Camp Adventure Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En enkelt overnatning i Forest Yurt "Olive". Lækkert natur, flotte omgivelser og fuglefløjt. Meget private yurter. Vi var i skovtårnet, i sauna og cold plunge. Lavede simpel mad over bål, og nø... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget skuffende oplevelse hos Camp Adventure. Jeg var på besøg med en borger, som er psykisk sårbar og har et gyldigt ledsagerkort. Da vi spurgte om at benytte ledsagerkortet, fik vi blot at vi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Parque Ecológico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Tjek venligst i stedet/også www.campadventure.dk samt kommentarer og rating til Camp Adventure på Tripadvisor, Facebook eller Google.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er virkelig dårlig stil at…

Det er virkelig dårlig stil at besøgende til klatreparken som har været der et utal af gange skal bruge 45 min på at “gennemføre” jeres “kursus”. I burde simpelthen have en medarbejder der hvis folk selv kommer og spørger om de kan gå direkte i parken grundet ovenstående kan bede gæsterne om at vise at de kan tage sele og hjelm på samt klikke sig på og af banerne samt vise hvordan svævebanen bruges.
45 min af jeres i forvejen forkortede åbningstid er simpelthen alt for lang tid.

25 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget skuffende oplevelse hos Camp…

Meget skuffende oplevelse hos Camp Adventure.

Jeg var på besøg med en borger, som er psykisk sårbar og har et gyldigt ledsagerkort. Da vi spurgte om at benytte ledsagerkortet, fik vi blot at vide, at de ikke tager imod ledsagerkort. Det betød, at vi måtte betale fuld pris for os begge.

Det er ærgerligt, at en attraktion som Camp Adventure ikke imødekommer personer med handicap eller særlige behov gennem ledsagerordningen. Det gør oplevelsen mindre tilgængelig og kan være en stor økonomisk belastning for dem, der er afhængige af en ledsager.

Selve stedet er fint, men oplevelsen blev desværre overskygget af den manglende forståelse og fleksibilitet. Jeg håber, Camp Adventure vil genoverveje deres politik, så alle får lige mulighed for at besøge stedet.

11 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggelig overnatning 🥰

En enkelt overnatning i Forest Yurt "Olive".
Lækkert natur, flotte omgivelser og fuglefløjt. Meget private yurter.
Vi var i skovtårnet, i sauna og cold plunge. Lavede simpel mad over bål, og nød udsigten til hare og bambier.
Mangler et spisebord udenfor. Når man er ude i dejligt vejr, er det lidt ærgerligt, at man ikke kan spise i normal sidde højde.
Yurten var super hyggelig, med masser af planter og lign, men slidt køkken.
Vi købte kun opholdet, fordi det var en "deal". Normalprisen ville jeg aldrig betale. Heller ikke selvom oplevelsen var super hyggelig. Vi købte intet på opholdet, da prisen på en grillpakke var 270 kr. Så var stilen ligesom lagt 😬

28 de junho de 2026

Zelte sind dreckig

Zelte sind dreckig. Brett gebrochen.
Alles nur auf Englisch
Zur Begrüßung muss man klatschen auf Zwang - wie im Kindergarten.
Teamer sind wie Ökos.
Programm eher planlos
Essen geht so. Nur helle Brötchen, kein Vollkorn. Massenabfertigung

16 de junho de 2026

This place was so ass

This place was so ass, went there with my school everyone was so paranoid there and really cringe. I have way more to say but the place exhausted me so much with their bullshit I cant finish typing it

12 de junho de 2026

Wauu for en oplevelse

Wauu for en oplevelse. To nætter i yurt med naturen lige udenfor. Dyrene græssede og masser af skøn fuglesang. Fantastisk rustikt,romantisk og comfortabel indretning, skønt badeværelse og terrassen med flytbar møbler så vi kunne nyde aftensolen. Oplevede smukkeste solop og nedgang fra toppen af Tårnet. Skønne vandreture bl.a ude omkring blomsterhaven i den gamle grusgrav. Så mange fine steder med udsigt.
Nød morgenkaffen i dejlig solskin på boardwalken ved søen nær receptionen.
Søde og imødekommende personale
I den dyre ende ja, men vi synes der var fuld valuta for pengene. Anbefaler det til alle der er til naturoplevelser og anderledes glamping.

27 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en overnatning i Falcon

Vi har haft en overnatning i Falcon, Cabins.
Fantastisk hytte, ren, pæn, og skøn indrettet.
Var i tårnet 2 gange, eftermiddag og kl. 5.00 om morgenen til solopgang☀️.
Skønne omgivelser og venligt personale.
Eneste minus: Det er i den ‘dyre’ ende.
Mvh.

14 de maio de 2026

Ærgerlige mangler

Vi boede 2 nætter i en Jurt over nytåret. Vores oplevelse var bestemt ikke premium – det var prisen til gengæld (meget høj). Og de to ting harmonerede langt fra.

Vi fik en mail dagen efter hjemkomst, om vi ville dele forbedringsforslag direkte til dem, hvilket vi gjorde samme dag. Vi har stadig intet hørt omkring vores tilbagemelding, og de mangler der var.

De havde afmonteret røgalarmen. Det lykkedes ikke på de 2 dage/nætter at få en monteret igen. Man bor i skoven og alle jurter havde bål.

Pander og gryder i udekøkkenet var enten rigtig rustne eller så beskidte, at vi vurderede, vi ikke ville bruge dem. I det hele taget var udekøkkenet ret beskidt og forsømt. Opdagede det først da telefonerne var lukkede.

Tynde, slidte og forvaskede håndklæder.

Der er regler om ro efter kl. 22.00. Men man kan ikke få fat i nogen efter kl. 18. Reception og alle telefonnumre er lukkede. Man kan ringe 112 !
Første nat var der meget larm fra teltet ved siden af, med en del unge mennesker der rendte rundt og råbte til meget sent. Anden aften (nytårsaften) var der meget høj musik fra et af træhusene til kl. 02.30 om natten. Det blev lidt for meget, og lidt ærgerligt at de få regler der er, ikke bliver håndhævet. Ellers er de jo ligegyldige. Og det ødelægger det for os, der tager til netop sådan et sted, for at nyde naturen og roen.

På den positive side, var jurten som på billederne og som forventet. Bålstedet fungerede. Og de mennesker, der var i receptionen var meget imødekommende og venlige, men kunne bare ikke afhjælpe.

30 de dezembro de 2025

Kunne være bedre

Jeg besøgte Camp Adventure i sensommeren, og selv om turen op i Skovtårnet bestemt er et besøg værd, var jeg lidt mellemfornøjet med resten af besøget og hele konceptet.

Som besøgende bliver man med tegn, reb og pile dirigeret igennem en fastlagt rute uden mulighed for selv at udforske området og få sin egen naturoplevelse. Man føler sig lidt som en flok får, der bliver gennet af sted. Det fungerer måske godt for skoleklasser, men ikke for voksne besøgende. Så alt i alt er 195 kr. en ret høj pris for et sådant besøg.

Man får desværre indtryk af, at stedet, som kunne være godt, går meget ud på at drive forretning og ikke så meget på folks naturoplevelse.

29 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Very expensive for what it is

Very expensive for what it is. 49 kr for a cafe with milk...... The tower is not impressive. There was problems with the gate so it was beeping all time. Not very immersive.

28 de setembro de 2025

Dejligt ophold

I de første dage i september 2025 var vi indkvarteret i jurten Olive ved Skovtårnet. Vi havde som sådan ikke nogen forventninger til opholdet, udover at området så dejligt fredeligt ud. Det viste sig at være en vidunderlig oplevelse. Ikke alene var det en stor fornøjelse at se, at Camp Adventures fotografier faktisk viser virkeligheden mht. jurten. Det er ikke reklametricks. Derudover havde vi den smukkeste udsigt over vildt, som græssede lige nedenfor vores terrasse. At vi tillige var meget heldige med vejret, var jo kun et plus.

Hvor mange steder kan man blive ringet op og få beskeden: ”Rengøringen er klar med jeres overnatningssted, så hvis I har mulighed for at komme før normalt tjek-in, så bare kom”. Det er da god service. Vi var selv så heldige, at vi på tidspunktet for opringning faktisk var lige i nærheden, så vi begyndte vores ferie med at få nogle ekstra timer på et skønt sted.

Vi vil også gerne sende en stor ros til personalet, som var smilende, vidende og meget imødekommende. Uden dem havde vi fx ikke opdaget den gamle grusgrav, som nu på naturlig vis var blevet til et attraktivt naturområde.

En stor tak til Camp Adventure for nogle dejlige dage.

1 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi tog en overnatning i Oline teltet…

Vi tog en overnatning i Oline teltet min mand og jeg hvor vi lavede mad over bål. Var i skovtårnet meget sent og se på stjerner - en mega god og hyggelig oplevelse og super sødt og hjælpsomt personale

15 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En pengemaskine uden mål og retning

Min kone har højdeskræk, men måtte ikke komme med på turen på 3 km (frem og tilbage) til Skovtårnet, da billetmanden står ved stien og ikke ved tårnet. Så hvis man ikke vil betale 195 kr. for en gåtur, måtte hun stå og vente et par timer i ingenmandsland udenfor området.
Det havde da været bedre at hun kunne komme ind på området og sidde på en café og bruge penge der imens hun ventede.
Det anslås at 5-10 % af alle danskere har højdeskræk. Det er således ret mange familier der får ødelagt oplevelsen.
Skiltningen er meget forvirrende og på nogle områder misvisende. Umuligt at danne sig et overblik.
Billetkøens skiltning ligeså. Vi blev kaldt hen til et skilt med booking til overnatning - men her kunne man så åbenbart også købe biletter.
Inden man kører ind på P-området er der bomme for ind- og udkørsel, og noget der ligner en dankortlæser ved udkørslen. Man opholder sig dermed på området og aner ikke om man bliver afkrævet en formue, når man kører ud.

30 de julho de 2025

Valley Cabins

Vi har lige været på fire dages ophold ved Valley Cabins. Vi boede på "Owl". Fantastisk afslappende sted. God udsigt til dyr og natur. Vi var glade for at kunne se solnedgangen på toppen af Skovtårnet udenfor åbningstid og derefter slutte aftenen af i jeres vildmarksbad. Vi kommer helt sikkert igen - da jeg også valgte at frie til min kæreste under opholdet. Og hun sagde heldigvis ja 💍

28 de julho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi har kun været oppe i tårnet

Vi har kun været oppe i tårnet, og vi syntes det var super fint. Både ruten og tårnet.
Hvad der trækker ned er: min mand og vores yngste søn, måtte blive ved bilen, da vores søn er mega bange for højder OG vi kunne så desværre heller ikke bruge hans ledsagerkort. Vi syntes det var rigtig mange penge at skulle betale for, at han "bare" skulle gå en tur i skoven.
Men vores ældste søn og jeg gik turen, og den kan godt anbefales.

For os er det prisen der trækker gevaldig ned. Havde prisen været lavere, havde vi nok valgt at betale for den yngste også, så alle kunne komme med.

29 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende ophold og rædselsfuld nat

Skuffende ophold – ingen forståelse fra Camp Adventure

Vi havde set frem til en afslappende og unik glamping-overnatning i trætoppene i et af Yurt-teltene, men det blev desværre en meget frustrerende oplevelse. I stedet for ro og naturens lyde endte vi i et sandt støjhelvede – med høj musik, råb og feststemning fra vores naboer helt frem til kl. 3 om natten.

Teltet er meget lydt, og stedet har en officiel regel om ro efter kl. 22, netop for at alle kan nyde stilheden. Men der var ingen nattevagt eller personale til stede, og ingen mulighed for at kontakte nogen. Det betød, at vi måtte finde os i støjen hele natten, hvilket ødelagde både oplevelsen og vores nattesøvn – og vi endte med at tage direkte hjem dagen efter, helt udmattede.

Vi sendte en venlig klage, men fik blot et afvisende svar retur – ingen kompensation, ansvar eller løsning.

Det er ganske enkelt skuffende, når man betaler næsten 4.000 kr. for én overnatning og alligevel står tilbage med en oplevelse, der føles både forstyrrende og negligeret. Det er tydeligt, at gæsternes oplevelse ikke vægtes højt, når noget går galt – og det gør, at vi desværre ikke har lyst til at vende tilbage

26 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvor var det en dejlig oplevelse at…

Hvor var det en dejlig oplevelse at være i Camp Adventure 👏🏻👏🏻👏🏻
Dejlig tur op i tårnet. Den bedste kaffe ☕️

Dejlige rene toilet forhold 👍🏼

Kan kun anbefale dette sted for alle aldre ❤️

23 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais