Veja o que dizem as avaliações
Prisen er pludselig vist i euro og ikke i DK. Når man har samtaler med sin vært kan man ikke scrolle i samtalen så man kan ikke se de oplysninger der bliver sendt i indbakken. Der opleves at en pris... Ver mais
Fantastisk sted hos Claus. De skønneste faciliteter i naturen. Alt har været positivt, vi nød hvert minut. Morgenmaden var lækker og kaffen i topklasse.
Flott opphold på ei hytte som absolutt svarte til forventningene. Deilig seng , heit topp å ligge der å sjå på fjella med ein kopp kaffi og kople ut verden . Terapi ❤️ Å bli møtt av litt sjokolade... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Escape the ordinary with Campanyon ✨ Discover unique stays such as glamping, cabins, treehouses, and other extraordinary stays, all curated for your perfect nature escape. Your adventure awaits – are you ready to find it? 📍
Informações de contato
Gaustadalléen 21, Noruega
- hello@campanyon.com
- campanyon.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Velfungerende booking platform
Velfungerende booking platform
Dejlig nemt at finde og booke ophold
Dejlig nemt at finde og booke ophold, samt kommunikere med vært. Vil gøre brug af appen igen 😊
Fin og ingen problemer
Et trygt valg
Hurtig feedback på spørgsmål og alle oplysninger passede. Vi har haft en skøn og gnidningsfri indgang til en helt fantastisk måde at holde en fuldt ud afslappende weekend på. Glamping gennem Campanyon kan trygt og varmt anbefales.
Den vildeste luksusoplevelse ude i…
Den vildeste luksusoplevelse ude i naturen var så fantastisk at opleve, så tak for at I findes.
Det var en fantastisk oplevelse og at…
Det var en fantastisk oplevelse og at nyde stilheden.👍
Fantastisk sted hos Claus
Perfect retreat
Perfect retreat. Nature unspoiled, as promised. We will recommend to all our friends!
Fantastisk god oplevelse
En meget god oplevelse for børn og bedsteforældre. Mange dyr at klappe og fint telt til overnatning. Bålplads m.v. fungerede super, så det var en meget fin oplevelse
En unik opplevelse
En unik opplevelse, fantastisk vertskap. Dyr, natur, flotte mennesker og morsom overnatting i blåbæret. Matservering med pizza og frokost kurv får terningkast 6.
Pris/indbakke
Der opleves at en pris står på stedet man vil leje når man går ind og booker en dato er prisen somregel meget højere, der blevet nævnt at værterne selv kan regulere priserne alt efter højsæson, det burde være samme pris året rundt.
Helt nydelig hytte
Helt nydelig hytte, plasseringen er perfekt, det er god plass i hytta, veldig fin og spesiell løsning på hele hytta og alt rundt. Absolutt anbefalt
Umuligt at stille spørgsmål til værterne og langsom service
Jeg er med på, at det giver værterne mulighed for at være private, men hvor er det altså bøvlet og besværligt, at spørgsmål skal gå igennem support, som i øvrigt bare foregår som en chat, som kan forsvinde i stedet for en mail. Stedet, jeg ville booke, nåede at blive booket af nogle andre inden jeg fik svar. Ventede i en uge på svar, fordi det skulle igennem support først og derefter videre til værterne. Meget bøvlet og besværligt...
Flot hjemmesiden
Flot hjemmesiden. Men ærgeligt at det koster så meget ekstra at booke gennem campanyon. Opdatede efter jeg havde booket at der var 450 kr billigere hos booking.com. Og selvom jeg godt kun e afbestille var returbelæber er admin gebyr på 450kr
Exceptional Customer Service – Highly Recommended!
I did not receive a booking confirmation email because my spam filter blocked it. As a result, I wanted to change my user profile email address to my Gmail account so I could access my account and verify that the booking had been processed correctly.
I contacted Campanyon for assistance, and Magnus was extremely helpful throughout the entire process. He quickly arranged the transfer of my account information and made sure everything was set up correctly.
The customer service I received was outstanding. Magnus went above and beyond to help, and the whole experience was smooth and professional. I can honestly say that the customer support was 100%.
I am extremely satisfied. We are now looking forward to our upcoming experience booked through Campanyon, and we hope it will be just as great as the service we have received so far.
Highly recommended!
Toller Platz ausgesprochen sauber und…
Toller Platz ausgesprochen sauber und freunlich
Over all forventning
Over all forventning, jeg samboer og vår 7 mnd gammel datter koste oss masse, dette er virkelig noe å anbefale. Super service, veldig privat og koselig
Appen var veldig vanskelig resten bra
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.