Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzetten... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we... Ver mais
Ik heb een 4 week lose starter pack besteld. En dan verwacht je dat je voor vier weken producten zal krijgen, toch? De maaltijdshake was maar voor 2,5 week. Ik krijg als antwoord dat sommige producten... Ver mais
Na een kleine hapering via het websiteformulier werd ik per mail direct en vriendelijk geholpen. De dop van mijn nieuwe waterfles was kapot, maar binnen een dag was er een oplossing: geld terug of een... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Holanda
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Ik ben fan! :)
Ik ben fan van de webshop en producten van Cabau! Kwalitatief en lekkere producten en ook de voeding- en sport-accessoires zijn top. Het spaarprogramma maakt het extra leuk. Je krijgt vaak extra's als klant en er zijn vaak goede acties. Ik hoop dat er ook sportkleding wordt toegevoegd aan het assortiment :)
Koop geen cadau waterfles!
Het product is een fijn ontwerp, de kleur echt geweldig! Het formaat echt perfect! Alleen de kwaliteit echt heel slecht! De tuit, dus het mondstuk van de fles gaat heel snel kapot. Dit kan niet gemaakt worden en ook niet opnieuw worden gekocht in dezelfde kleur. Echt heel erg jammer, na 3x opnieuw te hebben gekocht, is dit dus echt de laatste keer! ( ik was echt fan ) :(

duidelijke site
duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit.
Slechte kwaliteit
Mega fijne fles om uit te drinken.
Helaas ben ik minder te spreken over de kwaliteit en dan vooral van de dop. Deze gaat namelijk erg snel kapot. Mijn fles zat in mijn tas en toen de tas zachtjes omviel (niet van hoogte), was de dop al kapot. Van stainless steel verwacht ik toch wat meer stevigheid.
Na lang wachten op mailcontact met de klantenservice, vertellen ze dat het niet meer in de garantie valt ivm eigen gebruikersfout. Ze adviseerden om de dop los te bestellen voor, zoals ze zelf zeggen, een “kleine bijdrage”. Uiteindelijk betaal je daar met €6,95 verzendkosten bij alsnog bijna €11 voor alleen een nieuwe dop, wat ik erg jammer vind. Het doet me ook vermoeden dat dit probleem vaker voorkomt, aangezien de doppen los te bestellen zijn.
Helaas werd er vanuit de klantenservice verder ook niet echt meegedacht naar een oplossing/compensatie. Daarnaast duurt het ongeveer drie weken voordat de dop weer op voorraad is in mijn kleur.. zolang is de fles dus onbruikbaar.
Daarom ben ik dus erg teleurgesteld in dit merk.

Goed en betrouwbaar
Proces verloopt netjes en duidelijk per e-mail. Snelle en zorgvuldige levering. Producten goed verpakt tegen eventuele risicos tijdens transport. Producten komen overeen met afbeeldingen. Kwaliteit is goed.
Gewoon super
Heel fijn, heb al een aantal keer producten besteld bij Cabau en vind de kwaliteit gewoon super. Het is echt heel doordacht.
Levering en klanten service ook top.
Zeer tevreden.
Kapotte fles
Wij hadden 2 flessen bestel. Op het begin prima flessen maar na een tijdje normaal gebruik is het rietjes mechanisme van de fles kapot waardoor de fles niet meer te gebruiken is, contact opgenomen met de klantenservice voor garantie maar die geven niet thuis. Heel jammer dit voor ons de laatste keer hier.

Resposta de Cabaulifestyle
Wat een fijne producten om de beste…
Wat een fijne producten om de beste versie van jezelf te worden en/of te blijven. Super blij mee
smaken zijn lekker
smaken zijn lekker
heb favo s natuurlijk
snel
Super producten!
Mooie kleuren flessen en shakers
Fijne producten
De producten worden altijd heel erg snel geleverd en zijn hele fijne producten
Super producten!
Gebruik de producten ondertussen al een paar maanden. Ben er erg tevreden over. De producten zijn gevarieerd en lekker! Bij de klantenservice zijn ze vriendelijk reageren, snel en komen met een goede oplossing.
Heel vlotte bestelling
Heel vlotte bestelling, de website is gebruiksvriendelijk, er zijn regelmatig kortingen en je krijgt je bestelling heel snel thuis aan.
De producten zelf zijn heel kwalitatief en de verpakking is heel mooi.
Ik was zeer tevreden over deze webshop
Ik was zeer tevreden over deze webshop, altijd alles ging goed en kwam binnen etc.
Nu heb ik een bloom mixer besteld welke na 2 keer gebruik stuk ging en de klantenservice van deze webshop geeft geen gehoor. Stuur ik een vragenformulier in met vragen over producten krijg ik wel vlot een antwoord. Erg jammer weer dat als er dan een keer iets niet goed gaat dat ze geen gehoor geven……

Super fijne spullen
Super fijne, mooie spullen, met hele goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik en matcht ook nog eens met elkaar, super tevreden!
Heerlijke supplementen
Heerlijke supplementen al jaren opzoek naar een lekkere maaltijdvervanger die ook voor mij veilig is (allergieën) de producten die Cabau verkoopt zijn vol van smaak en ook nog eens betaalbaar meteen tegen al mijn collega’s verteld waarvan nu ook de helft bij jullie besteld! Echt wat een top producten.
Cabau is top
Cabau heeft gewoon super fijne producten. En de kleuren zijn altijd erg mooi. De nieuwe nu die cherry. I love it!!!
Prachtige producten en snelle levering…
Prachtige producten en snelle levering , mooi verpakt .
Superblij met mijn prachtige drinkfles
Superblij met mijn prachtige drinkfles! Heel fijn om automatisch meer water weer te drinken hierdoor
Heerlijke producten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.