Campanyon Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nytt og moderne minihus med veldig hyggelig og serviceminded vertskap! Utsikta mot Mjøsa var bra, med en liten gåtur i solnedgangem ble utsikta spektakulær!! Rolig hytteområde, med egen parkeringsplas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utroligt hyggeligt og roligt sted, med god mulighed for hyggelig gåture og bare være sig selv. Der er gode forhold på stedet, toilet, køleskab, bruser osv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig feedback på spørgsmål og alle oplysninger passede. Vi har haft en skøn og gnidningsfri indgang til en helt fantastisk måde at holde en fuldt ud afslappende weekend på. Glamping gennem Campanyon... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prisen er pludselig vist i euro og ikke i DK. Når man har samtaler med sin vært kan man ikke scrolle i samtalen så man kan ikke se de oplysninger der bliver sendt i indbakken. Der opleves at en pris... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária de casas para temporada

Escrito pela empresa

Escape the ordinary with Campanyon ✨ Discover unique stays such as glamping, cabins, treehouses, and other extraordinary stays, all curated for your perfect nature escape. Your adventure awaits – are you ready to find it? 📍

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

122 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk platform

Fantastisk platform, med et stort udvalg af skønne og unikke steder! Bookingprocessen var problemfri, og værterne var venlige. Kan varmt anbefales!

25 de janeiro de 2025

Hej Emilie,
Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har haft en problemfri bookingoplevelse, og at du har nydt vores platform og de unikke steder. Vi håber at se dig igen til flere eventyr 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ifm. annullering af ophold

Vi har desværre været nødt til at annullere vores booking, som var betalt med et gavekort. I den forbindelse fik vi rigtig god service, og alle pengene er nu tilbageført til gavekortet og uden en udløbsdato. Vi glæder os til at gøre brug af det

27 de janeiro de 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med annulleringen og sikre, at dit gavekort stadig kunne bruges. Jeg håber, at du snart får mulighed for at nyde en skøn getaway😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Campanyon. Fik et fint gavekort af mine børn i 🇩🇰gave. Jeg kunne ikke nå at bruge den inden den udløb. Skrev en mail til Magnus som svarede med det samme at det problem var løst, han fjernede udløbsdatoen så vi ikke skulle stresse over at finde en dato. Det er da bare det man kalder for god service👍🥰

15 de janeiro de 2025

Hej Rikke,
Tusind tak for din varme anbefaling! 🇩🇰 Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hurtig og god service, og at vi kunne hjælpe dig med gavekortet, så du kan tage afsted uden stress.

Vi håber, du får en uforglemmelig oplevelse – og vi glæder os til at byde dig velkommen! 👍🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tilbage melding og god service…

Hurtig tilbage melding og god service over mail.

13 de janeiro de 2025

Hej Patricia,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig tilbagemelding og god service over mail. Vi er altid klar til at hjælpe, og vi håber, at du får en fantastisk oplevelse hos os!

Gavekort

Jeg opdagede til min gru at mit gavekort snart udløb, så jeg skyndte mig at få booket et ophold til næste år. Dog var der nogle problemer med mit gavekort, som support Hero(er vild med den betegnelse btw) Magnus kunne hjælpe mig med over Email. Super service, nu glæder jeg mig bare til at komme på en dejlig overnatning til foråret 😎

31 de outubro de 2024

Gavekort

Jeg opdagede for nyligt, at mit gavekort var udløbet. Jeg skrev til kundeservice og spurgte, om der var noget som helst at gøre (det var jo min egen fejl..).
En sød medarbejder skrev, at han ville forlænge mit gavekort i 3 mdr frem, og at jeg kunne booke ophold frem til 2026.
Det et sgu god stil! :-)

28 de outubro de 2024

God og fornem service

Mit gavekort var udløbet og derfor skrev jeg til Qwayy om det kunne forlænges. Jeg fik hurtig svar og fik forlænget mit gavekort - meget god og fornem behandling.

10 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt svar og professionel hjælp

Da jeg havde brug for hjælp til at booke et ophold med flere gavekort, stod Magnus klar med meget hurtigt svar og professionel hjælp, således vi kunne få vores ønskede ophold.

Tak for rigtig god service!

16 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert shelter med køkken, toilet og midt i den dejlige skov.

Lækkert shelter hvor der ikke mangler noget.
Rindende vand, tørtoilet, gode sovepladser, og hyggelig plads mit i skoven.
Der manglede absolut ingenting. Der var endda ekstra service, køkkenudstyr mm.
Fik også et opkald et par dage inden, hvor der blev fortalt om opholdet, og at vi bare skulle ringe hvis der var spørgsmål. God stil.

20 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais