Det er virkelig dårlig stil at besøgende til klatreparken som har været der et utal af gange skal bruge 45 min på at “gennemføre” jeres “kursus”. I burde simpelthen have en medarbejder der hvis folk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En enkelt overnatning i Forest Yurt "Olive". Lækkert natur, flotte omgivelser og fuglefløjt. Meget private yurter. Vi var i skovtårnet, i sauna og cold plunge. Lavede simpel mad over bål, og nø... Ver mais
Wauu for en oplevelse. To nætter i yurt med naturen lige udenfor. Dyrene græssede og masser af skøn fuglesang. Fantastisk rustikt,romantisk og comfortabel indretning, skønt badeværelse og terrassen... Ver mais
Meget skuffende oplevelse hos Camp Adventure. Jeg var på besøg med en borger, som er psykisk sårbar og har et gyldigt ledsagerkort. Da vi spurgte om at benytte ledsagerkortet, fik vi blot at vi... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tjek venligst i stedet/også www.campadventure.dk samt kommentarer og rating til Camp Adventure på Tripadvisor, Facebook eller Google.
Informações de contato
Dinamarca
- campadventure.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The tower is not as impressive as it looks
We booked some tickets to the Skovtåret
and I’m disappointed, the wood holding the structure felt flimsy and there were no clear directions about the exit, you just had to cross your fingers and hope that the reception pops up infront of you.
When we got on the top of the tower it was just trees, there was no real interesting things to see at all.
The metal structure was also rusting.
Dyr ekstra fisk
En rigtig dejlig oplevelse der endte kedeligt på grund af manglende fleksibilitet fra personalet der solgte fish and chips og især fra deres manager/daglige leder. Vi købte en masse mad i de forskellige boder, i alt for cirka 800 kr. Vi købte blandt andet to gange fish and chips. Da vi fandt ud af at der kun var en fisk til hver port, købte jeg to ekstra fisk. Det blev 136 kr. bagefter fandt jeg ud af at ekstra fisk kostede 56 kr. stykket og at jeg altså burde have betalt 112 kr. for de to ekstra fisk. Det påpegede jeg til de to ekspedienter da virkede meget uengagerede om end de synes det var mærkeligt. Fjerde gang jeg spurgte dem om de havde tænkt sig at gøre noget ved det, kontaktede de manager. Efterfølgende gjorde de mig ikke opmærksom på managerens svar. Jeg måtte selv op i boden igen og spørge og de kunne oplyse om at fisk til 56 kr. kun var hvis jeg havde bestilt dem samtidigt med første bestilling. Rigtig dårlig oplevelse af manglende konduite.
Vi skulle bestille mad kl 13 = alt udsolgt og lukket køkken
Vi skulle bestille mad kl 13.
Der var ALT udsolgt og køkkenet lukket i burgervognen, da de ikke havde nogle optørret bøf .
I den anden madvogn kunne de kun levere pomfritter og de havde 2 pølser tilbage.
Mange mennesker fik deres penge tilbage da de havde ventet end mere end 1 time.
Forfærdelig dårlig planlægning og til Camp Adventure, få dog oplært jeres personale da det er under ALT kritik .
Vi var 11 personer som gerne ville have købt noget at spise.
Derudover tør jeg slet ikke tænke på hvor mange der ellers gik forgæves - eller fik deres penge retur.
Til bonus info, isbaren var OGSÅ udsolgt .
Hold da kæft et lortested
Overnatning i Valley Cabin.
Dejligt bjælkehus.
Men til den pris må det forventes, at det hele spiller. Der manglede lige lidt.
Vi manglede hynde til bambussofaen på balkonen. Den var ubrugelig uden. De sagde det ikke fandtes🙄
Foreslår at de varme “badekåber”, er rene og “sterile” til hvert besøg evt. i form af en plastikpose eller lignede omkring. Hvem har lyst til at krybe i en med pletter på?
Pyntelagnet der hang fra madrassen og til gulvet var møgbeskidt.
Ingen rabat til ledsagere af…
Ingen rabat til ledsagere af handicappede.
Det er simpelthen for ringe.
Det er en smuk oplevelse, for meget dyrt købte penge.
Adventure Camp anmelde⭐️⭐️⭐️🌟🌟…
Fra Isabel og morfar jeg syndes at den blå💙 var hård men sjov og det killer i maven🫨 og på den turkise 🩵 sad min morfar fast og jeg blev nød til at hjælpe ham 😁 videre og den blå💙 sipline var vild lang og jeg gjorde den alene fordi min morfar var for træt😓 og skov tårnet var vild godt slutt!!.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig flot natur og en dejlig tur…
Virkelig flot natur og en dejlig tur til tårnet. Derudover var deres madudvalg ganske imponerende med lækker veltillavet mad. Vil klart anbefale dette sted.
Blandede følelser
Selve tårnet og turen derop og ned igen var ren balsam for sjælen. Ikke fysisk udfordrende eller højdeskræk-provokerende. Generelt en lækker oplevelse, som jeg gerne ville give fem, stjerner.... men....
Gårdbutikken er for inkarnerede dyrevenner et rent horrorshow, hvor der er kranier, udstoppede fugle og dyr. Vi fik det helt dårligt og forlod hurtigt butikken.
Not sure why there are so many bad reviews.
Not sure why there are so many bad reviews. My fiancee and I had a wonderful time with her family going up to the tower and then renting a golf cart to drive around the wildflower fields. I’d love to come again to try out the glamping and climbing courses.
Such a waste of time and money
Such a waste of time and money. DO NOT WASTE YOUR TIME HERE, NOT WORTH IT AT ALL!!!
Virkelig en kæmpe oplevelse at besøge…
Virkelig en kæmpe oplevelse at besøge jer.
Vanvittig smuk oplevelse
Virkelig smuk tur. Både turen frem til tårnet og udsigten fra tårnet.
Medarbejderne var søde og informere om at hvis vi bookede billeder online så var børnene gratis ☺️ så det hjalp de os med at få ordnet 🥳
Vi spiste frokost hos jer og fik lækre burgere menuer og kvalitet og pris hang fint sammen 🤗
Det er alt alt for dyrt for en familie…
Det er alt alt for dyrt for en familie på 4 at betale næsten 800 kr for at gå en tur i tårnet, uden andre ydelser.
Fantastisk oplevelse
Hytterne er en luksus oplevelse i særklasse. På trods af regn i starten af opholdet sad vi ude under overdækket terrasse, i ført Jeres super geniale frakker.
Med højdeskræk nåede jeg ikke toppen i tårnet, men hvor er det smart bygget.
Klatreparken overraskede i den grad. Jeg var overbevist om at jeg ikke turde og hurtigt ville ned, men med den helt fantastiske sikkerhed var det så voldsomt sjovt at jeg nød det og helt sikkert kommer igen. Vi havde dog 2 med der måtte ned da de pludselig blev “bange” ved en svæve bane, intet problem, et opkald og en ansat stod hurtigt og fik dem sikkert ned 👌
Lidt ærgerligt at der ikke er en bane uden svævebane som de kunne fortsætte på, men man oplever pludselig egne grænser på overraskende vis.
Prisen for et ophold ligger i den høje ende, alt forplejning kan medbringes til flere dage, så oplevelsen alt i alt er hver en krone værd 👌
Tak for en fantastisk weekend
Maj2024
Maj2024. Om klatreparken. Efter vores besøg fik vi bitter eftersmag af jeres service. Så det skrives i håb, at I vil udarbejde jeres fejl for andres bedre oplevelse.
1. Hvorfor kan man ikke bruge gavekort for at købe noget i madboder, kan I ikke få styr på det???
2. Ja, vi kom til reception for at kunne betale for mad. Men fik kvittering for det kiosk, som blev allerede lukket - jeres medarbejdere har ikke forstand hvad og hvornår lukker. Men dårligste er, at kvitteringen kunne ikke bruges
andre spisesteder- er det oplevelsessted eller et advokatfirmaet man kommer til? Så pengene blev tabt, mad blev ikke købt.
3. Det er virkelig bøvl, at alle skal vente i lang tid, hvis nogen er forhindret på træerne. Man spilder meget tid i kø. I kan da sætte flere "pausaplader" hvor man kan flytte sin karabin, for at kunne give plads for de andre, eller hvis folk gerne bytte med plads.Jeg har set flere stiger ned fra treer midt i banen, som ikke har sikkerhedsremmme for at kunne komme ned- kunne ikke finde logiske forklaring på det- just because.
4. Kan I ikke opfordre alle jeres besøgende i klatreparken at bruge handsker? Giv info eller inkluder dem i prisen, for det er de naive mennesker uden handsker folk venter på træerne.
5. På jeres webside står der, at klatreparken lukker kl 18. Men I lukker banerne allerede kl 17!? Det tager ikke en time for at komme ned og aflevere udstyr - så jeg vil kalde det en virkelig dårlig stil, at udover lange ventetider man er begrænset i tiden uden for at vide det. Og alle de medarbejdernes forklaringer hvorfor de lukker såå tidligt lød så billigt, at jeg vil ikke endda nævne dem.
Så alt i alt vi kom fra Jylland, kunne ikke købe mad, har tabt penge, har siddet meget i kø og kunne ikke nå at prøve andre kalltrebane pga.tid. Og ja, banerne er fine, men det hjælper ikke så meget hvis jeres logistik sætter os i deprimerende og forvirrende tilstand.
Kan det passe …
Kan det passe at turen op til tårnet kun må tage en time. Står der skal bokkes tid
ADVARSEL!!!!!
ADVARSEL!!!!!
Camp Adventure er IKKE for gangbesværede eller kørestolsbrugere.
Som minimum er en elscooter påkrævet for at kunne komme til og fra tårnet. Selve turen op i tårnet går ok. Priserne vil jeg slet ikke komme ind på, dog ligner de forgangne priser på Storebælts færgerne det rene discount ift dette her.💸💸💸💸
Glamping ved Skovtårnet
Vi havde to overnatninger i en af Camp Adventures yurter/ telte. Yurten var dejligt indrettet og varm til trods for lav nattetemperatur.
Men der var ingen housekeeping overhovedet mellem de to nætter. Der manglede badesæbe på badeværelset og da vi henvendte os i receptionen fik vi en sjat af noget ubestemneligt hældt op i den tomme flaske. Aften nr. 2 opdagede vi, ved 20 tiden, at der ikke var en prop til badekarret og da vi ringede, på begge, "servicenummere" var der intet svar og ingen vendte tilbage, heller ikke dagen efter.
Ved udtjekning gjorde vi opmærksom på ovenstående og den flinke receptionist mente ikke, at der var housekeeping ved flere sammenhængende overnatninger og spurgte om vi havde ringet til " service" efter kl 22. Hun tilbød at eftergive det, som vi havde taget i minibaren, men vi havde ikke taget noget så.... desværre.
Med en pris pr. overnatning på 2700 kr. (i lavsæsonen) er servicen simpelthen for elendig.
Camp Adventure gør opmærksom på, at man kan blive vækket tidligt af fuglefløjt, men I undlader at skrive, at støj fra motorvejen ligger som en konstant summen i baggrunden.
Gennemført lækkert sted
Gennemført lækkert sted, hvor man har gjort sig umage med byggeriet.
Både tårnet, skovsti, glampinghytterne, butikken.. ja selv toiletterne er indbydende. Vi ramte en dejlig solskins hverdag, uden ret mange andre turister, hvilket sikkert gjorde noget godt for oplevelsen. Det virker dog meget velorganiseret, god information og utrolig søde medarbejdere.
Den sidste stjerne ville have været i hus, hvis prisen havde været (lidt) rimeligere.
Nu læste jeg også en anden anmeldelse, hvor jeg kan forstå at handicaphjælpere/ledsagere skal betale fuld pris. Det er ikke sædvanligt, og bør laves om, da det vil begrænse mange handicappedes muligheder for at besøge stedet.
Men summa summarum, er det absolut et besøg eller genbesøg værd.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.