Jeg har virkelig fået en god service. Jeg skrev med en sød Vibeke fra BYIC, vedr en giveaway som jeg var så heldig at vinde. Den kjole jeg modtog var desværre for stor, alligevel var hun så sød at giv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig levering og fint produkt. Kan ikke 5 da de et par dage efter have påskekampagne og jeg kunne have sparet hvis de havde oplyst det. Ærgerligt så vil nok ikke bestille der igen.
A empresa respondeu
Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.
Informações de contato
Østerågade 17, 2 th., 9000, Aalborg, Dinamarca
- +45 31 90 00 53
- support@byic.com
- byic.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tøjet er flot, men…
Tøjet er flot - Bare svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal have. Jeg bestilte den samme ordre 3 gange for indtil jeg fandt den korrekte størrelse, da størrelserne er misvisende (enten ekstremt små i størrelsen eller ekstremt store). Blev desuden trukket over 100kr samlet for returnering… det er lidt pinligt

Fantastisk smukke kjoler
Fantastisk smukke kjoler, nem hjemmeside og vildt hurtig levering

God oplevelse
Godt produkt og alt var som det skulle være, men leveringstiden var længere end hvad der stod på hjemmesiden. Alt i alt god oplevelse.

Dårlig kunde service
Jeg bestilte 2 trøjer fra byic i min ordre bekræftelse stod der leveringstid 1-2 hverdage så da der var gået en uge og den stadig ikke var af sendt skrev jeg til dem for at høre hvad der skete. Først her får jeg besked om at grunden til den ikke er afsendt endnu er fordi der er en fejl i lageret og den ene trøje derfor er udsolgt, det er jo hvad der kan ske men det undre mig jeg ikke høre noget før jeg selv tager kontakt til jer. Jeg svare tilbage om de kan sende en størrelse mindre med da jeg kan se på hjemmesiden den stadig skulle være på lager. Her går der yderligere 3 dage og i mellem tiden er den så også udsolgt…
Nu er der gået 10 dage og jeg har ikke fået pengene retur for den trøje I ikke kunne sende og i har stadig ikke afsendt den anden trøje som var bestilt i pakken.
I stedet giver I mig bare rabatkode efter rabatkode som plaster på såret

Resposta de BYIC
Hurtig levering og virkelig god…
Hurtig levering og virkelig god kvalitet på de bluser jeg har købt
Beskrivelsen passer og det samme gør str

Resposta de BYIC
Skønt udvalg og hurtig levering
Skønt udvalg af tøj. Jeg købte en kjole og to basic toppe og alle dele lever kvalitetsmæssigt op til prisen. Jeg skal helt sikkert handle her igen næste gang en festkjole skal hjem og hænge på adressen. Derudover var det super hurtig pakning, samt levering via GLS.

Lækkert tøj
God beskrivelse af tøjet på hjemmesiden, dejligt med mulighed for bukser med kort længde og med mulighed for forskellige design. Lækkert stof og vare der stemmer overens med beskrivelsen.
Hurtig levering.

Kvaliteten er elendig.
Kvaliteten på de to kjoler jeg købte var elendig! Lignede overhovedet ikke som på billedet. Og størrelserne var simpelthen helt off, ville aldrig købe derfra igen! Derfor kommer det også som et chok hvor gode anmeldelserne er.

Resposta de BYIC
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.