Campanyon Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig feedback på spørgsmål og alle oplysninger passede. Vi har haft en skøn og gnidningsfri indgang til en helt fantastisk måde at holde en fuldt ud afslappende weekend på. Glamping gennem Campanyon... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prisen er pludselig vist i euro og ikke i DK. Når man har samtaler med sin vært kan man ikke scrolle i samtalen så man kan ikke se de oplysninger der bliver sendt i indbakken. Der opleves at en pris... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted hos Claus. De skønneste faciliteter i naturen. Alt har været positivt, vi nød hvert minut. Morgenmaden var lækker og kaffen i topklasse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flott opphold på ei hytte som absolutt svarte til forventningene. Deilig seng , heit topp å ligge der å sjå på fjella med ein kopp kaffi og kople ut verden . Terapi ❤️ Å bli møtt av litt sjokolade... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Imobiliária de casas para temporada

Escrito pela empresa

Escape the ordinary with Campanyon ✨ Discover unique stays such as glamping, cabins, treehouses, and other extraordinary stays, all curated for your perfect nature escape. Your adventure awaits – are you ready to find it? 📍

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

122 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kæmpe anbefaling

Vi var på tur til Ærø, hvor vi igennem Campanyon bookede Cirkusvognen. Ikke nok med at det var dejligt nemt og en super god kommunikation fra stedets side, så var det den hyggeligste oplevelse.

Vi cyklede rundt på øen, fik god morgenmad, vågnede til dyr der gik på folden, hørte musik, drak god kaffe og oplevelse Ærø.

KÆMPE anbefaling herfra

7 de abril de 2026

Personligt og professionelt

Vi fik et gavekort i bryllupsgave, men nåede ikke at bruge det inden udløb. Magnus hjalp med at forlænge det til ubegrænset og da vi så måtte indse, at vi ikke kunne nå på tur i år heller, hjalp han med refusion af beløbet. Kæmpe champ og virkelig god service. De svarer hurtigt, håndterer professionelt og menneskeligt. Vi kommer helt sikkert tilbage, når arbejdsliv tillader det. 5 stjerner til Magnus og Campanyon.

29 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nydelig sted og vakker hytte..

Nydelig sted og vakker hytte... fantastisk utsikt over vannet... fint sted å finne roen etter hverdagens mas.
Rikt fugleliv... svaner og ender svømte rolig rundt, ørna tok flere runder over hytta, og hakkespetten hadde en utrolig rytmisk sans 😄
Eneste minuset var prisen , litt vel dyrt. Så dra gjerne flere sammen.
Kommer gjerne tilbake

13 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Refundering nægtet og derefter ikke nægtet.

Jeg havde ønsket at få refunderet betalingen, da det var forkerte datoer. Vi ønsker at udsætte vores tur.
Vi skal først være der om et halvt år, så jeg troede ikke, det var et problem. Det var det.
Jeg blev kontaktet senere af en anden medarbejder, og jeg fik ændret datoerne, og også lovet refusion, hvis det ikke kunne lade sig gøre. Denne medarbejder har derefter også lovet at få ændret hjemmesiden, så det bliver lettere at lave ændringer og få refusion, og det synes jeg er rigtig godt. Stor ros til denne medarbejder, Magnus.

12 de março de 2026

Hyggelig

Hyggelig, imøtekommende og behjelpelig! Gjorde endring av vår booking problemfri

16 de fevereiro de 2026

Tusen takk, Øyvind!

Stilhed og natur

Det ramte mig, at det var så autentisk. Det var smukt og præcis som beskrivelse og billede viste. Gør det gerne igen...

1 de outubro de 2025

Resposta da Campanyon

Tusind tak for anmeldelsen, Lene!

Flott opplevelse

Enkelt å booke. Raskt svar og god info fra utleier. Alt var supert og vi hadde en flott opplevelse på Himmelblikk

27 de setembro de 2025

Resposta da Campanyon

Tusen takk, Marianne! Så gledelig å høre at Himmelblikk levde opp til forventningene. Vi håper vi ses igjen!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais