Det er virkelig dårlig stil at besøgende til klatreparken som har været der et utal af gange skal bruge 45 min på at “gennemføre” jeres “kursus”. I burde simpelthen have en medarbejder der hvis folk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En enkelt overnatning i Forest Yurt "Olive". Lækkert natur, flotte omgivelser og fuglefløjt. Meget private yurter. Vi var i skovtårnet, i sauna og cold plunge. Lavede simpel mad over bål, og nø... Ver mais
Wauu for en oplevelse. To nætter i yurt med naturen lige udenfor. Dyrene græssede og masser af skøn fuglesang. Fantastisk rustikt,romantisk og comfortabel indretning, skønt badeværelse og terrassen... Ver mais
Meget skuffende oplevelse hos Camp Adventure. Jeg var på besøg med en borger, som er psykisk sårbar og har et gyldigt ledsagerkort. Da vi spurgte om at benytte ledsagerkortet, fik vi blot at vi... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tjek venligst i stedet/også www.campadventure.dk samt kommentarer og rating til Camp Adventure på Tripadvisor, Facebook eller Google.
Informações de contato
Dinamarca
- campadventure.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ringe kundeservice, høje priser, statsstøttet diskrimination.
Jeg tog kontakt med campadventure for at besøge deres særværdigheder. Jeg blev hurtigt mødt med diverse krav og retningslinjer som jeg naturligvis burde have forventet. Det overraskede mig imidlertidigt stadigt, da jeg ikke i mine fjerneste tanker havde forventninger om at mundbind og covid vaccination ville være nødvendigt for at besøge en udendørs skov, med et tårn.
Nuvel, disse restriktioner er naturligvis ikke campadventure's skyld. Derfor holdt jeg løbende øje med deres side samt tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Efter endnu 2 måneder tog jeg aktivt kontakt via deres info e-mail, i forsøg på at tilmelde mig en mail-liste hvorved jeg kunne få besked når sundheds-borgeradskillelsen ophørte. Dette kunne de ikke være behjælpelige med.
Nu har er min ferie ved ophør og kan nu se at parken endelig er åben for ALLE danskere. Det er bare ærgerligt at jeg ikke fik besked herom.
Lad os her til sidst nævne omkostninger ved besøg: 150 for at gå op i et tårn, 50 kr for privilegiet at parkere en bil, og yderligere 50 kr hvis man også vil se blomsterne der er plantet lige i nærheden.
Tilskud, EU støtte og statsdelegerede lån har altså givet os en "naturoplevelse" der koster det samme som en køretur til tyskland og tilbage. Pinligt.
Fantastisk oplevelse trods mange besøgende
Vi kom en solrig onsdag i juli 2021, og samme ide havde rigtig mange andre også fået.
Parkering var fyldt og vi tænkte årh nej.
Men det eneste tidspunkt vi stod i kø, var til toilettet. Og det gik faktisk også hurigt trods en lang kø.
Overalt var der masser af tursiter som os, men på intet tidspunkt følte vi at der var trangt.
Vi gik mod Skovtårnet af de skønne stier gennem skoven, kom frem til tårnet, op og ned igen, og tilbage gennem skoven.
Hele tiden var der masser af plads til trods for mange mennesker. Men hvis man bare fulgte strømmen, var der ikke på noget tidspunkt hvor vi følte os klemt inde. Vi nåede også at nyde udsigten på toppen uden at genere eller blive generet.
Vi brugte sammenlagt 2 timer, kun fordi vi skulle videre. Ellers var vi blevet 😊
En fantastisk oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.
Aaaaaaaal for lange køer
Hej Camp Adventure
Vi besøgte jer tidligere i denne uge, og jeg har derfor lidt feedback til jer omkring vores besøg.
Jeres personale er søde og hjælpsomme, introduktionen til klatringen er grundig og god, omgivelserne er meget flotte og banerne er sjove og udfordrende.
Dog bliver jeg også nødt til at fortælle jer at vi dog er meget skuffede på et punkt. Ventetiden på før og især under banerne var MEGET lange. Jeg har tidligere besøgt andre klatreparker i DK og andre steder i Europa, og intet andet sted har vi skulle vente så længe. Jeg er klar over at der kan danne sig en "prop" nu og da hvis en usikker klatre får bevæget sig ud på en for svær bane. Men dette var på alle jeres baner.
Vi ankom kl 11.00 og nåede kun igennem 3 baner inden parken lukkede.
Den grønne bane skulle i følge jer selv tage 20-40min, men den tog næsten 2t at komme igennem.
Det samme gjorde sig gældende på den grå bane der skulle tage 30-45min. Det tog også næsten 2t før vi kom rundt.
Generelt tog alle banerne 2-5 gange så lang tid som i selv havde estimeret dem til at tage.
I al vores venten oppe i banerne kunne vi høre på de andre besøgende, at de havde haft samme oplevelse som os.
Jeg konkluderer derfor at der simpelthen er har været for mange besøgende i parken i forhold til den kapacitet i har.
Jeg kan derfor på nuværende tidpunkt ikke anbefale andre at besøge jer, og da det simpelthen bliver for "kedeligt" når den primære del af dagen går med at vente.
Mvh Katja
Alt for mange på klatrebanerne
Alt for mange mennesker på klatrebanerne. Lad være med at klatre efter kl. 12.
Vi var to voksne og to børn (14 og 12 år) som skulle klatre, men det meste af tiden gik med at vente i kø på platformene. Vi var der i 5 timer og nåede kun 2 baner. Det var bestemt ikke det vi havde forventet til den pris mam betaler.
Ja det er højsæson, men derfor bør man stadig sørge for at der ikke er flere der klatre end at man stadig kan komme rundt på banenerne i en ok tid. Så må man stoppe for flere på banerne efter kl. 12 eller i det mindste sætte prisen på klatring ned efter kl. 12 fordi man ikke når ret meget.
Var oppe på den blå bane (næst sværest) og det tog næsten 2 timer at komme igennem (estimeret tid 30-60min). Der var flere børn (9-10år) på denne bane som tydeligvis var for svær for dem. Måske burde man gøre mere ud af information omkring sværhedsgrad af baner. Eller sætte aldersbegrænsning på i stedet for højde.
Vi elsker at klatre, men dette var virkelig en kedelig og trist oplevelse som slet, slet ikke var pengene værd.
Kedeligt
Kedeligt
Fin udsigt til motorveje og dyr billet.
Opreklameret
Nummer på begge sider af skiltet 😉
Vi har i dag været en tur i tårnet, hvilket var en go oplevelse. Vores plan var, at spise frokost hos jer. Men det opgav vi. Ift de mange mennesker, var det lidt for uoverskueligt.
Da vi skulle finde bilen, vidste vi jo hvad nummer, vi havde parkeret på. Men det kunne kun ses på vej ind og ikke på vej ud..
Så her en opfordring om at få nummer på begge sider af skiltet 😉

Resposta da Camp Adventure
Mange mennesker og lang ventetid
Familien har i dag været en tur i klatreparken - dvs. 2 voksne og 2 drenge på 11 år. Efter en fed tur i Skovtårnet havde vi booket tid til at klatre kl 13.00. Efter lang intro med udstyr og info om baner og sikkerhed var vi kl. 14.00 klar til at komme ud og klatre. Før vi måtte prøve de mere udfordrende baner skulle vi gennem en af de nemme og umiddelbart hurtige baner (vi valgte grøn). Banen var super men det tog 1 time og 15 min at komme gennem, da der på dette tidspunkt var vildt mange mennesker i parken. Efter en meget kort pause valgte vi tyrkis bane, for her var køen kortest. Igen en fed bane, men først kl 17.05 var vi igennem - igen pga rigtig mange mennesker på banen.
Nu var kl. så mange, at vi ikke kunne nå flere baner(de lukker kl 17.30) -fik dog lov til at prøve grøn bane igen, da vi hurtigt kunne gennemføre den.
Men når man kommer med 2 drenge der er Max klar til at give gas, så er det ikke fedt kun at nå 2 baner - især ikke når de havde forventet en af de helt svære og så banen med de mange svævebaner.
Så vi vil opfordre til at lukke færre ind, så der er bedre plads - eller at det er billigere jo senere man kommer ind, pga at der så er mange i parken og mere kø.

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi havde en rigtig positiv oplevelse med Camp Adventure og Skovtårnet. Nem parkering, nemt og velfungerende billetsystem og dejligt med opmærksomme medarbejdere, som tjekker coronapas, så alle kan være trygge ved besøg. Det hele var i god stand og meget indbydende. Tilpas med mennesker selvom det er højsæson. Vi er meget tilfredse med oplevelsen og vil anbefale det til andre også :-)
Keep doing your thing!
Er ikke tilhænger af diskrimination.
boycot stedet
boycot stedet. de forlanger coronapas osv. de er med til at dele dk op i 2.
i skulle skamme jer.
og så er der den overdrevet pris i forlanger.

Tårnet, food market
Tårnet, og skoven er en flot oplevelse, men det er en kæmpe skuffelse, at man ikke kan få hverken vådt eller tørt efter en aftentur i tårnet, øv en oplevelse.

Fedt sted
Vi har i dag været i jeres klatre park, vi havde købt en combi billet efter mange overvejelser da vi synes det var dyrt.
Vi havde en fantastisk dag og følte at sikkerheden var i top.
Vi var afsted med vores store børn der godt kunne klare sig selv på banerne.
Men synes der manglede noget mere info eller flere regler vedr. mindre børn på banerne (6-10 år og ikke så høj) , både i den grønne og grå bane, valgte jeg at vente så jeg kunne hjælpe de/ det barn bag mig da det kneb dem selv at komme ind efter svævebane tur og tage den rulle Marie af da deres snor var for kort til de kunne stå på platformen og løsne den .
Jeg ville rigtig gerne hjælpe og det gjorde ikke min tur dårligere, men kan ikke lade vær med at tænke på hvis der ikke havde været en foran til at hjælpe.
Men vi havde en skøn dag fra kl. 10-17. Og helt sikker noget vi skal prøve igen og en fantastisk oplevelse og fedt tur op i skovtårnet.
Tilpas udfordrende i skønne omgivelser
Var ude og klatre med min datter på 12. Vi fik en fin instruktion, prøvede 3 baner uden nævneværdig ventetid og sluttede af med en lækker burger på et spisestederne.
Vi startede allerede kl 9, hvilket måske er grunden til at vi ikke oplevede samme ventetid som andre skriver. Og ja, det er måske halvdyrt - men for os var det alle pengene værd, vi havde en fantastisk tur i skønne omgivelser.
Den mindst gode af de 6 klatreparker vi har besøgt
Vi (2 voksne, 2 teenagere) har været i klatreparkerne i Randers, Ålborg, Hobro, Aabenraa og Oberhausen (DE), så stjernerne er givet i sammenligning med dem.
Jeg tager også i betragtning, at når man er den klart dyreste klatrepark i Danmark, så skal man også levere noget ekstra (Skovtårnet er IKKE med i prisen).
Camp Adventure udmærker sig ved den smukke skræppeklædte lysning som man suser hen over utallige gange i mange højder - fra så lavt at man kan røre dem, til noget lignende 20-25 meter oppe! Det vidunderlige egetræ på grå bane er i særklasse (vi var så "heldige" at sidde i det mens vi ventede på at nogen foran blev hjulpet ned), og iskiosken er rigtig god :-)
De falder dog igennem på flere andre måder:
Instruktionen var yderst lemfældig. F.eks. fik vi ikke at vide hvor mange man må være på forhindringer og platforme ad gangen, vi blev ikke vejledt i at bruge de komplicerede røde transit-låse (eller hvad de nu hedder) som findes rundt omkring højt oppe, og vores klatreseler blev ikke strammet eller tjekket på nogen måde. De forklarede heller ikke hvordan man kan bremse farten på svævebanerne, hvilket er meget nødvendigt på nogle af dem (en pige foran mig knaldede hovedet hårdt ind i en slutlås på en for stejl svævebane).
Heldigt at vi ikke var nybegyndere.
10 baner lyder af mange, men når et par stykker af dem kun kan bruges af børn i børneseler og 3 af de store er lukket, er vi nede under gennemsnittet for antal "rigtige" baner i andre klatreparker.
Jeg synes egentlig ikke der var for mange gæster lukket ind, men der var stadig ualmindeligt mange og lange ventetider ... måske pga. den overfladiske instruktion?
Da jeg f.eks. tog den røde bane var der to foran mig og én bagved, der skulle hjælpes ned undervejs, og det skyldtes helt tydeligt at instruktørerne ikke havde indskærpet, at den røde bane er for folk der har klaret alle de næst-sværeste med overskud. Vi fik os nogle hyggelige snakke deroppe i ventetiden, men det er altså bedre på forhånd at hjælpe gæsterne til at være realistiske.
Til sidst er jeg også nødt til at nævne det der med "Danmarks længste svævebane" (i ental, fordi den anden var lukket). Jovist er den lang, men når linens laveste punkt ligger 30-40 meter før enden, så man skal hale sig ind resten af vejen, er det altså ikke længere Danmarks længste. Helt ærligt!?
Alle klatreparker vi har været i er gode på hver deres måde og vi har altid haft en skøn dag ud af det (også denne!). Camp Adventure har bare et misforhold mellem pris og kvalitet, som de både kan og bør rette op på.
For mange mennesker
Vi besøgte Camp Adventure en solrig mandag, hvor der tydeligvis var lukket alt for mange mennesker ind. Vi nåede kun 2 baner, trods vi var der i 4,5 time. Vi stod i kø hele tiden på banerne, og det virkede som om at de ikke havde taget antallet af gæster i betragtning i forhold til de havde lukket 3 baner ned…
De to baner vi prøvede, var ellers vildt fede - ærgerligt vi ikke fik prøvet mere

Dyrt
Dyrt, lange ventetider ved klatring og gammelt sikrings system som flere gange kunne "clikkes" helt af.
Vi har været i mange klatre parker i DK og denne er med den laveste sikkerhed og længste ventetid ved mange ruter.
Tårnet er en go oplevelse med udsigt, dog også i den dyre ende.

Skovtårnet i Camp Adventure
Besøgte i dag Skovtårnet i Camp Adventure og havde en dejlig tur i naturen og ikke mindst det flotte tårn som afgjort er et besøg værd. Flot udsigt.
Prisen er i, generelt, den høje ende men total oplevelsen på området, syntes jeg egentligt retfærdiggører prisen for det er virkelig et flot område som er udført med respekt for naturen.
Imødekommende service overalt og fantastisk mini food court. Nød i fulde drag den indiske bod.
De fokusere på at få så mange ind som…
De fokusere på at få så mange ind som muligt så der er 100+. En af karabinerne på min fætters udstyr gik i stykker midt oppe i træerne. Der er samlestykker som sidder midt på linerne så man skal skifte karabin midt oppe i træerne i 25 meters højde så faktisk står med en karabin som holder en. Ingen instruktioner da der er så mange mennesker så de holder ikke øje med en eller ved hvem man er. Nogle af dem er okay, men er meget skuffet da man heller ikke får den fysiske kontakt med medarbejderne som skal instruere dig… sur smiley

Resposta da Camp Adventure
Mig og min kæreste skulle ud og klatre
Mig og min kæreste skulle ud og klatre, som vi havde glædet os meget til! Der var ikke for mange mennesker eller kø. Men da jeg kommer til skade efter første bane, og må tage på sygehuset, må vi køre der fra. Deres virkelig serviceminded instruktør madsjakob, hjalp mig ned fra platformen og kørte mig ud til vores bil! Jeg skrev også til stedet, da jeg syntes det var mange penge, når vi dårligt nok havde prøvet noget og vi fandt en løsning på det hele. :-)

Anmeldelse af Camp Adventure Klatrepark
Anmeldelse af Camp Adventure Klatrepark
Vores klasse har været ude at prøve jeres klatrepark i sidste uge. Det var det fedeste og sjoveste nogen sinde.
Vi blev mødt af det bedste personale og fin service.
Vi fik en god instruktion til klatresystemet, inden vi skulle op at klatre.
Der var lavet nogle prøvebaner, så man lige kunne se, hvordan man skulle gøre, inden man gik op i højden. Det var vi glade for.
Klatreparken er meget veludviklet, så både de små, og dem der ikke er så glade for højder, kan få en god oplevelse. Der er god sikkerhed, men der var enkelte steder, hvor man kunne få begge click-its af midt på banen. Vi kunne godt lide, at man på ruterne havde mulighed for at gå ned, hvis det blev for meget.
Vi oplevede at højde, eller mangel på samme, kunne være en udfordring. For de høje var det svært at bukke sig ind under wiren, og for de lave var det et sted på ruten, hvor man skulle have hjælp til at nå at clicke sig fast.
Medarbejderne var rigtig gode til at komme hen og hjælpe, hvis man havde problemer.
Det var hyggeligt, at der var små hytter/pavilloner, så man kunne tage en pause efter en sjov bane. Det var godt, at man måtte medbringe egen frokost.
Området var meget smukt.
Det var super sjovt at svæve over søen og den smukke skov.
Vi kunne rigtig godt lide Kaffelaffen, hvor man ikke skal igennem en masse forhindringer, men bare kan lave det sjove, som er at svæve.
Der lå desværre lidt mange mundbind rundt omkring.
Det var lidt træls, at den røde rute var lukket.
Vi vil helt klart anbefale andre at prøve det. Og vi vil gerne tage en tur mere, men der skal samles mange penge ind, inden det bliver muligt.
6. klasse Alkestrupskolen

Resposta da Camp Adventure
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.