Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Avaliações 4.379

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Syns bare det er lækkert med lidt lækre overraskelser i sådan en fin kasse éngang om måneden 🥰 Virkelig lækre produkter 💜

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza

Sobre Goodiebox Danmark

Escrito pela empresa

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og alt er flot og…

Fantastisk service og alt er flot og effektiv. Gode og informative videoer om produkterne.
God kvalitet på produkter.

18 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du kan bruge vores produktvideoer – vi elsker at lave dem, så du kan få det absolut bedste ud af din "mig-tid." 🎥

Rigtig god fornøjelse med de lækre produkter! 💄

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig oplevelsen med deres…

Virkelig dårlig oplevelsen med deres chatbot. Bliver kastet rundt. Kan ikke ringe til et rigtigt menneske. Jeg fik en knust øjenskygge og det var min første og sidste oplevelse med dem. Jeg har bedt om at få sendt en erstatning,en den kan man kun hvis man bliver og det har jeg ikke lyst til længere. Så spild af penge.

27 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Vi er virkelig kede af, at din første oplevelse med Goodiebox ikke var det magiske "mig-tid"-øjeblik, vi stræber efter. 😔

Vi har fuld forståelse for frustrationen over at modtage et beskadiget produkt. Vores Team Happiness har allerede rakt ud til dig privat for at finde en løsning, der fungerer for dig, da vi aldrig ønsker, at vores medlemmer skal føle sig overset eller "kastet rundt" i systemet. Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores chatbot og kontaktmuligheder, da vi hele tiden arbejder på at gøre vores support mere menneskelig og tilgængelig. Vi håber, vi kan rette op på oplevelsen for dig! ❤️

Hurtigt, nemt og luksus

Hurtig levering, smukke æsker, fin app - og vigtigst: meget lækre produkter!!!

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟 Vi hopper af glæde over at høre, at du nyder alt fra appen og den hurtige levering til selve de smukke bokse. Vores mission er netop at gøre din selvpleje-rejse så let og luksuriøs som muligt. Nyd hver eneste "lækker" dråbe! 🍭

Lækker

Har dog kun modtaget min første Goodiebox, den var fyldt med lækre produkter 😍 så ser frem til flere ❤️

17 de março de 2026

Velkommen til Goodiebox-familien! 💖

Vi er så glade for at høre, at din allerførste boks var en succes. Der er ikke noget, vi elsker mere end at høre, at de første produkter bragte et smil frem på læben. Vi har så mange flere "mig-tid"-lækkerier klar til dig i de kommende måneder – vi glæder os helt vildt til at sende dem til dig 🤩

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter, som jeg altid glæder mig til at modtage. Jeg oplever det er meget varierende produkter og giver en mulighed for at finde nye yndlings produkter.

Jeg har haft en rigtig ærgerlig oplevelse med postselskabet de benytter, hvor jeg ingen hjælp fik. Jeg endte med at kontakte Goodiebox kundeservice, hvor jeg kom i kontakt med Nathalie. Her fik jeg en helt fantastisk service og hurtige svar og følte mig virkelig mødt og taget alvorligt. Tusind tak 🙏🏼

24 de março de 2026

Hold op, hvor er det en sød anmeldelse! Tusinde tak, Zenia 🌟

Vi er super glade for, at du nyder Goodiebox, og at vi kan få lov at introducere en masse forskellige produkter til dig.
Det er lige præcis denne oplevelse, vi ønsker at kunne give til vores medlemmer, så det er virkelig dejligt at høre 🤗

Derudover er det en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse efter at have været i kontakt med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med at løse situationen. Din feedback er meget værdsat.

Vi sender dig en masse varme tanker, både fra Nathalie og Team Goodiebox 🌷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et produkt var gået i stykker i fragten…

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem. Det var ellers nogle lækre produkter.
Opdatering: firmaet har efter min anmeldelse været hurtig til at sende et erstatningsprodukt, samt et ekstra produkt. Fin service. Jeg har derfor ændret min anmeldelse til at afspejle den fine løsning.

Resposta da Goodiebox Danmark

Vi er kede af, at du har modtaget et produkt, der blev beskadiget under leveringe - det er selvfølgelig aldrig vores hensigt, og vi vil super gerne rette op på det 🫶

Vi kan bekræfte, at vi har modtaget din henvendelse gennem vores chatbot, og vi er allerede godt på vej til den 💪

Vi takker meget for din tålmodighed og forståelse, og vi arbejder så hurtigt vi kan på at vende tilbage til dig ❤️

–––

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at opdatere anmeldelsen - det er meget værdsat 🥰
Vi er glade for, at vi kunne finde en passende løsning til situationen, og du er altid velkommen til at række ud til os igen i fremtiden, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.
Vi ønsker dig en skøn påske! 🐣

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

beholder mine penge, og sender pakker bare returneres

jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt automatisk retur
.. føler mig fuldkommen holdt for nar, og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem

19 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Vi er utroligt kede af at høre om din oplevelse, især mens du var bortrejst i forbindelse med en operation. Vi vil meget gerne have løst dette med det samme!

Vi har søgt i vores database, men har desværre ikke kunnet finde dine tidligere beskeder. Derfor har vores Team Happiness netop rakt ud til dig direkte via e-mail for at undersøge, hvad der er sket. Vi vil løse sagen med det samme, så tjek venligst din indbakke for vores mail 💫

Laaaang leveringstid.

Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause.
Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang.

Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den samme som jeg er oprette med hos jer igennem goodiebox 🙃

Resposta da Goodiebox Danmark

Velkommen tilbage til Goodiebox! 💖 Vi er så glade for at have dig hos os igen, men vi er kede af, at leveringstiden har lagt en dæmper på begejstringen. Normalt lander vores bokse meget hurtigere, så vi vil morderlig gerne finde ud af, hvad der er sket i dit tilfælde.

Da din Trustpilot-email ikke er den samme som den på din medlemsprofil, vil du så være sød at række ud til Team Happiness, så de kan dykke ned i dine leveringsoplysninger? Du kan fange os via 'The Chatty One' eller gennem vores profiler på de sociale medier. 💌

Goodiebox er ren selvforkælelse

Goodiebox er fyldt med lækre kvalitetsprodukter. Normalt ville jeg aldrig selv købe til fuld pris, men her kan jeg få lov til at prøve luksus plejeprodukter til en pris hvor alle kan være med.

3 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Det her gør os så glade at læse! Vores mission er netop at gøre luksuriøs selvpleje tilgængelig for alle, så det er fantastisk at høre, at du nyder de lækre kvalitetsprodukter. 🎁

Alle fortjener lidt hverdagsluksus! 🥂

Tilfreds!

Produkterne er pengene værd, fint pakket ind og det var også nemt at udmelde sig, da jeg ønskede pause, for ikke at få ophobning af produkter

Resposta da Goodiebox Danmark

Det er vigtigt for os, at "me-time" er uden stress, og derfor gør vi det nemt at tage en pause, når du har brug for det. Vi er glade for, at du synes produkterne er alle pengene værd, og vi er klar igen, når du har plads til flere lækkerier! ☺️🫶

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Syntes ikke det var den bedste ,er lige…

Syntes ikke det var den bedste ,er lige startet igen så håber det bliver bedre

3 de março de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak fordi du giver os en ny chance. 🙏 Ved at anmelde dine produkter og bokse i appen, hjælper du vores team med at udvælge de helt perfekte produkter til dine fremtidige bokse. Så når du har et par minutter, vil vi virkelig sætte pris på, hvis du vil dele din feedback om den nuværende boks og dens indhold!

Vi er desuden på en mission for at gøre din næste boks til en 5-stjernet oplevelse, så vi glæder os meget til at høre din mening om den 💖

Alt var fint

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Goodiebox Danmark

Tak for din feedback. Vi er glade for, at alt gik som det skulle med din boks. Vi er allerede i fuld gang med at gøre den næste endnu bedre! 🎁

Gode produkter

Resposta da Goodiebox Danmark

Kort og godt! Tak for den fine anmeldelse. Rigtig god fornøjelse med din selvforkælelse ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang stort ros til valg af…

Endnu engang stort ros til valg af produkter.
Jeg er efter en længere pause vendt tilbage til Goodiebox – og jeg er endnu engang meget positivt overrasket! ✨

Boksen indeholder en god variation af produkter, så man får mulighed for at prøve forskellige ting, man måske ikke selv ville have valgt. Jeg synes især, det er rigtig fint, at der altid følger en grundig gennemgang med af produkterne, så man ved præcis, hvad de er, og hvordan man bruger dem.

Videoerne er også virkelig gode – de gør det nemt at komme i gang med produkterne, og det er rart, at man altid kan vende tilbage til dem, hvis man lige har brug for en opfrisker.

Alt i alt en virkelig god oplevelse igen!

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fine ord! 🙏 Det gør os helt utroligt glade, at du er vendt tilbage til os og får så meget ud af vores videoer og produktgennemgange.

Vi elsker at introducere dig for ting, du måske ikke selv ville have valgt – det er jo der, magien sker! Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med dig. 😊

😄😘godt

😄😘 super godt

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak for de søde ord! Vi sender et kæmpe kram og masser af god energi din vej. 💕

Fantastisk

Det var super lækker produkter og elsker der er video til hvert produkter.

Resposta da Goodiebox Danmark

Vi er så glade for, at du er vild med både produkterne og vores videoer. Vi gør os umage for at gøre din selvforkælelse så nem og lækker som muligt. Rigtig god fornøjelse med det hele! 🛀

At det er spændende

At det er spændende

Resposta da Goodiebox Danmark

Tusind tak! Vi elsker at skabe lidt "hverdagsmagi" til dig. 💖 Vi glæder os allerede til at vise dig, hvad den næste gemmer på 👀

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais