Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lig hentet min 3 bil hos Mb Group , og kan kun sige det var en fornøjelse som altid , der næsten ingen ting der ikke kan lade sig gøre . Kæmpe tak til Thomas for den kanon fede service . Kan klart... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mb group er helt klart et rigtigt godt sted at lease sin drømmebil. Servicen er helt i top og du bliver virkelig godt taget imod og får den bedste rådgivning igennem hele forløbet og du står ikke ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra start god service med hurtige svar ift at finde passende bil til behov. Fik den hurtigt leveret, og de enkelte problemer, der var på bilen, blev ordnet udenfor min regning. God rådgivning unde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Leasing de Carros

Escrito pela empresa

Vi skaber gennemsigtige leasingaftaler, med afsæt i kundens behov og uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Har lig hentet min 3 bil hos Mb Group

Har lig hentet min 3 bil hos Mb Group , og kan kun sige det var en fornøjelse som altid , der næsten ingen ting der ikke kan lade sig gøre . Kæmpe tak til Thomas for den kanon fede service . Kan klart anbefales .

27 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet en dårligere…

Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeoplevelse end hos Thomas hos MB Group. Hele processen var præget af uprofessionel kundebehandling, manglende gennemsigtighed og manglende ansvarlighed. Hvis du nu har hørt om alle de dårlige mareridthistorier om leasingbiler, så er det her en af dem. Jeg kan ikke anbefale MB Group, da de ikke tager ansvar for deres kunder og motivation er indtjæning. Her bliver du 100% efterladt med stor regning til restværdi og urealistisk nedskrivning. Find en anden virksomhed. I kan blot se på svaret de giver på den her. De skjuler sig bagved kundskab som kunden ikke indhaver.

16 de fevereiro de 2026
logotipo da mbgroup.dk

Resposta de mbgroup.dk

Hej Michael

For at give et retvisende billede til dem, der læser med, vil vi kort præcisere forløbet:

Du ønskede hjælp til salg af din Audi Q4 e-tron, som var leaset gennem et andet leasingselskab, i forbindelse med at du ønskede at lease en anden bil gennem os.

Fra start gjorde vi det tydeligt, at restværdien på din nuværende bil var højere end den forventede markedspris ved salg via auktion. Vi anbefalede dig samtidig, at hvis du kunne opnå en højere pris andetsteds, burde du vælge den løsning.

Vi tilbød herefter at hjælpe med salget som mellemmand uden beregning på daværende tidspunkt.

Du valgte selv at gå videre med løsningen og godkendte skriftligt den pris, der kunne opnås.

Da bilen efterfølgende skulle indfries hos dit leasingselskab, viste det sig, at restværdien var 30.899 kr. højere end det beløb, der var betalt til os for vi kunne afslutte handlen for dig. Denne difference ønskede du ikke at betale og mente i stedet, at vi skulle dække den.

Det kunne vi naturligvis ikke, da vi hverken har indgået leasingaftalen eller fastsat restværdien på bilen, men alene har bistået med et salg uden nogen form for egen fortjeneste.

Sagen endte derfor med, at bilen blev tilbageleveret til dig.

Der er således ikke tale om ansvarsfraskrivelse, men helt grundlæggende at vi ikke kan betale dig 30.899 kr. for at hjælpe dig af med din bil.

Forløbet er i øvrigt dokumenteret skriftligt.

Thomas Pedersen // MB Group

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mbgroup er et godt selskab at handle…

Mbgroup er et godt selskab at handle med. En ekstra ros skal lyde til deres konsulent André. Han er super dygtig til sit arbejde, han er venlig imødekommende og svare sine kunder hurtigt. Hvis han ikke tager telefonen når man ringer kan man forvente en opringning hurtigst muligt.
Derudover udøver han en fantastisk service og sørger for kunden er tryg i hele processen

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har leaset en bil gennem MB Group og…

Vi har leaset en bil gennem MB Group og har haft en rigtig god oplevelse. Vi har været i kontakt med André hele vejen igennem, og han har ydet super god service fra start til slut. Alt har været nemt, professionelt og gennemskueligt. Derudover fik vi en rigtig god pris. Kan klart anbefale MB Group.

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra start god service med hurtige svar ift at finde passende bil til behov.
God rådgivning undervejs, kan varmt anbefales.

27 de outubro de 2025

Virkelig lækker service

Virkelig lækker service, jeg var inde og kig på en af deres biler, og 48 timer efter sidder jeg i den med nyt service, syn, nummerplade og køreklar.
Klar anbefales🙌

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

MB Group har været hjælpsomme gennem…

MB Group har været hjælpsomme gennem hele processen og stået til rådighed for alle de spørgsmål og udfordringer vi havde. Det har været en førsteklasses service og vi anbefaler helt klart MB Group til andre der skal lease bil.

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuld professionalisme fra start til slut

Jeg kan varmt anbefale denne forhandler og hele virksomheden.
Fra første kontakt har dialogen med Philip været på et meget højt niveau – hurtig, klar og yderst professionel.

Det var min første private leasingaftale, så jeg havde mange spørgsmål omkring leasingprocessen, kontrakten, vilkår, bilen og overleveringen. Jeg fik altid tydelige og grundige svar, og alt blev forklaret på en rolig og forståelig måde – uden pres.

Ved overleveringen af bilen og også efterfølgende, hvis der opstod spørgsmål eller udfordringer, oplevede jeg, at de blev taget seriøst, og at der var et reelt ønske om at finde løsninger og sikre kundetilfredshed – ikke bare at afslutte handlen hurtigt.

Jeg har erfaring fra en anden forhandler, som jeg var i kontakt med et par måneder tidligere, og forskellen her er meget tydelig. Fuld professionalisme fra start til slut. Det er også tydeligt, at de mange positive anmeldelser (4,9 stjerner) ikke er tilfældige.

Særligt tak til Philip for hans engagement, kompetence og hjælpsomhed. Jeg kan med god samvittighed anbefale både ham og virksomheden.

19 de dezembro de 2025

Service og transparens

Hejsa derude, jeg håber, min anmeldelse kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvor du skal lease.

Jeg er en ung mand (26 år), som før har leaset, dog med en ringe oplevelse. Jeg har på baggrund af dette været utrolig skeptisk omkring leasing og branchen i det hele taget. Det var dog indtil jeg stødte på MB-Group. Den service og transparens jeg har fået, er ikke sammenlignelig med andre udbydere, jeg før har brugt. De er ærlige - både med positive og negative aspekter af dit bilkøb. Selv, hvis det ikke gavner deres forretning direkte. Jeg ved med sikkerhed, hvor jeg er kunde på sigt - og det er efter lang søgen. Tak til jer (MB) for at gøre drømme til virkelighed og for at give os kunder en ærlig og samtidig transparent bilhandel.

Sidst men ikke mindst, der vil jeg klart anbefale, at du tager fat i André. Lignende service har jeg ikke fået før. Professionel, ærlig og ekstrem venlig. Han er med sikkerhed den, du gerne vil have på din side, når du foretager et bilkøb/leasingaftale. Tak for professionalismen.

10 de janeiro de 2026

SUPER service 10/10

SUPER service 10/10. Især fra Thomas som er super behjælpelig fra start til slut i processen.

Har både leaset og solgt via MB Group og det kan VARMT anbefales.

19 de novembro de 2025

Fantastisk oplevelse hos MB Group

Fantastisk oplevelse hos MB Group – særligt tak til Philip!

Jeg har haft den bedste oplevelse hos MB Group, og det skyldes i høj grad deres dygtige medarbejder, Philip. Fra start til slut var han professionel, hjælpsom og imødekommende på en måde, man sjældent oplever.

Han tog sig tid til at forklare alt grundigt, svarede tålmodigt på mine spørgsmål og gjorde hele processen både tryg og enkel. Man kan tydeligt mærke, at Philip brænder for sit arbejde og for at give kunderne den bedste service.

Jeg kan varmt anbefale MB Group – og især Philip – til alle, der ønsker en serviceoplevelse ud over det sædvanlige.

Tak for en virkelig god oplevelse!

14 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft den bedste oplevelse med…

Jeg har haft den bedste oplevelse med André hos MB Group! Han er utrolig sød og hjælpsom, og han gjorde hele leasingprocessen super nem og behagelig. Man føler sig virkelig i gode hænder, når man handler med ham. Jeg kan 100% anbefale André, hvis du skal lease en bil hos MB Group – han sørger for, at alt går glat og til din fulde tilfredshed. Og man kan altid ringe til ham uden problemer

9 de outubro de 2025

Fantastisk service fra MBgroup

Jeg leasede en bil gennem MBgroup.dk sidste måned og hele processen var utrolig nem og behagelig. Jeg blev hjulpet af André, som var meget professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Han sørgede for, at alt gik gnidningsfrit og leverede endda selv registreringsattesten personligt en ekstra indsats, man sjældent oplever i dag.

Jeg kan kun anbefale MBgroup til alle, der leder efter en pålidelig og professionel leasingpartner. Tak for en super god oplevelse :)

1 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais