Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besides the great product quality, the customer service was amazing. Stine was really helpful throughout and helped me out with a change to my order quickly. Can recommend and will shop again :) -Ras... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste kvalitet! Købte en pakke med to Topsytail som er helt ubrugelige pga den dårlige plastic kvalitet. Slatne, tynde og bøjer når man kører dem gennem håret. Direkte til plastic-genbrug. Posen m... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købe både suttesnore til min datter og hårbøjler til mig. Super tilfreds, og hurtig levering. Har allerede fået flere komplimenter. Vi var desværre lidt uheldige med den ene suttesnor, men det blev... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

By Stær er et farvestrålende multiunivers med alt, hvad hjertet begærer indenfor accessories, mode og interiør. Vi hylder farver og print og skaber et bredt sortiment af produkter til kvinder, børn og hjemmet. Vores tøj produceres af genbrugte sarier eller dead stock fra Indien. På den måde udnytter vi stof, som ellers ville gå til spilde. By Stær er grundlagt af Camilla Stær, der i den spæde opstart håndsyede sløjfer til børn. Iværksætteri har altid været en del af Camillas DNA, og hun driver i dag By Stær som et trendbaseret brand.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handler aldrig hos dem igen

Jeg har mistet 89 kr. på at returnere et produkt der ikke levede op til forventningerne. Jeg købte nogle slippers hos dem, og valgte min normale størrelse, fordi der ingen størrelsesguide var. Skoene var alt for små. 2-3 størrelser for små. Da jeg skulle sende produktet retur, skulle jeg først betale 60 kr. hos postnord og derefter trak By Stær 29 kr. da de havde modtaget pakken. Jeg kunne heller ikke ombytte til en anden størrelse, fordi den største størrelse i deres sortiment var str 39-40, som jeg havde bestilt. En dyr fornøjelse at handle hos dem. Det bliver første og sidste gang.

8 de dezembro de 2022
logotipo da By Stær

Resposta da By Stær

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse, da du handlede hos os. Vores Smiley slippers har været meget populære, og nogle størrelser blev derfor hurtigt udsolgt. Vi beklager selvfølgelig, at vi ikke havde din størrelse i sortiment, da du gerne ville købe et nyt par.

Vi er en lille webshop og kan desværre ikke tilbyde at returnere gratis.

Fantastisk service

Fantastisk service!

Hurtig levering & smukke hårbøjler , elastik og spænder, jeg er meget tilfreds. Fik det sødeste kort med & det gav da lige et smil på læben :-).. ikke sidste gang jeg handler her!

17 de junho de 2022

Fantastisk kundeservice

Jeg modtog en toilettaske, som desværre ikke helt matchede farven som var på webshoppen. Skrev dette til kundeservice, hvor de hurtigt tilbød at lave en ombytning, samt sende billeder pr. sms eller FaceTime af andre, så jeg bedre kunne se farverne. Helt fantastisk jordbær og menneskelig kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra.

10 de junho de 2022

Kæmpe anbefaling

Hurtig levering, sød personlig besked, og de smukkeste kjoler! Endnu smukkere end hvad jeg havde forventet. Kæmpe anbefaling herfra.

23 de março de 2022

Stor anbefaling

Hurtig levering, billig pris og sød personlig hilsen med i pakken.

Jeg købte et iPhone cover i råhvid, som er super lækkert og blødt at holde ved.

26 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin personlighed på siden

Super fin hjemmeside og overskuelig 👍
Lynhurtig pakning af mine varer og til hurtig afhentning i pakke shop. Varerne er såååå fint pakket ind og der medfulgte en fin personlig hilsen og lidt godter 👌
Ydermere var der på pakken tegnet en fin nisse 👍 varerne er gaver, så dem kan jeg ikke bedømme konkret men de ser rigtig fine ud og ligner god kvalitet der matcher godt med priserne.

4 de dezembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Jeg købte rigtig meget i maj 2021, men her en mdr efter er mange af elastikkerne allerede gået i stykker, jeg vil ikke anbefale at handle her.
Der var en der gik i stykker den dag jeg modtog dem, den fik jeg dog refunderet med det samme.
Dårlig kvalitet

13 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købe både suttesnore til min datter og…

Vi var desværre lidt uheldige med den ene suttesnor, men det blev fikset super hurtigt og der kom prompte en erstatning per post helt gratis.
Fantastisk kundeservice, det bliver ikke sidste gang vi bestiller herfra.

17 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 mundbind og de er bare…

Jeg bestilte 2 mundbind og de er bare super. Kom hurtigt og blev leveret super fint pakket ind - en ren fornøjelse at modtage min pakke. Udover de 2 masker jeg bestilte var de så søde at vedlægge et håndskrevet kort med en lille hilsen, 2 kvalitets hårelastikker/armbånd og en lækker pakke med Wally and wiz vingummier.

Kan kun anbefale at handle hos dem 😊

14 de janeiro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kun ros herfra

Jeg bestilte varer en fredag og de blev leveret om tirsdagen - lever op til mine forventninger og her handler jeg gerne igen. 😊

24 de junho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais