Veja o que dizem as avaliações
14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E Den 15-8-2025 går bilen i stykker det viser sig at være styrerelæet og en varmepumpe ,der bliver også konstateret fejl på ledningsnet.vi forsøger at trække hand... Ver mais
A empresa respondeu
Det er de ansatte i firmaet. De er fantastiske. Har leaset bil igennem CAP-leasing og har efterfølgende inviteret dem til fredags bar. De kommer altid, nogen gange udklædte i diverse kostumer. Mega... Ver mais
Jeg har nu været kunde hos Capleasing gennem længere tid. Fra start til nu har jeg oplevet seriøst rådgivning og har der været udfordringer har især Mads gået forrest for at få det løst profess... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Din leasing partner
Informações de contato
Dinamarca
- capleasing.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Fremragende modtagelse og høj faglighed.
Fremragende modtagelse fra du træder ind af døren og høj faglighed. De formår at gøre bilvalg personlig og finansiering overskueligt. Levering skete som aftalt – meget professionelt forløb. Spørg efter Martin for fantastisk service."
Super god oplevelse hos Cap Leasing
Super god oplevelse hos Cap Leasing.
Jeg har netop hentet min BMW M340i, og hele processen har været nem, tryg og professionel.
Stor ros til Martin, som har hjulpet mig hele vejen, svaret hurtigt på alle mine spørgsmål og sikret, at alt forløb gnidningsfrit fra start til slut.
Kan klart anbefales!
Rigtig god oplevelse fra start til ende…
Rigtig god oplevelse fra start til ende med god dialog med Martin som vi havde kontakt til. Ydermere, er jeg kunde på 7. år, og det har kørt som det skulle :)
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Cap Leasing. Jeg leasede en Audi A4, og hele processen forløb professionelt og problemfrit fra start til slut.
Aftalen blev håndteret gennem min kammerat Philip, som gjorde et virkelig stort og grundigt arbejde for mig. Han var hjælpsom hele vejen igennem, sørgede for at finde den helt rigtige løsning og var altid tilgængelig, når jeg havde spørgsmål. (hurtig på chatten)
Alt i alt en super god oplevelse med både service og kommunikation. Jeg kan varmt anbefale Cap Leasing til andre, der overvejer leasing, hiv fat i Philip det vil i ikke fortryde.
Vh Anders
God oplevelse med Philip
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philip fra Cap leasing. Hele processen var overskuelig og professionel fra start til slut og jeg fik virkelig god rådgivning omkring mine muligheder. Alt forløb som det skulle og aftalen var præcis som aftalt. Jeg følte mig tryg gennem det hele og kan helt klart anbefales. Kommer helt sikkert igen!
Hold jer langt væk fra Cap Leasing😡
14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E
Den 15-8-2025 går bilen i stykker det viser sig at være styrerelæet og en varmepumpe ,der bliver også konstateret fejl på ledningsnet.vi forsøger at trække handlen tilbage uden held,cap Leasing dækker varmepumpen men vi står nu med en regning på 35.686,86 for alt det andet Fdm har givet os med hold i sagen men vi har stadig ikke hørt noget utroligt man vil behandle sine kunder på den måde vi har kun haft bilen i 24 timer et Leasing selskab vi bestemt ikke vil anbefale andre

Lækker bil
Sådan ca. hvert 3.år har jeg skiftet bil med et tab/afskrivning i str.orden kr. 30-40.000 pr. år. Hos Cap leasing fik jeg et tilbud, der kunne matche samme beløb + en service og en bil på et højere niveau. Så det er løsningen for mine fremtidige bil investeringer.
Bh Palle Gettermann - NB! Min kone har just gjort lige så.
CAPLeasing, hvis troværdighed er vigtigt
CAPLeasing kommer til bordet med stor seriøsitet og en imponerende viden om både leasing, finansiering og det praktiske omkring bilkøb. Fra første kontakt oplevede jeg en professionel tilgang, hvor der blev lyttet til mine behov og givet ærlig, velbegrundet rådgivning – uden pres eller salgstricks.
Hele processen var transparent og effektiv, og jeg stod med en løsning, der passede præcis til mit behov – både økonomisk og praktisk. Det er tydeligt, at CAPLeasing prioriterer kvalitet og tillid højt.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en professionel leasingpartner, der tager sig tid og leverer på et højt niveau
Den gode service
Den gode service. Har leaset bil hos CapLeasing gennem en årrække, og altid fået en god service og gode samtaler omkring betingelserne. Nogle gode folk.
Har leaset 2 biler hos cap leasing…
Har leaset 2 biler hos cap leasing service i top klasse😊
VIRKELIG god og behagelig service.
Virkelig god og behagelig service.
Jeg er MEGET tilfreds og kommer helt sikkert igen :-)
Jeg har leaset en Skoda Enyaq igennem…
Jeg har leaset en Skoda Enyaq igennem Mads fra CAP Leasing, og jeg må bare sige at det helt fra start har været en fornøjelse.
Fleksibiliteten og forståelsen for mig som kunde var i top, alt fra information omkring bil, til hjælp omkring hvordan det hele fungere med leasing har Mads kunne hjælpe med.
Næste gang vi skal have ny bil, starter søgning helt sikkert hos CAP leasing igen.
De bedste anbefalinger

Superhjælpsom og hurtig ekspedition
Superhjælpsom og hurtig ekspedition. Tusind tak for hjælpen, navnlig Frederik ******

Resposta de CAPLeasing
Jeg synes CapLeasing fortjener nogle…
Jeg synes CapLeasing fortjener nogle stjerner for et yderst godt samarbejde om genleasing og endda til en endnu bedre pris. Det er dejligt at man mærker at de vil en det bedste, både på service og pris og det takker jeg dem for. For mig er leasing en jungle så tak for at tage tiden til mig som uviden kunde og sikre at jeg føler mig tryg og godt klædt på. Det var grunden til at jeg valgte jer. Jeg glæder mig nu over at skulle køre 2 år i min Audi A3 🥳
God service
God service! Jeg har har haft tre biler hos Cap Leasing, som har sørget for et trygt forløb. Stor anbefaling herfra
Et fantastisk selvskab med rigtig…
Et fantastisk selvskab med rigtig dygtige sælgere! Kan helt klar anbefalde firmaet til andre som ønsker en leasingbil.
Utroværdigt selskab
Utroværdigt selskab. I mit tilfælde sendte de en opkrævning efter endt leasingperiode på 37.000 DKK.
Det endte i en retsag som CapLeasing tabte, da den var helt uberettiget. Så kunne man give 0 stjerner, så var det vurderingen herfra.

Resposta de CAPLeasing
har brugt capleasing siden 2019 og der…
har brugt capleasing siden 2019 og der har altid været top service !

Dejlig handel
En super oplevelse at handle med Frederik, alt gjort til tiden, alle aftaler overholt, jeg kan ikke rose det nok.
Der er nogle auto forhandler man kan stole på.
Mvh. Erik Smith

Resposta de CAPLeasing
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.