Banner for calex.eu

calex.eu Avaliações 201

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Direct na installatie geschreven. Snelle levering. Product netjes verpakt en ziet er solide uit (moet zich nog bewijzen) plaatsing lampjes eenvoudig. De koppeling aan de app via de hub ging probleem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik sinds november de smart functies van de calex app. Hiermee schakelen 16 lampen c.q contactdozen automatisch in en uit. Nooit problemen mee gehad echter vannacht zijn 3 contactdozen spont... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

10 rookmelders gekocht 3,5 jaar geleden. Toen al een crime om ze te koppelen maar uiteindelijk gelukt door frequentie wifi te veranderen. Vorige maand ging 1 van de melders af zonder reden (geen roo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In het verleden 7 Calex lampen gekocht. Werkten perfect. Recent de Calex smart app moeten herladen. Vorige was per ongeluk gewist. Qua functionaliteit is al het intuïtieve verdwenen. Geen verschuive... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Luzes

Sobre calex.eu

Wij zijn Calex

Het lijkt zo eenvoudig. Wanneer je licht nodig hebt, druk je op een schakelaar en gaat de lamp aan. Maar iedereen weet dat licht veel meer is dan alleen zichtbaarheid. Licht bepaalt hoe een ruimte aanvoelt, hoe comfortabel je je voelt en hoe je een moment beleeft. Fel licht kan energie geven, maar ook vermoeiend zijn. Zacht licht kan ontspannend werken, maar is niet altijd geschikt om bij te werken. De juiste balans maakt het verschil.

Bij Calex begrijpen we die balans als geen ander. Wij weten dat licht invloed heeft op sfeer, focus en welzijn. Daarom helpen we je om licht bewust in te zetten. Of het nu gaat om een ontspannen avond op de bank, een gezellig diner met vrienden of een productieve werkdag thuis. Met de juiste verlichting voelt elke ruimte precies goed aan.

Calex is een creatief en toegankelijk merk met oplossingen voor ieder moment en elke ruimte. Van decoratieve verlichting die karakter en warmte toevoegt aan je interieur, tot functionele lampen die gewoon doen wat ze moeten doen. Of je nu één lamp vervangt in de badkamer of je hele woning opnieuw wilt inrichten met licht. Bij Calex vind je verlichting die past bij jouw stijl en behoeften.

Onze passie voor licht en sfeer gaat terug tot 1970. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelen en leveren wij verlichting waarin design, kwaliteit en gebruiksgemak samenkomen. Door de jaren heen zijn we meegegroeid met nieuwe woontrends, technologische ontwikkelingen en veranderende woonwensen. Wat altijd is gebleven, is onze overtuiging dat goed licht bijdraagt aan een prettiger leven.

Vandaag de dag werken we elke dag aan slimme, innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen. We combineren modern design met betrouwbare technologie en energiezuinige oplossingen. Daarbij houden we rekening met eenvoud, zodat onze producten voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. Slimme verlichting moet immers niet ingewikkeld zijn, maar juist bijdragen aan comfort en gemak.

Makers van ambiance

Dag in, dag uit zijn wij bezig met het creëren van ambiance. Niet alleen door mooie producten te ontwerpen, maar door na te denken over hoe mensen wonen, leven en werken. Wij geloven dat licht een verlengstuk is van je interieur en je levensstijl. Met de juiste verlichting kun je een ruimte groter laten lijken, warmer laten aanvoelen of juist rust brengen.

Daarom ontwikkelen wij oplossingen die verder gaan dan alleen verlichting. Onze producten ondersteunen een slimmere, comfortabelere manier van leven. Van sfeervolle filamentlampen tot slimme lichtoplossingen die zich aanpassen aan jouw dagritme. Altijd met oog voor detail, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Bij Calex staat sfeer centraal, maar nooit zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. We geloven dat goede verlichting niet opvalt doordat ze aanwezig is, maar juist doordat ze perfect past bij het moment.

Calex: jouw specialist in licht en sfeer

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, een praktische oplossing of verlichting die echt iets toevoegt aan je interieur. Calex staat voor licht dat werkt, licht dat leeft en licht dat sfeer creëert. Al sinds 1970.

Jij staat centraal

We zijn toegewijd naar onze klanten
Bij Calex staat de klant altijd centraal. We doen er alles aan om producten te leveren waar je op kunt vertrouwen en die eenvoudig zijn in gebruik. We streven naar duidelijke informatie en oplossingen die doen wat ze beloven. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan denken we graag mee en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Informações de contato

The Biggest Deals

Discover our limit time deals on the Sales page💡

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

201 avaliações

Respondeu a 43% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rapide et conforme

Livraison rapide. 1 ampoule a été livrée cassée mais a été remplacée rapidement et sans frais. Je recommande.

4 de março de 2026

Resposta de calex.eu

We’re sorry to hear that your bulb arrived broken. This is certainly not the experience we want you to have.

Could you please contact our customer support team at help@calex.eu
so we can look into this and find a suitable solution together?

To help us assist you as quickly as possible, please include your order number (starting with CLX) in your message and a picture of the broken product.

Kind Regards,

Rapidité

Aussitôt commandé, aussitôt reçu

4 de março de 2026

Resposta de calex.eu

Thank you for your review. We are glad to hear that your order arrived so quickly.

Enjoy your purchase and thank you for choosing Calex!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het begin van de LED strip plakt niet…

Het begin van de LED strip plakt niet en laat elke keer los. En er is een stuk van de LED die het niet doet terwijl ik het voor het eerst heb Aangedaan. Voor de rest werkt alles wel goed.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het begin van de LED strip niet goed blijft plakken en dat een deel van de strip niet werkt.

Onze supportafdeling helpt u hier graag verder mee. Kunt u een e-mail sturen naar help@calex.eu met een korte beschrijving van het probleem, uw ordernummer en indien mogelijk een foto of video van het defect? Dan kunnen we zo snel mogelijk met u meekijken naar een passende oplossing.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

TOP TOP

Goede prijs-kwaliteitwerhouding, makkelijkeaankoop, nellelevering.

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs kwaliteit verhouding. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Es funktioniert alles sehr gut

Es funktioniert alles sehr gut, Zeitpläne lassen sich einfach programmieren.
Es ist nur sehr schade, daß nicht alles ins deutsche übersetzt wird

27 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Thank you for your feedback and for sharing your experience. We are happy to hear that everything is working well and that scheduling is easy to set up.

We also appreciate your comment regarding the German translations. Your feedback is valuable and helps us improve the app experience for all users.

Calex support

Hello there!

I would like to share my very positive experience with the Calex support team.

The store where I originally purchased the light bulbs unfortunately went bankrupt, which meant that all warranties were no longer valid. However, Calex support stepped in and provided outstanding assistance! They handled my case quickly, professionally, and without hesitation. Within a very short time, they arranged and delivered a replacement for me. I truly appreciate their customer-oriented approach and willingness to help, even in a complicated situation. Excellent service!

2 de março de 2026

Resposta de calex.eu

Thank you very much for taking the time to share your experience with us. We truly appreciate your kind words.

We are very glad to hear that our support team was able to assist you and provide a solution, even in this unusual situation. At Calex, we always aim to help our customers as best as we can, and it is great to know that our team could make a positive difference.

Your feedback means a lot to us and will certainly be shared with the support team. Enjoy your lighting and thank you again for your trust in Calex!

Prima service

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Super

Bestellen gaat eenvoudig en zeer snel binnen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat de ledlampen die ik 5 jaar…

Omdat de ledlampen die ik 5 jaar geleden gekocht heb nog leverbaar zijn en dan dezelfde licht kleur hebben als de oude.
Zodat je niet alle lampen in een armatuur van 5 lampen moet vervangen
En snel geleverd in 1 dag

25 de fevereiro de 2026

Prettige bestelsite, snelle levering

Fijne bestel site, makkelijk vinden wat je zoekt.
Goede info van de logistieke processen en snel geleverd.

23 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de website informatie. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik sinds november de smart…

Nooit problemen mee gehad echter vannacht zijn 3 contactdozen spontaan ingeschakeld ,alle drie op andere tijden, zonder dat dit was ingesteld in de app. Ik heb geen storing in de 230v netspanning gehad. Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review! Wanneer u contact met ons opneemt via help@calex.eu kunnen mijn collega's u verder helpen met het vinden van de mogelijke oorzaak.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

20 de fevereiro de 2026

Top apparatuur

Top apparatuur, snelle verzending. Op en top Hollands goed voor de economie.

17 de fevereiro de 2026

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

17 de fevereiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes geleverd en eenvoudige installatie

Direct na installatie geschreven.
Snelle levering. Product netjes verpakt en ziet er solide uit (moet zich nog bewijzen) plaatsing lampjes eenvoudig. De koppeling aan de app via de hub ging probleemloos en toen ik Calex Smart als service had toegevoegd kon ik ook deze lampjes via Google Home bedienen. Instellen van lichtkleur en - intensiteit gaat intuïtief.

16 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en het gemak van het koppelen van onze producten. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Makkelijke en snelle installatie niet moeilijk.…

Makkelijke en snelle installatie niet moeilijk. Heb nu een tijdje calex buitenverlichting 3 spots en een link het werkt mooi en makkelijk alleen de Bluetooth verbinding tussen link en lichtbronnen blijft dramatisch heb nu de link op 4 verschillende plekken in de tuin gehad en zit nu in wcd op minder dan 10 meter van router deze verbinding is goed tussen de spots en link zit max 3 meter dus de afstanden stelt niks voor toch werkt er af en toe een spot niet mee in de timer functie. Hij geeft dan ook aan slecht signaal van de Bluetooth tussen link en spot. Erg raar dus tijd voor een upgrade lijkt me en dan met name de verbindingen sterker maken dan worden het 5 sterren. Voor de rest prima product. Op een keer een hapering na best aan te bevelen.

19 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de eenvoudige installatie en het gebruik van de Calex buitenverlichting. Mooi dat de spots en de Link over het algemeen goed werken en dat u het product aanbeveelt.

Dank ook voor uw duidelijke feedback over de Bluetooth verbinding. We nemen dit zeker mee in de verdere ontwikkeling en verbetering van onze producten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De deurbel werkte perfect

De deurbel werkte perfect. Precies een jaar na het opladen nooit mer. Beter een andere merk kiezen.
Alleen maar standard antwordt van calex ontvangen. Ik ga er geen moeite mer doen. Heb al een ander werkend product met een andere merk.

30 de novembro de 2025

Beste Frank,

Wat vervelend om te horen dat de deurbel na een jaar niet meer werkt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij willen bieden.

We kijken hier graag samen met u naar om te zien wat er aan de hand is en of we dit voor u kunnen oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via help@calex.eu?

Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer (indien het op onze webshop is gekocht) en een beschrijving van het probleem.

We helpen u graag verder.

Enig apparaat

Mooi toestel, bleek toch uitgerust met aan/uit knop. Omdat het onnodig is 365 per jaar te functioneren, solar is zon en tijdens de winter meestal weinig zon en staat nog eens laag en het buiten leven is ook al verminderd

10 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Gemakkelijke site.

Gemakkelijke site.
Vlot geleverd.
Kwaliteit.
Gemakkelijke en gratis app voor bediening.

6 de fevereiro de 2026

Resposta de calex.eu

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en onze website. We wensen u veel plezier met de Calex producten

Team Calex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.