Banner for Cantata Coffee, Tea & Gifts

Cantata Coffee, Tea & Gifts Avaliações 939

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik koop hier al drie jaar koffiebonen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zijn wel iets duurder dan in de doorsnee winkel, waardoor we af en toe afwisselen met andere koffiezaken. Enig minpunt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer gevarieerd aanbod van koffie en thee van hoge kwaliteit. Een plezier om bij elke bestelling naast iets vertrouwds, ook iets nieuws te bestellen. De laatste levering liep niet helemaal vlot (te wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hallo , dagelijks genieten van uw Cantata coffee van super qualiteit , dat is onmisbaar geworden ! De vele soorten , maken dat ik door t intense proeven de juiste keuze kan maken . (Jammer dat vorig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1ère commande via le site mais je connaissais déjà les produits, achetés dans 2 magasins de la marque différents. Excellents produits. Le seul bémol a été avec la livraison mais Cantata n'en est nu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café
  2. Torrefação de Café
  3. Loja de Café
  4. Loja de chás

Sobre Cantata Coffee, Tea & Gifts

Welkom bij Cantata – Coffee, Tea & Gifts

Bij Cantata draait alles om beleving. In onze winkels en webshop vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 260 soorten koffie en thee uit meer dan 70 landen. Van klassieke smaken tot verrassende blends: elke kop vertelt zijn eigen verhaal.

Cantata is dé bestemming voor wie houdt van kwaliteit, geurige ontdekkingen en een tikkeltje luxe in het dagelijks leven. Onze passie stopt niet bij koffie en thee – we bieden ook verfijnde geschenkartikelen aan, perfect om iemand (of jezelf!) te verwennen.

Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service, uitgebreide productkennis én de mogelijkheid om alles eerst te ruiken in de winkel. Zo vind je altijd precies wat bij jouw smaak past. In onze webshop krijg je hetzelfde warme gevoel, met duidelijke omschrijvingen, inspiratie en regelmatig leuke acties.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannend kopje kruidenthee, een krachtige espresso, een originele geschenkbox of een limited edition seizoensblend – bij Cantata vind je het allemaal.

We nodigen je graag uit om onze wereld vol aroma’s te ontdekken.
Laat je zintuigen prikkelen en proef de wereld, kopje per kopje.

Bezoek onze webshop

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel groot assortiment aan thee en…

Heel groot assortiment aan thee en vooral de lekkere thee en de prijzen zijn ook oké.

10 de maio de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dankjewel voor je mooie review Frans!

Zeer blij dat het breed assortiment aan overheerlijke theeën in de smaak vallen. :)

Veel degustatie plezier en tot een volgende bestelling! ;)

Groetjes,

Goed

Snel- tevreden van het product- een extra staaltje- goed verpakt

3 de maio de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dankjewel voor je mooie review Steffi! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met de theeën, de snelle levering en het extra staaltje. ☺️

We wensen jou nog veel degustatie plezier! 🫖
Groetjes,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en correcte afhandeling van de…

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

27 de abril de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Hartelijk dank voor uw fijne review! 😊

Fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct werd afgehandeld. We doen elke dag ons best om onze klanten een vlotte en kwalitatieve service te bieden, dus uw feedback wordt enorm gewaardeerd.

Warme groeten,
Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Commander la veille et reçu le…

Commander la veille et reçu le lendemain quoi demander de + super et toujours les échantillons avec sa fait plaisir. Merci et bravo

21 de abril de 2026

Cher Jean Michel,

merci pour ce superbe commentaire ! Nous sommes ravis de lire que tu apprécies autant notre service et que nos échantillons te plaisent à chaque fois. ☺️

Merci pour votre achat et pour la confiance que vous nous accordez. À votre prochaine commande !

Chaleureusement,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd snelle levering en lekkere…

Altijd snelle levering en lekkere producten

16 de abril de 2026

Dag Yves,

Bedankt voor je mooie review! Blij dat alles naar wens was. ☺️

Geniet nog van je lekkere thee en tot de volgende bestelling! 🫖😉

Zonnige groetjes,

Cafe swiss water

Cafe swiss water
Idéale pour mon épouse qui a des migraines avec un decafeine traité par produit chimique

14 de abril de 2026

Bonjour Antonio,

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez enfin trouvé une alternative qui ne provoque pas de migraines. Le café décaféiné traité selon le procédé Swiss Water est en effet une excellente option dans ce cas. ☺️

Nous espérons qu’elle en profitera pleinement ! À bientôt pour une prochaine commande. ☕️😉

Bien cordialement,

Prima service

Vlotte, snelle, correcte service mét leuke attentie!

14 de abril de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dag Myriam, hartelijk dank voor je fijne review! We zijn blij dat we je goed konden helpen en dat je onze service hebt gewaardeerd. Geniet nog volop van je thee! 😊

Heel lekker 😋

Heel lekker 😋

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dag Irena, wat fijn om te horen dat je van de theeën geniet! Veel plezier ermee en graag tot bij je volgende bestelling 😊

Fiable et très bon

Superbes infusions et thés froids !

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bonjour Natalia, merci beaucoup pour votre joli avis ! Nous sommes ravis que nos infusions et cold brews vous plaisent. Avec ce beau temps, c’est encore meilleur, profitez-en bien ! ☺️🍹

Envoi rapide.

Envoi rapide.
Première commande
Je connaissais les produits commandés achetés en magasin.

10 de abril de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bonjour Cathy, ravis que tout ait été à votre satisfaction ! Profitez encore de votre délicieux café et merci de votre fidélité à notre marque. ☕️☺️

Ik bestel nog

Ik bestel nog! Wat een leuke ervaring. Mijn pakketje kwam al enorm snel toe, het was mega leuk verpakt, met een kaartje erbij, met een theetje. De producten zijn enorm kwalitatief en enorm lekker. Ik kan het alleen maar aanraden.

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel Eline! 😊

Superleuk dat je zo enthousiast bent over zowel de producten als de verpakking, daar steken we met veel plezier extra aandacht in. Geniet van al het lekkers!

Graag tot een volgende bestelling!
Met vriendelijke groeten,

Heerlijke koffie

Heel snel geleverd, goed verpakt en heerlijke koffie!

7 de abril de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Bedankt voor je mooie review, Christa! 😊 Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de snelle levering tot de verpakking en natuurlijk de koffie zelf. Daar doen we het voor! Geniet ervan en hopelijk tot een volgende keer! ☕

Nickel

Bon choix, envoi rapide, toujours un petit cadeau et produits toujours au top

3 de abril de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci pour cet avis chaleureux ! Nous sommes ravis que tout vous plaise 😊 Nous vous souhaitons encore beaucoup de plaisir avec votre thé et votre café.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Livraison rapide et produit de qualité

Livraison rapide et produit de qualité! Je recommande à tous mes proches et amis :)

29 de março de 2026

Un grand merci pour votre message chaleureux ! 😊
Nous sommes ravis que la livraison et la qualité du produit vous aient plu.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec vos délicieuses cafés, profitez-en pleinement ! ☕️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit koffiebonen

Enig minpuntje: bij aankoop krijgen we telkens thee als cadeautje. Omdat wij geen theedrinkers zijn, kunnen we daar helaas niets mee.

21 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Dag Ann, bedankt voor je open en eerlijke feedback! We waarderen jouw trouwheid aan onze winkel en begrijpen dat je af en toe afwisselt met andere aanbieders. Des te fijner om te horen dat je steeds opnieuw voor onze kwaliteit kiest. 😉

Wat betreft de staaltjes thee: bedankt om dit aan te kaarten. We nemen je opmerking zeker mee en bekijken hoe we hier beter op kunnen inspelen, zodat het cadeautje beter aansluit bij de voorkeuren van de klant. 🙏

Super

Rapidité de livraison, thé délicieux, ergonomie du site

31 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci beaucoup pour votre message positif ! Nous sommes ravis que la rapidité de livraison, la qualité de notre thé et l’ergonomie de notre site vous aient plu. Votre satisfaction est notre plus belle récompense. Au plaisir de vous servir à nouveau très bientôt ! 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Livraison gratuite pour un montant…

Livraison gratuite pour un montant raisonnable. Livraison rapide.

31 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis que notre offre de livraison gratuite et la rapidité de nos envois vous aient satisfait. Au plaisir de vous servir à nouveau très bientôt ! 😊

Goût à mes attentes .

Goût à mes attentes .
Li raison très rapide .

29 de março de 2026

Resposta da Cantata Coffee, Tea & Gifts

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis que le goût et la livraison vous aient satisfait.

Nous vous souhaitons encore beaucoup de plaisir de dégustation avec votre thé ! 🫖☺️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais