Campusshop Avaliações

1.558
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.558)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

baas

had een pc besteld, er stond dat die donderdag werd geleverd, maar heb hem vrijdag gekregen. voor de rest goedkoper en goede service.

11 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed toestel, slechte levering!

Bestellen was zeer makkelijk en ging zeer vlot, ook de opvolging per e-mail verliep goed tot aan het stadium 'verzonden'. De trackingscode werkte niet correct waardoor ik niet kon zien wanneer mijn pakketje in het afhaalpunt geleverd werd. Ook aan het punt werkte deze code niet om het pakketje te vinden. Gelukkig was het wel al aangekomen toen ik een weekje na bestelling ging kijken en was het te vinden op naam. Verder was de doos waar mijn toestel in geleverd werd, beschadigd, zo erg dat er extra tape rond geplakt was door derden om de doos bij elkaar te houden. Dit vond ik zeer ongepast voor een duur toestel als dit. Dus zeer tevreden over de aankoop maar niet over de levering!

7 de novembro de 2019

Student Architectuur koopt laptop

Ik kocht een laptop en muis op de website en vond het opzoeken van de laptop redelijk eenvoudig doordat er een mogelijkheid is om verschillende toestellen te vergelijken. de levering duurde wel veel langer dan aangegeven doordat het toestel niet meer aanwezig was in stok.

5 de novembro de 2019

Prices are good

Prices are good, the authentication procedure is nice (via university credentials), but all data is only on dutch.

5 de novembro de 2019

Enkel de levering...

De site en prijzen zijn zeker oké , ook het aanbod van de producten en de vertoning ervan. Enkel is dit nu het eerste geval voor me waar ik te horen krijg dat de voorspelde leverdata niet overeenkomt met de werkelijke levering. Dit heb ik ook al te horen gekregen van verschillende medestudenten van me. Normaal vormt dit geen probleem maar dit zorgt wel voor wat sleutelwerk in de oorspronkelijke planningen zodat er iemand thuis is om de levering te ontvangen.

4 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trage levering van goed product

Het product op zich voldoet aan alle verwachtingen, ik had het alleen 3 en een halve week eerder verwacht. Er werd geafficheerd dat het 6 werkdagen ging duren maar na meermaals een automatische E-mail te ontvangen over "er is een nieuwe leverdatum aan uw order toegekend" zijn het er bijna 20 geworden. Als student is dat uiteraard een enorm probleem.

3 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb niet de beste ervaring gehad wat de levering betreft.

Ik heb niet de beste ervaring gehad wat de levering betreft. Ze hebben het de hele tijd uitgesteld wegens beperkte voorraad waardoor het 3 weken duurde tegen dat ik mijn laptop had. De doos die kwam was ook helemaal versleten maar gelukkig zat de laptop zelf in een kleinere doos van binnen. Verrassend genoeg was er geen schade maar het feit dat ik zo lang moest wachten omdat de leverdatum 3 keer was uitgesteld was totaal niet aangenaam.
De laptop is wel in topconditie en de verzekering is echt veel meer dan zijn geld waard. Behalve die leveringsprobleem waren al die andere zaken meer dan goed.

2 de novembro de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet de snelste of de vlotste webshop

Niet de snelste of de vlotste webshop, enige reden van aankoop via Campusshop was de studentenservice die 'inbegrepen' was. Alhoewel je hier ook 100 euro meer voor betaalt tegenover andere webshops. Computer zou binnen een week geleverd worden. Na aankomst in het magazijn. uiteindelijk werd de leverdatum met 15 dagen verlaat en daarna nogmaals met 5 dagen. Ook de levering zelf (weliswaar door DHL) duurde 4 dagen. Ik weet dat de schuld hier niet volledig bij Campusshop ligt. Maar misschien is het slimmer om wat 'reserve' te rekenen op de levertijd als je weet dat er wel vaker een vertraging plaatsvindt. Uiteindelijk ben ik wel tevreden van de laptop. Ook de website geeft een overzichtelijk beeld en leidt je stapsgewijs naar de voor jou meest geschikte laptop.

1 de novembro de 2019

Prijs-kwaliteit, levertermijn

De prijs-kwaliteit van de computer is gewoonweg uitstekend.
Maar... De levertermijn was alles behalve goed.
Ik heb langer dan een maand moeten wachten op mijn computer wat een achterstand opleverde bij het begin het nieuwe schooljaar. De communicatie verliep wel altijd klaar en duidelijk.

31 de outubro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lange levertermijn.

Lange levertermijn.
Toestel was blijkbaar niet op voorraad en dit stond niet vermeld op de site.
Van 16 september tot 25 Oktober moeten wachten.
Steeds zelf info moeten opvragen, wel kleine compensatie gekregen in de vorm van een laptop sleeve, maar als gebruiker had ik liever binnen een zeer korte tijd een ander toestel als alternatief hebben aangeboden gekregen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog altijd aan het wachten

Ik ben hier een review aan het invullen meer dan een week na ik mijn product heb besteld (die ik normaal na 1 dag zou hebben). Mijn order is nog altijd niet aangekomen.

prima shop !

Het bestellen op zich is erg gemakkelijk. En je krijgt extra voorstellen (bv. laptoptas) zonder dat het dwingend overkomt. Goed zo !
De levertermijn was langer dan voorzien en daar werd niet over gecommuniceerd, dat vond ik wel spijtig. Vooral omdat we echt zaten te wachten op de bestelde pc. Maar een mailtje met vragen daaromtrent werd heel snel en vriendelijk beantwoord.
Ik zal de Campusshop zeker aanraden !