BYIC Avaliações 8.542

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har virkelig fået en god service. Jeg skrev med en sød Vibeke fra BYIC, vedr en giveaway som jeg var så heldig at vinde. Den kjole jeg modtog var desværre for stor, alligevel var hun så sød at giv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fint produkt. Kan ikke 5 da de et par dage efter have påskekampagne og jeg kunne have sparet hvis de havde oplyst det. Ærgerligt så vil nok ikke bestille der igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas
  3. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

25 de fevereiro de 2026

Hej Ea.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede hurtig levering, og at produktet lever op til dine forventninger.

Vi håber, at du får masser af glæde af det!

God dag til dig!
Kram Vibeke, BYIC💌

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tøjet er flot, men…

Tøjet er flot - Bare svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal have. Jeg bestilte den samme ordre 3 gange for indtil jeg fandt den korrekte størrelse, da størrelserne er misvisende (enten ekstremt små i størrelsen eller ekstremt store). Blev desuden trukket over 100kr samlet for returnering… det er lidt pinligt

10 de fevereiro de 2026

Hej Lone.
Tak fordi du deler din oplevelse💌
Vi kan virkelig godt forstå, at det har været frustrerende at skulle bestille samme ordre flere gange for at finde den rigtige størrelse – det er bestemt ikke sådan, det skal være.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores størrelsesguides så præcise som muligt, men vi ved også, at pasform kan variere fra style til style. Din feedback er derfor rigtig vigtig for os, og vi tager den med i arbejdet med at gøre det tydeligere fremover.

Vi forstår også godt, at returfragten kan føles ærgerlig, når man har skullet ombytte flere gange. Det er aldrig vores intention, at det skal føles “pinligt” – det skal være trygt at finde sin størrelse hos os.
Desværre tilbyder vi ikke på nuværende tidspunkt gratis ombytning, men vi arbejder på en bedre løsning for fremtiden!

Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til vores kundeservice på support@byic.com, så vi kan kigge nærmere på det samlede forløb.

God dag til dig🤍

Fantastisk smukke kjoler

Fantastisk smukke kjoler, nem hjemmeside og vildt hurtig levering

11 de fevereiro de 2026

Hej Mai-Britt.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at du både synes, kjolerne er fantastiske, at hjemmesiden var nem at bruge, og at leveringen levede op til dine forventninger ✨

Vi håber, at du bliver glad for din ordre!

Gode produkter

Hurtig levering og god kvalitet

Hej Mille.
Tusind tak for din anmeldelse ✨
Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede både hurtig levering og god kvalitet – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre!

Rigtig god dag!🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dansk mærke og super kvalitet

Dansk mærke og super kvalitet, hurtig levering

2 de fevereiro de 2026

Hej Mette.
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse ✨
Vi er virkelig stolte af at være et dansk brand, så det betyder meget for os, at du fremhæver det sammen med kvaliteten.

Skønt også at høre, at leveringen var hurtig, og at hele oplevelsen har været god.

Rigtig god dag til dig💌
Kram VIbeke, BYIC.

Hej Alberte.
Tusind tak for din feedback✨
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god service og at leveringstiden levede op til dine forventninger!

Vi håber, du får masser af glæde af din ordre!

Kram Vibeke, BYIC🤍

Hej Susanne.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre.

De bedste hilsner Vibeke, BYIC💌

God oplevelse

Godt produkt og alt var som det skulle være, men leveringstiden var længere end hvad der stod på hjemmesiden. Alt i alt god oplevelse.

Hej Henriette.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os meget at høre, at produktet levede op til dine forventninger, og at alt ellers var, som det skulle være.

Vi beklager dog, at leveringstiden var længere end angivet på hjemmesiden. Det forstår vi godt kan være frustrerende, og vi arbejder løbende på at sikre, at vores leveringstider er så præcise som muligt.

Lad os endelig høre fra dig, hvis der er det mindste vi kan gøre i den forbindelse. Vi kan kontaktes på support@byic.com.

Rigtig god dag til dig🤍

23 de janeiro de 2026

Hej.
Tak for din feedback💌
Hvor dejligt at høre, at vores service levede op til dine forventninger!

Vi håber, at du bliver glad for din ordre.

God dag✨

Hej Brian.
Tusind tak for din anmeldelse⭐️
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede hurtig levering – og at du er tilfreds med kvaliteten på tøjet. Det betyder enormt meget for os.

Vi lægger stor vægt på både materialer, pasform og den samlede oplevelse fra bestilling til levering, så det er skønt at høre, at det lever op til forventningerne.

De bedste hilsner Vibeke, BYIC✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kunde service

Jeg bestilte 2 trøjer fra byic i min ordre bekræftelse stod der leveringstid 1-2 hverdage så da der var gået en uge og den stadig ikke var af sendt skrev jeg til dem for at høre hvad der skete. Først her får jeg besked om at grunden til den ikke er afsendt endnu er fordi der er en fejl i lageret og den ene trøje derfor er udsolgt, det er jo hvad der kan ske men det undre mig jeg ikke høre noget før jeg selv tager kontakt til jer. Jeg svare tilbage om de kan sende en størrelse mindre med da jeg kan se på hjemmesiden den stadig skulle være på lager. Her går der yderligere 3 dage og i mellem tiden er den så også udsolgt…

Nu er der gået 10 dage og jeg har ikke fået pengene retur for den trøje I ikke kunne sende og i har stadig ikke afsendt den anden trøje som var bestilt i pakken.

I stedet giver I mig bare rabatkode efter rabatkode som plaster på såret

4 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej.
Tak fordi du deler din oplevelse💌
Vi forstår virkelig godt, hvis du er frustreret. Det er helt fair kritik!

Du har helt ret i, at du burde have fået besked tidligere om lagerfejlen, i stedet for selv at skulle tage kontakt. Det beklager vi oprigtigt. Når der opstår fejl i lagerstatus, er det vores ansvar at kommunikere klart og hurtigt, og det har vi ikke gjort godt nok her.

Vi er også kede af, at der er gået for lang tid med både afsendelse og tilbagebetaling. Det er selvfølgelig ikke i orden, og vi forstår godt, at rabatkoder ikke føles som en løsning, når man bare gerne vil have sine varer eller sine penge retur.

Jeg kan forstå på min kollega, at der er blevet fundet en løsning på situationen og at den anden del af din ordre nu er på vej, hvortil du er blevet refunderet for den manglede bluse.
Dog er vi naturligvis er åbne for videre dialog, hvis du skulle have det mindste, så vi kan finde den bedst mulige løsning på situationen.
I så fald, er du velkommen til at række ud til vores kundeservice på support@byic.com.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Din feedback tager vi seriøst, og vi bruger den til at forbedre både vores lagerhåndtering og kommunikation fremover🙏

God dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god kvalitet på de bluser jeg har købt
Beskrivelsen passer og det samme gør str

1 de fevereiro de 2026

Hej Susanne.
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering, og at kvaliteten på bluserne levede op til dine forventninger.

Vi er også glade for at høre, at både beskrivelsen og størrelserne passer – det er noget, vi prioriterer højt!

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

God dag💌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt udvalg og hurtig levering

Skønt udvalg af tøj. Jeg købte en kjole og to basic toppe og alle dele lever kvalitetsmæssigt op til prisen. Jeg skal helt sikkert handle her igen næste gang en festkjole skal hjem og hænge på adressen. Derudover var det super hurtig pakning, samt levering via GLS.

27 de janeiro de 2026

Hej Maria.
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at både kjolen og de basic toppe levede op til dine forventninger, og at kvaliteten matcher prisen – det betyder meget for os.

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede har os i tankerne næste gang, der skal findes en festkjole ✨ Det er den største ros, vi kan få.
Også skønt at høre, at både pakning og levering via GLS gik hurtigt og gnidningsfrit.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre!

Kram Vibeke, BYIC💌

Så flot kjole!
Hurtig levering :-)

27 de janeiro de 2026

Hej Anna.
Tusind tak for din feedback!
Hvor er vi bare glade for at høre, at både leveringstiden og kjolen levede op til dine forventninger✨

Vi håber, at du får masser af glæde af den!

Rigtig god dag til dig💕

Lækkert tøj

God beskrivelse af tøjet på hjemmesiden, dejligt med mulighed for bukser med kort længde og med mulighed for forskellige design. Lækkert stof og vare der stemmer overens med beskrivelsen.
Hurtig levering.

26 de janeiro de 2026

Hej Heidi.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever, at beskrivelserne på hjemmesiden stemmer overens med varerne – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi er også glade for, at du sætter pris på muligheden for kort benlængde og forskellige designs. Netop pasform og valgmuligheder er noget, vi arbejder meget med, så flest muligt kan finde noget, der passer dem.
Skønt også at høre, at stoffet levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre💕

Helt i top

25 de janeiro de 2026

Hej Gitte.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at det hele var helt i top – og at leveringen levede op til dine forventinger.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre.

God dag til dig⭐️

Hej Tina.
Tusind tak for din fine anmeldelse💌
Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at leveringstiden levede op til forventningerne – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

God dag🤍

Alt virkede perfekt

13 de janeiro de 2026

Hej Ingrid.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at alt virkede perfekt.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

God dag til dig✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten er elendig.

Kvaliteten på de to kjoler jeg købte var elendig! Lignede overhovedet ikke som på billedet. Og størrelserne var simpelthen helt off, ville aldrig købe derfra igen! Derfor kommer det også som et chok hvor gode anmeldelserne er.

17 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Karla.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at læse😔 💕
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos os.

Vi er ærgerlige over, at kjolerne hverken levede op til dine forventninger ift. kvalitet, pasform eller det indtryk, du fik ud fra billederne. Det kan vi godt forstå er frustrerende, og din feedback tager vi seriøst.
Vi stræber hver dag efter at lave produkter af en kvalitet som vi kan stå inde for, og lave vores produkter så størrelsessvarende så muligt! Der kan naturligt forekomme små afvigelse fra produkt til produkt, men som vi så på bedst mulig måde, forsøger at uddybe i produktbeskrivelsen.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på support@byic.com, så vi kan kigge nærmere på det og forhåbentlig finde en god løsning på situationen.

God dag💌

Så fin kjole og perfekt levering

Så fin kjole og perfekt levering

15 de janeiro de 2026

Hej Trine.
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at både kjolen og leveringen levede op til dine forventninger.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for den.

Rigtig god dag til dig✨
Kram Vibeke, BYIC.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais