Mijn mindere jarige (15) zoon had iets dom gedaan. Uit coulance en begrip hebben ze een opzegverzoek kostenloos geannuleerd. Fijn dat Bymetis meedenkt en begrip heeft voor andermans problemen B... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoGeurdeland, 6673 DR Andelst, Gelderland, NL
Veja o que dizem as avaliações
Snel gebeurt met alleen je adres gegevens invullen, nette duidelijke zinnen. Fijn dat het kant-en-klare brief is met alle informatie wat nodig is om het abonnement op te zeggen.
NOOIT mee in zee gaan! Dit is pure oplichting. Minderjarige kunnen hier zo een dienst afnemen, vervolgens hele hoge facturen sturen, dreigende mails, oplopende inasso kosten tot 800 euro etc. Te... Ver mais
A empresa respondeu
Informações de contato
Geurdeland, 6673 DR, Andelst, Gelderland, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geen leuke manier van zakendoen
Ik heb Metis op meerdere manieren verteld dat ik echt niet ga betalen. Maar ze blijven het maar proberen. Nu weer eens een brief van gerechtsbode.nl. Dit is nu al 3 jaar aan de gang! Pak nu eens een keertje door en ga naar de rechter, in plaats van alleen maar dreigen!
En Trustpilot ... mijn eerdere review is verwijderd?! Ook nadat ik extra informatie had aangeleverd zoals gevraagd.
Pure nachtmerrie
Ik zocht de abonnementdienst van mijn krant om deze op te zeggen en kwam op hun website terecht. Ik klikte deze weg toen ik doorhad dat dit niet om de website van de krant ging maar blijkbaar was dit al te laat. In mijn contact met dit frauduleuze bedrijf beweert men een bevestigingsmail te hebben verstuurd waarin ik mij akkoord moest verklaren met een bedrag van dertig euro. Iets wat ik nooit zou doen, noch heb ik deze mail ooit ontvangen doch beweert men dat ik met deze niet bestaande mail mijn akkoord gaf en mijn herroepingsrecht verviel. Ondertussen had ik de website van de krant en de echte klantenservice gevonden en geconcentreerd. Daar stelt men dat abonnementen enkel via hun nummer telefonisch kunnen worden opgezegd.
Metis heeft mij eindeloos lastig gevallen maar stopte dan toch toen ik dreigde met juridische stappen. Tenslotte is het illegaal en afpersing als je onbestaande diensten aanbiedt op malafide websites waarin je je voordoet als iemand anders en mensen geld probeert af te persen.
Nu na nog eens een half jaar krijg ik plots sms'en van gerechtsbode.nl in naam van Metis, niet te bereiken via telefoon, dus opnieuw gemaild en alles uitgelegd ondertussen rekenen zij extra kosten aan. Dit is een nachtmerrie.
Ik ga deze mensen laten vervolgen voor afpersing en hoop dat meerdere gedupeerden dit zullen doen zodat een rechtbank hier paal en perk aan stelt.
Ik ben er ook in getrapt
Ik ben er ook in getrapt, na heel veel mails en sms'jes dacht ik van ze af te zijn , en nu 2 jaar later weer een sms'je of ik even 70 euro wil betalen aan een buro. Nou mooi niet. Je kan ook niet reageren op het bericht
Pas op voor deze oplichters
Oplichters die precies weten dat nietsvermoedende klanten erin trappen.
Wanneer je 'Anwb opzeggen' intypt in google kom je makkelijk op de gesponsorde link uit.
Daarna begint de ellende met nota's, aanmaningen en dreigen met incassobureaus.
Het smerige is dat ze via email en telefonisch niet bereikbaar zijn.
ByMetis/Dept Swift Assist er rent svindel
Jeg kan fuldt og helt tilslutte mig det, en anden bruger skriver om ByMetis/Dept Swift Assist 0 stjerner herfra!
Jeg vil gøre opmærksom på en problematisk situation vedrørende virksomheden, tidligere byMétis, der nu opererer og sender brev/mail under navnet SwiftDentAssist. Virksomheden sender fortsat breve med krav om betaling for ydelser, som jeg aldrig har bestilt. Trods gentagne forsøg på at kontakte dem og gøre indsigelse fortsætter deres henvendelser, nu endda med trusler om inkasso. Har netop fået tilsendt et såkaldt Inkasso - sjovt nok skrevet på brevpapir med Dept Swift Assist-brevhoved
Som almindelig borger står jeg tilbage med spørgsmål om, hvordan man effektivt kan indkalde sådanne virksomheder til retten for at stoppe deres uretmæssige handlinger. Jeg mener også, at det er relevant at rejse krav om erstatning for:
Tidsspild:
Den tid, der bruges på at håndtere og afvise ubegrundede krav.
Miljøpåvirkning:
Unødvendig brug af papir og ressourcer i forbindelse med deres mange breve.
Psykisk stress:
Den belastning, det medfører at modtage trusler om inkasso og andre juridiske skridt.
Jeg håber, at relevante myndigheder (Fotbrugerombudsmanden, Forbrugerrådet, Politiet m.fl.) i Danmark og EU vil undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at beskytte forbrugerne mod denne type svindel.
Venlig hilsen
Marianne
Achterlijke mensen
Heel veel, mijn gegevens werd door mensen gebruikt en ik heb ze gemaild vervolgens krijg ik een uitschrijf koste doorgestuurd terwijl ik 17 ben
Anmeldelse af uacceptabel praksis fra tidligere byMétis (nu SwiftDentAssist)
Tidsspild:
Den tid, der bruges på at håndtere og afvise ubegrundede krav.
Miljøpåvirkning:
Unødvendig brug af papir og ressourcer i forbindelse med deres mange breve.
Psykisk stress:
Jeg håber, at relevante myndigheder vil undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at beskytte forbrugerne mod denne type svindel.
Venlig hilsen
Danis
I recieve an email from Metis…
I recieve an email from Metis Cancelation a few days ago about paying my debt of 72 euro. So I email your company and said I couldnt pay the debt since I didnt have a job so we came to an agreement and you told me to pay 32 euro instead of 72 euro. I did send you the money and you didnt let me pay the 40 euro cost reminder. But today I recieve again another email from metis that I need to pay 72 euro from your company. What is going on ? How many times do you want me to pay...? I have a proof that I paid my debt. And you told me you put it on a collection agency. ? You didnt even look in your account that ive already paid it.
Oplichters en bedriegers zijn jullie
Oplichters en bedriegers zijn jullie. Mijn mail adres is geblokkeerd al een tijdje. Jullie sturen incasso Rocketmen B.V. met een verhoging van 40 euro boven de 30 euro. Ik garandeer jullie dat ik geen cent zal betalen. Jullie zijn telefonisch niet te bereiken en de meeste reviews zijn negatief. Ik weet niet eens wie jullie zijn. Jullie moeten gesloten worden!
Umuligt firma
For ca 1.1/2 år siden gjorde jeg metis opmærksom på at min opsigelse af VIA PLAY,som er opsagt af mig ,personligt nu
får jeg 1 rykkerbrev med 1 regning på 600,00kr ,ATT FREJA.JENSEN JEG BETALER
IKKE.det er
Rocketmen heeft nog geen deurwaarder…
Rocketmen heeft nog geen deurwaarder gestuurt hoor. De facturen kloppen ook niet. (Gelukkig is er iemand bij mij in de buurt die advocaat is. ) Telkens ander adres/ telefonisch niet te bereiken Verandert telkens van naam. Niet betalen hoor mensen. Wacht al ruim een jaar op de deurwaarder
Ik heb een abonnement genomen bij…
Ik heb een abonnement genomen bij CVneed hierbij heb ik in Oktober mijn abonnement opgezegd ik moest dan nog van november 22 euro betalen kreeg een mail dat dit abonnement tot 27 november zal lopen tot mijn verbazing krijg ik van byMetis tot twee keer toe een betalingsherinnering terwijl ik hun het bewijs hebt verstuurt dat op 5 november alles is betaald en bevestig van CVneed
IS DIT OPLICHTERIJ

Resposta da byMétis Cancellations - Nederland
Scam Fraud dont open the website
This is the most ridiculous fraud!
i just canceled subscription i have no idea about that was an external website they keep asking for 30 euros cancelation fees i have not signed any thing with them .
Minderjarig
Mijn dochter van 16 heeft perongeluk zonder te weten over het bedrag iets gedaan, ik weet niet hoe of wat. Maar ze krijgt steeds betalingen en het is uitendelijk verhoogd naar 46,50. Ze is 16 en dus minderjarig. Ik heb haar erna een mail laten sturen over dat ze het wilt annuleren, maar dat hebben ze ook niet gedaan. En nu weet ik niet hoe ik het moet annuleren, het is een zeer hoog bedrag voor niks.
Moi je vais aller porter plainte à la…
Moi je vais aller porter plainte à la police pour harcèlement c’est la deuxième fois qu’il m’envoie une lettre pour degré des sommes dont j’ai pas connaissance. Je fais mon résiliation sur Disney + alors que c’est gratuit sur Disney + la résiliation après ça s’arrête pas de recevoir des lettres sois disant de bymétis qui me harcèle ils penses en faisant peur que je vais payer .
Trap hier niet in het zijn oplichters!

BLUFFÖRETAG
BLUFFÖRETAG
Dem har skickat fakturan till min fru via mail på 400 kr en vecka efter 163 kr till som en avgift dör att den har inte betalats."RIKTIG SKAM"
Vi har anmält detta till polisen och Konsumentverket.
Sen vi har bestridit faktura sen en vecka ytterligare kommer ny påminnelse på 863 kr.
Och dessutom dem hutar om deta inte betalas kommer dem begära 5000 kr.
Nu till den riktig skoj grej dem säger att vi var på deras sida och beställde uppsägning av Spotify rena LÖGN.
Vi betalar fortfarande Spotify och har betalda fakturor.
Vi kontaktade Spotify också och frågade om dem vet nånting eller finns det nogån slags uppsägning från oss vi har fått svar att det inte finns nogån uppsägning.
Dem skrämmer folk och hotar och när jag läste recensioner dem anfaller gammla meninskor och kvinnor för det mesta.
Sp jag hoppas att någon myndighet stoppar detta företaget avansera i Sverige detta är helt oacceptabelt att det händer här i Sverige.
Om man vill avskaffa Spotify man kan göra detta via Spotify direkt.
Dem använder våra namn addres det är förbjudet utan tillstånd från individen.

Resposta da byMétis Cancellations - Nederland
Hun facturen betalen is weggegooid geld!!!
Wat voor onzin je ook schrijft als reden om op te zeggen, er wordt niet naar gekeken, ze versturen niets!!
Het enige dat ze versturen zijn facturen en veel aanmaningen om mensen geld afhandig te maken. Daar zijn wel echt serieus mee bezig. Ik heb via byMetis al diverse abonnementen, die niet bestonden en met verschillende rare namen, opgezegd. en natuurlijk nooit een cent aan hun betaald
Dit betekent dus dat het echte oplichters zijn.

Resposta da byMétis Cancellations - Nederland
ESTAFA Me dicen que me llegaron
Me dicen que me llegaron , 7 correos para avisarme que se dio de baja el servicio cuando es mentira. No recibí ni uno, me dicen que tengo que pagar 60€ por la carta de cancelación ESTAFA dónde está mi firma , intento hablar con ellos vía telefónica y me dices que no que por correo ( YO PIENSO DENUNCIAR )
Me contestan !!! Me pueden enviar la carta que yo firmé ?
Dónde está mi nombre y mi firma
Donde puse mi número de cuenta ?
Mis datos personales para contratar sus servicios , la ley de protección de datos también la firme?
Ni una llamada de teléfono para poder vender una estafa aunque sea por teléfono

Resposta da byMétis Cancellations - Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.