglager till ett fantastiskt pris, jag surfade runt och såg många spännande saker så helt klart kommer jag att återkomma när jag vill göra ett bra kap.
Bra bemötande och fixade snabbt det jag…
Bra bemötande och fixade snabbt det jag önskade.
Konkurrerande priser och snabb leverans…
Konkurrerande priser och snabb leverans vilket är några av nyckelorden som man söker vid renovering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.