Carcollect Avaliações 171

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionel handel med Per fra Carcollect. Alting forløb præcis som aftalt, lynhurtigt og uden nogen dikkedarer. Jeg fik en fair pris for min bil og er fuldt ud tilfreds. 5 store stjerner herfr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har Lige købt en nyrer Q5. Det var en rigtig god oplevelse lige fra første besøg, hvor der var tid og mulighed for at prøve flere biler. Der var tid til en snak om bilerne. Selve handlen gled uden pro... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der været god dialog og forhandling. Desværre have bilen et stenslag i forruden/tag som sælger ikke havde gjort opmærksom på / være be... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Har Kun positivt at sige. Hurtig og effektiv handel, der var styr på det hele fra start til slut.
Kan klart anbefale. 👍🏼😀
Alle aftaler overholdt 110%

23 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse at købe brugt bil hos CarCollect.dk. Fra første telefonopkald til afhentning af bil er vi blevet fulgt til dørs af samme sælger. Der har været tid til at snakke og tlf er blevet besvaret undervejs i forløbet. Desuden fremstod vores “nye” bil Ford Galaxy fra 2016 knivskarp. Er meget tilfreds og handler gerne der igen næste gang. Et lækkert bilhus.

27 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har hentet min “nye” Audi A6 ved CarCollect.dk i dag. Lækkert udvalg af biler, super service og hurtig levering. En rigtig god oplevelse.

11 de março de 2021

Fremragende.

Jeg har købt en BMW hos Carcollect i December 2020, her godt 3 måneder efter har jeg været i kontakt med Anders som solgte os bilen.
Fra første telefonkontakt og her 3 måneder efter sidder vi stadig og har det bedste indtryk af Carcollect.
Jeg vil klart anbefale alle at købe deres næste bil der, de er søde og professionelle og sørger for man får en god oplevelse hele vejen igennem, selv her efter 3 måneder.

17 de fevereiro de 2021

Hurtig og nem handel.

Vi har nu haft bilen i 3 uge og er tilfredse. Nem handel og hurtig levering. Super flot klar gjort bil. Vi er meget tilfredse med handlen.

14 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre biler og god service

Handlede bil hos Car Collect - En flot forretning med et godt udvalg af lækre biler. Jeg kommer forholdsvis langt fra og derfor var det vigtigt at jeg blevet taget seriøst lige fra første telefonsamtale. Jeg fik en rigtig god service af Knud, og endte derfor også med at handle bil hos Car Collect.

11 de fevereiro de 2021

Tryg og fair handel

Jeg havde i december 2020 fornøjelsen af at købe en brugt Audi A4 hos Car Collect. Hele vejen igennem var det en fin proces, og jeg vil gerne anbefale Car Collect til alle der er på jagt efter en lækker, brugt bil. God service og fair pris.

1 de fevereiro de 2021

Køb af bil

En kæmpe oplevelse og en sælger der følger dig helt til døren. Handlede med Anders og var virkelig tryg ved ham hele vejen
Tid til kunden ingen hastværk, til dags dato nok den bedste sted jeg har handlet bil
Kan varmt anbefale Carcollect
Tak til Anders for rigtig god service og en absolut fair handel.

20 de janeiro de 2021

Super service og troværdighed

Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prøve de 2 biler vi havde i sigte. Efterfølgende fulgte Anders op, seriøst og informativt. Da bilen skulle hentes var alt klar og han tog sig tid. Meget seriøst og troværdigt. Bedste anbefaling herfra. Vi vil handle der igen når behovet opstår.

10 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troværdig forhandler med styr på alt!

Som inkarneret nordjyde skal der noget ekstraordinært til, før jeg slynger anbefalinger ud af ærmet - men her er undtagelsen.

Jeg brugte seks måneder på at finde en kombination af den rette bil til en korrekt markedspris, en troværdig forhandler, og en faglig kompetent sælger med styr på hele processen - jeg fandt det hele hos Carcollect!

Tak for handlen og eminent service, Anders og Co!

28 de outubro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais