Cakery Copenhagen Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

… de smukkeste kager, der smager så delikate ! Jeg have valgt 10 minier med forskellig smag, super god ide som hapsere til buffet. Manglede nok en følgeseddel med hvad de forskellige smagte af , vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My family and I have been ordering from Cakery Copenhagen for years, especially for New Year's, Mother's Day, and Father's Day, and it has become a tradition we all look forward to. We are abs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale Cakery Copenhagen! Har både prøvet at få leveret og at sende en levering. Alt fungerer perfekt! Man bliver hele tiden opdateret på sin levering. Det er simpelthen de mest smukke... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super indbydende og lækre kager. Fin og punktlig levering. Købte 3 x smagsbokse . Savnede en lille medfølgende printet oversigt over smagende..det ville have været dejligt for vores 12 gæster Køb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Padaria

Escrito pela empresa

Håndlavede éclairs, nybagt hver dag, i hjertet af København.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

48 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Levering på klokkeslaget

Levering på klokkeslaget, smukke mini eclair med rigtig god smag!

12 de dezembro de 2023

Resposta da Cakery Copenhagen

Tak for din dejlige tilbagemelding! Det glæder os at høre, at leveringen var præcis til tiden, og at vores smukke mini eclairs faldt i god smag. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Mvh,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale Cakery Copenhagen!

Kan kun anbefale Cakery Copenhagen!
Har både prøvet at få leveret og at sende en levering. Alt fungerer perfekt!
Man bliver hele tiden opdateret på sin levering.
Det er simpelthen de mest smukke og delikate kager man kan ønske sig, og spreder stor glæde når man sender dem til sine kære.
Varmeste anbefaling herfra.

10 de dezembro de 2023

Hej Lis,

Tusind tak for din varme anbefaling! Vi er så glade for at høre, at både modtagelse og afsendelse af leveringer fungerede perfekt for dig. Det betyder meget for os at vide, at vores kager spreder stor glæde, og vi sætter pris på din støtte. Vi ser frem til at betjene dig igen, og takker for din varmeste anbefaling.

De bedste hilsener,

Super lækker eclair

20 de novembro de 2023

Hej Houria,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er så glade for at høre, at du nød vores super lækre eclair. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

De bedste hilsener,

Hello Nadezda,

Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you found our eclairs very tasty and that the delivery was good. Your feedback means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse. ☺️☺️

17 de novembro de 2023

Resposta da Cakery Copenhagen

Det er dejligt at høre! Vi sætter pris på din støtte, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Bedste hilsener,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mega lækre kager

Mega lækre kager. Vi fik leveret en kasse med 12 små kager, alle med forskellig smag og fyld. Friske og nybagte er der ingen tvivl om. Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er at smagene er lidt svære at skelne fra hinanden. Mere smæk på smagene tak

16 de novembro de 2023

Resposta da Cakery Copenhagen

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du nød vores kager. Vi vil tage dine kommentarer til os angående smagene og arbejde på at forbedre dem for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Bedste hilsener,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Visuelle flotte og smagsfulde kager

Visuelle flotte og smagsfulde kager. Lidt i den dyre ende men absolut alle pengene værd. Mine favoritter var den med citron og den med rabarber. 10 ud af 10 MUMS

12 de novembro de 2023

Resposta da Cakery Copenhagen

Vi er glade for at høre, at du nød vores visuelt flotte og smagsfulde kager, og at de var alle pengene værd. Det er dejligt at høre, at du kunne lide kagerne med citron og rabarber. Tak for din støtte, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SÅ velsmagende og smukke 👌🌺.

SÅ velsmagende og smukke 👌🌺.
Gæsterne var vilde med desserten - TAK !

12 de novembro de 2023

Resposta da Cakery Copenhagen

Det er fantastisk at høre! Vi er glade for at gæsterne nød desserten, og vi sætter pris på din tilbagemelding. Tak for din støtte, og vi håber at byde dig velkommen igen snart. 🌺

Mini eclairs...

Bestilte 8 kasser mini eclairs til en reception. Perfekte eclairs, spændende og gode smagsvarianter og leveret fint til tiden.

14 de outubro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais