Duftolierne jeg købte er af høj kvalitet. Desværre var der ikke de 5 bestilte olier i pakken som jeg i første gang modtog, men kun 3. Sendte straks en mail og det blev i starten til en envejskomm... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde undersøgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at købe det, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker også hvidt med sæbebærene. Tilsætter natriu... Ver mais
A empresa respondeu
Købte for første gang deres produkter for mere end et år siden og har lige måtte bestille for anden gang nu her da jeg var løbet tør for både sæbebær og dufte olier..😌👏🏼 Elsker deres produkter o... Ver mais
Jeg elsker Care by Nature! Tanken om at gøre noget godt for miljøet, mens man også passer på sig selv og huden. Egentlig ville jeg gerne Give jer 5 stjerner, men pipetten på den nye lemon duft ser... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tøjvask og husholdning, som passer på miljø og mennesker. Vores sæbebær er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsætningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.
Informações de contato
Jyllandsgade 7 st.th, 9520, Skørping, Dinamarca
- skriv@carebynature.dk
- carebynature.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Længe ventede produkter
Sendte straks en mail og det blev i starten til en envejskommunikation.
Det tog en del sendte mails at få hul igennem til en medarbejder i firmaet.
Heldigvis gik det herefter forholdsvis hurtigt at få de resterede olier.
Men tre uger fra bestilling til modtagelsen af hele min bestilling er for lang tid.
DÅRLIG SERVICE!!!!!!
DÅRLIG SERVICE!!!!!!
Bestilte den 28. februar en tilbudspakke samt 2 pletfjerner.
Pakke kom men de 2 pletfjerner manglede.
Skrev til dem at de manglede.
Efter en uge uden svar skrev jeg igen.
Der blev så sendt 1 pletfjerner.
Skrev den 19 marts, at jeg manglede at få leveret 1 pletfjerner.
Har intet hørt fra dem!!
Nu er der gået 1 måned!!
Og jeg har stadig ikke fået det sidste jeg bestilte!!
SÅ JEG HAR INTET GODT AT SIGE OM FIRMAET!!!
Men jeg er ok tilfreds med produkterne.
Glæde
Som altid, hurtigt levering. Glæder mig altid til at modtage min bestilling.
God og konstruktiv guidning i brug af…
God og konstruktiv guidning i brug af jeres produkter på hjemmesiden og hurtig leverering.
Fantastisk god og hurtig service.
Fantastisk god og hurtig service.
Jeg er vild med duftene. Jeg har købt 3 forskellige for at prøve dem. Jeg har brugt dem i vasketøjet og de dufter bare så skønne , uden at være for meget. Jeg har lige prøvet vaskebær og det fungere godt.
Helt igennem en god oplevelse. Dejlig at man kan yde lidt for at skåne miljøet. 😁
Jeg mener I har for meget unødig…
Jeg mener I har for meget unødig emballage.
Man burde kunne købe et re-fill system
jeg køber 5 flasker ad gangen - det er fjollet at det skal komme i fem små flasker med en masse indpakning omkring
Jeg køber jo hos jer 'because I care for nature'
Nemt at finde varene
Nemt at finde varene
Let at bestille
Hurtigt levering
Kan kun anbefales
Dufter ikke som forventet
Dufter ikke som forventet - der kunne godt have været en beskrivelse af duftene
Lækre produkter og super service!!
God service og et lækkert produkt
Jeg havde fået en defekt pipette på en af vaskeduftene, og vupti blev der straks sendt en ny. God service, skønt produkt.
Jeg er ovenud tilfreds
Jeg er ovenud tilfreds. I var hurtige og det er gode produkter
God og hurtig ekspedition
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.