Ik koop hier al drie jaar koffiebonen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zijn wel iets duurder dan in de doorsnee winkel, waardoor we af en toe afwisselen met andere koffiezaken. Enig minpunt... Ver mais

Zeer gevarieerd aanbod van koffie en thee van hoge kwaliteit. Een plezier om bij elke bestelling naast iets vertrouwds, ook iets nieuws te bestellen. De laatste levering liep niet helemaal vlot (te wi... Ver mais
Hallo , dagelijks genieten van uw Cantata coffee van super qualiteit , dat is onmisbaar geworden ! De vele soorten , maken dat ik door t intense proeven de juiste keuze kan maken . (Jammer dat vorig... Ver mais
1ère commande via le site mais je connaissais déjà les produits, achetés dans 2 magasins de la marque différents. Excellents produits. Le seul bémol a été avec la livraison mais Cantata n'en est nu... Ver mais
Bij Cantata draait alles om beleving. In onze winkels en webshop vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 260 soorten koffie en thee uit meer dan 70 landen. Van klassieke smaken tot verrassende blends: elke kop vertelt zijn eigen verhaal.
Cantata is dé bestemming voor wie houdt van kwaliteit, geurige ontdekkingen en een tikkeltje luxe in het dagelijks leven. Onze passie stopt niet bij koffie en thee – we bieden ook verfijnde geschenkartikelen aan, perfect om iemand (of jezelf!) te verwennen.
Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service, uitgebreide productkennis én de mogelijkheid om alles eerst te ruiken in de winkel. Zo vind je altijd precies wat bij jouw smaak past. In onze webshop krijg je hetzelfde warme gevoel, met duidelijke omschrijvingen, inspiratie en regelmatig leuke acties.
Of je nu op zoek bent naar een ontspannend kopje kruidenthee, een krachtige espresso, een originele geschenkbox of een limited edition seizoensblend – bij Cantata vind je het allemaal.
We nodigen je graag uit om onze wereld vol aroma’s te ontdekken.
Laat je zintuigen prikkelen en proef de wereld, kopje per kopje.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
très bon mais extrêmement cher !

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Un petit "Hic" sur le suivi de ma commande en ligne...
Toutefois, la gentillesse, l'efficacité et le Professionnalisme de votre vendeuse (Magasin de Belle Ile à Liège), ce 16/12/2025, m'ont permis de remettre à temps les cadeaux.
m-j Alonso

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Er was een probleem bij de online tool, maar een medewerker van de Wijnegem winkel heeft ervoor gezorgd dat dat werd verholpen.
En ook altijd fijn om nog een prievertje mee t krijgen.
Kortom, zeer tevreden!

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
J’avais commandé un coffret avec certains cafés qui ne correspondent pas au descriptif et commandé un chocolat chaud normal et reçu au chocolat blanc…

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Que dire tout simplement parfait. Toujours un plaisir de decouvrir de bon café. Service top

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Vlugge levering, geen verrassingen. Wat ge besteld is wat geleverd wordt. Top

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Je n’ai pas reçu ma commande.
Je compte sur vous pour assurer le suivi et faire le nécessaire afin de livrer la commande payée!!!
J’ai déjà contacté votre service sans réponse à ce jour (25/11/2025).
Producten zijn top! Levering via DPD minder leuke ervaring… liever een betrouwbare service zoals BPost.

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Verzorgd ingepakt, kwaliteitsvolle ,heerlijke producten tegen een goede prijs en snelle verzending.

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Wat een top service! Ze hebben niet alleen de beste theetjes of koffies maar hun service is iets wat elk bedrijf een voorbeeld aan kan nemen. Ik had per ongeluk bij mijn bestelling ‘afhalen in Luik’ geselecteerd wat echt heel ver weg van m’n woonplaats is verwijderd. De volgende dag had ik een mailtje met de vraag of dit wel klopte. Ze hebben het dan alsnog naar m’n thuisadres opgestuurd. Jullie zijn echt geweldig ❤️❤️❤️

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Wat een fijne site is dit! Hele lekkere thee en veel keuze. Snelle levering en vriendelijke service. Top!

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.