Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk koncert.

Vi var til intimkoncert på Gran med Thomas Buttenschøn. Det var en fantastisk aften. Maden var lækker, betjeningen sublim.
Vi elsker intim koncerter på Gran fordi man nærmest føler at man sidder på scenen og lytter. Der er altid en skøn atmosfære og folk er der får en dejlig oplevelse. Det eneste vi mangler nu er en intim koncert med Poul Krebs😉

7 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

MC. Donalds burgere

Familiebesøg og vi bestilte bl.a Gran-burger. Vi var ret skuffede ift. tidligere besøg på restauranten. Der var kun et par små syltede rødløg og få syltede agurker i burgerne ift hvad der plejer at være. Burgerne lignede lidt en Mc.Donalds burger..... Da vi tilsidst bad om kvitteringen stod der også 2xvarm chokolade (som vi ikke havde bestilt) på regningen = 114kr. Vi fik selvfølgelig pengene retur, men ingen beklagelse eller undskyldning. Vi synes ikke restauranten levede helt op til de sidste par års besøg.

13 de fevereiro de 2026

Gran hviler på laurbærbladene

Gran hviler på laurbærbladene! Det var engang en lækker og topkvalitets café. Maden var lavet med kærlighed af en kok. I dag får du mad på 10 min, hvor det hele nærmest er trykket ud af tube som det gamle Jensens Bøfhus.
Menukortet er skrumpet ind til en skygge af sig selv med kun de billigste produkter i menuerne.
Køber man nachos, så har de ikke engang salsa til som dip. De skriver heller ikke, at deres kylling er paneret og taget direkte fra frost, og at der består af 70% panering og 30% tørt kød.
Ribeye er normalt en dejlig bøf, hos Gran er det tre skriver gennemsigtige stykker carpaccio, med 15 stk. pomfritter til. Deres burgers var engang støttet af en pind, for at de ikke væltede. I dag er de ikke meget større end en cheeseburger fra McD. De har heller ikke trøffelmayo mere eller andet der burde matche deres faktisk stigende priser.
Det var sidste gang vi kom der, måtte runde en drive in på vejen hjem, efter at have betalt en halv formue for at være der i 45 minutter.
Absolut et no go!!!!

2 de fevereiro de 2026

Kære Rebecca,

Vi har læst din feeback her og må indrømme det gør os trist til mode. VI ønsker altid vores gæster har en god oplevelse hernede og får hvad de forventer (og gerne mere til!) og har dette ikke været aktuelt her, er det selvfølgelig noget vi skal kigge ind i.

Vi bliver dog lidt øv over beskrivelserne af maden.
- Vi skriver i kortet, nachos er salsa gratineret. Så derfor er den ikke som en "fast" dip til også (men selvfølgelig muligt at bestille)
- Vores kylling står som crispy kylling i kortet.
- Ribeye kan også være en dejlig bøf her på Gran, men i jeres tilfælde har det været bestilt som carpaccio, hvorfor det har været tynde skiver.
- Vores granburgere har aldrig været støttet af en pind, men dog altid mættet, så det er vi kede af at høre ikke har været situationen her.
- Vi tilbyder også trøffelmayo, dette kan man sagtens bestille.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage en snak, så vi kan blive klogere på hvor det er gået galt og at vi kan blive bedre til næste gang.
Håber at høre fra dig,

Eoin Magill, ejer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har 5 pige til julefrokost og blev…

Vi har 5 pige til julefrokost og blev nærmest smidt ud af café Gran kl 22.15 der der ikke var plads til vi kunne drikke ud ved baren…. Det gider vi ikke en anden gang.

6 de dezembro de 2025

Resposta de GRAN

Det er super ærgerligt, at I står tilbage med denne oplevelse.

Når man booker bord, så accepterer man at man har bordet i 2-3 timer alt efter hvor længe man har valgt. Varigheden fremgår også af den bekræftelses sms der sendes ved booking.
Så har man mulighed for at kontakte os, hvis man ønsker bordet længere tid end den normale booking. Gør man ikke det, så kan der jo komme andre gæster efterfølgende der så har booket bordet.
Det er umiddelbart det der har været tilfældet for jer.
Jeg undersøger det gerne nærmere, men så har jeg behov for oplysninger om, hvornår I besøgte os og hvilket navn der var booket bord i.
Mvh Eoin, ejer af Gran

Alt for lang ventetid

Vi ventede 50 minutter på vores pizza og den første drink, derved synes jeg at konceptet sip and slice går lidt af, da mand på de to timer, mest af alt sidder og venter… Man kan derfor umuligt nå at få andet end et par drinks, og hvis man vil have forhåbningen om at nå to omgange pizza, skal man skynde sig at sluge den første omgang, så man kan nå at bestille en omgang mere inden tiden løber ud…
Så hellere kalde det hvad det er, “køb 3 små pizzaer og to drinks for en bestemt pris, da vi ikke har økonomi til at give jer ad libitum konceptet” vi følte i hvert fald, at der var begrænsning på hvor mange drinks tjenerne måtte uddele inden for tiden, selvom de lovede at komme ned til os igen…

1 de novembro de 2025

Hej FM,

Jeg er ked af at læse om din oplevelse og vil meget gerne du tager fat i mig på eoin@cafegran.dk så kan vi vende aftenens forløb. Det skal helst være sådan i får både det I kan spise og drikke de 2 timer I er der.
Rigtig god dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse

Jeg har skrevet en anmeldelse på trip advisor, og den her en stort set det samme, men kortere: uspiselig og dyr mad, lang ventetid, utilfredsstillende oplevelse. Dårligt stegt steaks, uspiselige kødboller med uspiselig pasta, nærige portioner og uheldigt valg af tilbehør, desserter som ikke er lækre - alt det til 2500 kr for tre personer… jeg kunne ikke lide vores sidste besøg - det er bare en skuffelse, uheldigt nok på min sidste fødselsdag 22/07/2025. Kan ikke anbefale café Gran baseret på det…

22 de julho de 2025

LÆKKERT STED OG GOD MAD

LÆKKERT STED OG GOD MAD
Frokost i Horsens. Cafe Gran byder på lækkerier til frokost, vel præsenteret, indbydende anrettet, og så smager det virkelig godt.

Er du lokal eller turist i byen kan det varmt anbefales.

Ligeledes er der en hyggelig atmosfære og sød betjening.👍😃

5 de setembro de 2025

Fantastisk comeback!!

Fantastisk at man vil og kan gøre en forskel!!
Efter vores mindre gode oplevelse (se tidl. anmeldelse) blev vi inviteret til at komme igen for at blive overbevist om, de havde en off day sidste gang.
Efter en fantastisk middag har vi kun positivt at sige.
Stor tak til Eoin og hans team

27 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firmajulefrokost med stor succes!

Vi havde fornøjelsen af at afholde firmajulefrokost for ca. 80 medarbejdere på Cafe Gran for nogle dage siden.

Både lokation/omgivelser, mad, drikkelse og service var i absolut top, og kan klart anbefales.
Vi har fået ufattelig god feedback fra vores kollegaer om, at det var en kæmpe succes i de hyggeligste omgivelser.

Der skal også lyde en stor ros til Nanna, som har haft bolden internt hos Gran ift. planlægningen. Både for hendes gode kommunikation, men også sit løsningsorirenteret mindset hele vejen igennem planlægningen - og så ikke mindst for hendes gode humør og imødekommende tilgang :-)

Stor anbefaling herfra!

29 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde en uge i forvejen booket bord

Havde en uge i forvejen booket bord - med ønsket om at kunne beholde bordet længere end de obligatoriske 1,5 time.

Fik bekræftelse på bestillingen - alt OK.

En time før vi skulle ankomme fik vi opringning om at bordet alligevel ikke var ledigt i mere end 1,5 time.

Elendig service - julefrokost-gæster har åbenbart højere prioritet end os, der ugentlig besøger cafeen.

29 de novembro de 2024

Hej Helle,

Tak for din besked på Café Gran.
Jeg er virkelig ked af jeres oplevelse i fredags. Denne weekend vi lige har været igennem er absolut årets travleste weekend med julefrokoster som har været bestilt måneder i forvejen. Der bliver kørt over 2000 gæster igennem og vores kære personale gør alt hvad de kan for at give alle en rigtig god oplevelse. Det lykkedes i 99% af tilfældene men desværre er der nogen hvor det ikke er muligt, men hvor de forsøger på bedste vis.
Det er det, der fylder allermest hos de unge mennesker og det er det de går hjem med ondt i maven over. Der står både ved booking af bord og på vores hjemmeside, at hvis man har ønsker om at sidde længere, skal man kontakte os pr tlf. Vi læser noter på booking på dagen, da vi har enormt mange bookinger i løbet af en uge. Den booking bekræftelse du får pr sms efter din booking bekræfter at du har bordet i 1,5 time op ikke at du har bordet længere.

Jeg håber at det giver et indblik i hvorfor vi ikke kunne imødekomme jeres ønske. Jeg er klar over, det ikke ændrer oplevelsen i havde, men håber alligevel i har lyst til at besøge os igen.

Rigtig god aften

De bedste hilsner
Eoin Magill, Café Gran

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Brunch er helt I top god kaffe mv

Brunch er helt I top god kaffe mv.
vi prøvede lige en aftens menu på café Gran.
Den trak mere ned end op.
Deres carpaccio var fremragende og deres gulerods mix var dårlig ris dessert havde knasende rå ris. En anderledes approach måske?
Gode og dårlige sider.
Service er okay.

24 de julho de 2024

Spændende oplevelse

Har haft den fornøjelse at spise på Gran Social til aften,hvor vi fik en menu med mange små retter. Det var en utolig smagfuld og spændende oplevelse og tjeneren ydede den bedste service. Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der.

Har ligeledes smagt deres brunch og det er rigtig lækkert.

8 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais