Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt e... Ver mais
Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Ver mais
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Ver mais
Snelle levering. Heldere communicatie. Weer helemaal blij met mijn oogmaskers. Slaap daardoor zo lekker.
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot succes !
Als je eens iets anders voor geboorte of verjaardag wil geven een aanrader om eens by myl te kijken op de site.
Ik heb hier een verzwaringskussen gekocht voor mezelf. Had even wat hulp nodig met het maken van de juiste keuze en ben hier heel fijn bij geholpen. Persoonlijke aandacht, eerlijk, scherpe prijzen en uiteindelijk het belangrijkste snel een prachtig kussen mogen ontvangen. Heel blij mee!
Super fijn en snel geholpen door Mylène en mijn dochters slapen heerlijk in hun slaaptunnels!
Levert hele mooie dingen van kwaliteit wat niet snel stuk zou gaan
Mylène denkt goed mee, legt dingen duidelijk uit. Op haar website staat het bestelproces ook goed omschreven.
Omdat de producten handgemaakt zijn is het niet 'vandaag besteld, morgen in huis' maar ik vond de wachttijd enorm meevallen. Ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd.
Fijn contact met eigenaresse, snelle reactie en verzending❤️ ze maakt mooie en goede producten.