Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Ver mais
A empresa respondeu
Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Ver mais
Escrito pela empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg har holdt g.b. i årevis. Standarden er faldet. Men det der gør mig mere vred end jeg har været længe, er det faktum at man/jeg ikke længere kan komme i telefonisk kontakt med dem, der til daglig forsøger at køre en forretning for voksne.
Jeg blev træt af at få de samme produkter igen og igen og lige en gang mere. I italesatte jeg, hvor jeg fik besked om at jeg kun måtte skrive en gang om samme problem, for ellers blev det for meget at overskue. WHAT!!!
Nu troede jeg at jeg havde sagt mine to abonnementer op, da de frækt hæver over 200 kr fra min konto.
De påstår at jeg har en aktiv box. Det har jeg ikke når jeg kigger. De må ikke gøre det for mig, altså slette et abonnement for mig.
Jeg har boet med det her lo.. hele formiddagen og nu er jeg færdig. Jeg har slettet mine oplysninger og så vidt jeg ved må de ikke gemme dem. Hvem ved hvad de tåbelige box'ere kan finde på. Inden du melder dig på gb tænk dig rigtig godt om. God creme kan kun glæde dig så meget, og resten er 😭

Meget utilfreds.
Pakken blev sendt til en forkert adresse og der er ikke blevet reageret på dette.

Resposta da Goodiebox Danmark
Synes det er grotesk at man ikke kan opsige abonnementet hos jer…

Resposta da Goodiebox Danmark
Super lækre produkter, som alle bliver brugt. Er glad for at være medlem .

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mit hår bliver voldsomt fedtet det lidt trist. Maskeren kan jeg ik bruge jeg er bedst til de store børster men eller en dejlig overaskelse og jeg glæder mig til næste gang.

Resposta da Goodiebox Danmark
Produkter er gode og det hele virker til at fungere.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg er blevet rigtig glad for min velkomstgave, det er noget som jeg er blevet rigtig glad for.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg er lige begyndt at abonnere så har kun modtaget en box. Så ud fra den ene oplevelse: Det tog lidt lang tid fra bestilling til levering men det har I også pænt beskrevet på jeres side,

Resposta da Goodiebox Danmark
Lækre produkter men synes leveringstiden er meget lang men ellers fuldstændig fantastisk

Resposta da Goodiebox Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.