Campusshop Avaliações

1.558
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.558)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was als docent op zoek naar een…

Ik was als docent op zoek naar een basic laptop, die snel werkt en die vooral voor tekstverwerking is bedoeld.
Tot nu toe voldoet het - zeer lichte - toestel volledig aan mijn verwachtingen.
De goede prijs-kwaliteitverhouding is een ware plus, alsook de extra tweejarige herstellingsservice - die een zekere gemoedsrust geeft.

22 de novembro de 2019

Slordig

Mijn pakket was zogezegd verzonden maar kwam toch niet op de geplande dag toe. Toen ik belde naar campusshop was de man waarmee ik belde precies erg moe/lui. Hij wist niets vaan hoe het verzendigsproces gebeurde en ik moest dus maar gewoon afwachten. Mijn laptop was dan 2 dagen later toch gearriveerd. Gewoon de manier waarop deze communicatie verliep was zo onprofessioneel. Als ik ooit een probleem met die laptop heb, ben ik al bang hoe verschrikkelijk slecht die garantie/retour procedure zal verlopen.

17 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden na een tijdje

De levering duurde wat langer dan wat ze gezegd hadden, maar dat kon ook liggen aan het feit dat er een feestdag was vlak nadat ik de laptop en hoes had besteld. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over beide producten. Ik maak me wel een beetje zorgen over het scherm van de laptop want toen ik deze voor het eerst opstartte deed het scherm heel raar (er was precies een storing) maar nu ziet alles er normaal uit dus ik denk dat alles oké is.

16 de novembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Informatie op de webshop duidelijk…

Informatie op de webshop duidelijk geformuleerd en volledig zodat juiste keuze vlot kan gemaakt worden - enige puntje van verbetering betreft partner voor levering : volgens webshop zou de laptop op dinsdag geleverd worden; Bpost slaagde erin om pas eerst op donderdag te leveren - nochtans via tracing info van Campusshop duidelijk dat laptop al op maandag onderweg was naar Bpost

16 de novembro de 2019

Delivered delay

Delivered delay. But service hotline tries to help. But the promised delivery date is not very reliable. Laptop being packed nicely.

15 de novembro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

onbereikbaar via mail, facebook en chat.

Het goede nieuws, ik heb nog geen slechte ervaringen met hun klantvriendelijkheid. Het slechte is is dat ik helemaal geen ervaring ermee heb want ze zijn niet bereikbaar. Het begon 5 dagen geleden toen ik mijn laptop bestelde. Er was een levering van de dag erna beloofd en omdat ik niet thuis ging zijn liet ik het op een ophaalpunt leveren. Al goed en wel tot ik de dag erna zie dat mijn laptop nog altijd in het magazijn zit en niet deze dag nog zal geleverd worden. Daarom stuur ik een mail naar campusshop om te vragen of ze kunnen nakijken of mijn laptop goed is verzonden omdat mijn track&trace niet helemaal juist werkt dus ik dacht dat er misschien iets mis was. Vandaag heb ik nog helemaal geen antwoord gekregen(noch op facebook noch via mail, de chat optie was niet beschikbaar). Ze beloven binnen 2 dagen antwoord(wat al traag is voor een bedrijf dat beloofd defecte laptops binnen de dag te komen ophalen en vervanglaptops te geven) maar na 4 dagen nog altijd geen enkel bericht ontvangen is niet acceptabel. Ze zijn niet bereikbaar. Uiteindelijk toch mijn laptop 2 dagen na de beloofde leverdatum gekregen.

15 de novembro de 2019

Late levering

Product was in orde, de levering werd gewoon lang uitgesteld. Hoorde het 25 oktober te krijgen en heb het uiteindelijk midden november ontvangen.

13 de novembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling werd binnen de 24 uur…

De bestelling werd binnen de 24 uur geleverd. De tablet voldoet meer dan behoorlijke fankzij de goede uitleg op de website.

Een echte aanrader.

Enige minpunt zijn de kabels.
Deze kunnen als hinderend ervaren worden.

Voor de rest niets dan positief

11 de novembro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Over het algemeen goede website

Over het algemeen goede website met prima prijzen. De klantenservice reageerd binnen de dag. Enkel de levertijd duurde bij mij wat langer dan verwacht maar ook dit hebben zo goed met mij opgelost.

11 de novembro de 2019