Jag rekommenderar verkligen ingen att gå till det här företaget. Väldigt dåligt bemötande och extremt otrevlig personal. Jag hade några väldigt små stenskott i framrutan och enligt deras reklam tro... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Ver mais
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Ver mais
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Ver mais
Detalhes da empresa
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Informações de contato
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jag blev bra och professionell bemött
Jag blev bra och professionell bemött

Lagat 2 stenskott i Skärholmen 👍
Lagat 2 stenskott i Skärholmen. Enkelt att boka, fick snabbt tid. Bra info på plats! Fint och vänligt bemötande med god information. Personalen gjorde ”det lilla extra”, fyllde på spolarvätska som fanns att köpa på plats. Extra plus för kampanjen där nya Bosch vindrutetorkare ingick gratis i jobbet. Vi kommer tillbaka.

Byte av vindruta.
Snabb service och ett utmärkt jobb. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

Resposta da Carglass® Sverige
Enkel snabbt och bra resultat samt…
Enkel snabbt och bra resultat samt trevlig personal

Resposta da Carglass® Sverige
När jag klev in på carglas blev jag så…
När jag klev in på carglas blev jag så trevligt bemött och personalen var så naturligt och fint trevliga. Kände mig omhändertagen och fick hjälp med allt. Stor eloge till denna verkstad som levererar en fin kunskap och har empati på ett proffsigt sätt.TACK!

Alltid snabbt
Alltid snabbt, professionellt och trevligt att besöka Carglass Arlanda stad. Rekommenderas starkt.

Resposta da Carglass® Sverige
Till er på Carglas i Värnamo vill jag…
Till er på Carglas i Värnamo vill jag ge ett stort stort tack för all den hjälp och service ni gav mig då ni bytte framrutan på min XC60. Ni var så kunniga och service inriktade och framför allt väldigt trevliga att jag kom tillbaks med vår Ford också. Dessutom fick jag ha en lånebil vid båda tillfällena vilket jag blev tacksam över.
Ett utmärkt arbete och ett riktigt varmt bemötande. Jag kommer rekommendera fler att välja just Carglas helt klart.
Ett stort tack
Magnus Gustafsson

Snabb proffsig service
Snabb proffsig service! Inom 24 timmar hade jag en ny ruta. Och städad bil.
Tusen tusen tack!

Resposta da Carglass® Sverige
Snabbt utfört arbete med trevlig…
Snabbt utfört arbete med trevlig personal.

Enkelt att boka tid
Enkelt att boka tid. Trevligt bemötande och mycket kunnig personal.

Resposta da Carglass® Sverige
Fick stenskott lagat jättebra utfört
Fick stenskott lagat jättebra utfört. Fyllde i fel datum av misstag där var dom usla på att justera nu åker jag på kostnaden. Riktigt dåligt bemötande.
Fick nu en faktura på 1149kr där faktureringsavgiften är på 79kr.
Skulle kostat 0kr genom min försäkring.
Riktigt dåligt skött här dags att se över rutiner och dessutom ingen ffdatum på faktura. Jag rekommenderar inte.

Full service
Precis den upplevelse man vill ha när man får problem. Bra service, bemötande och utmärkt utfört arbete.

Carglas,Täby
Trevlig personal och mycket bra bemötande

Resposta da Carglass® Sverige
Tog reda på var Carglass var låg i…
Tog reda på var Carglass var låg i Jönköping. Åkte dit och fick mitt problem löst omgående. Suveränt!

Resposta da Carglass® Sverige
Ett bra gäng som arbetar på Carglass i…
Ett bra gäng som arbetar på Carglass i Åkersberga, bra information, trevliga o snabbt-snyggt jobb👍

Resposta da Carglass® Sverige
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam…
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam personal. Tack!

Resposta da Carglass® Sverige
Hela ärendet gick enormt snabbt och…
Hela ärendet gick enormt snabbt och slutresultatet är helt vad man kan förvänta sig efter att ha lagat en vindruta. Från skada till utförd reparation under två timmar. Helt kanon! Trevlig personal i Luleå. Och förvånansvärt bra kaffe. 😀
Jag är jättenöjd!

Car Glass Älta
Car Glass Älta! Kunning och trevlig personal som löser alla glasproblem snabbt och smärtfritt!
Högsta betyg!

Carglass i Huddinge
Carglass i Huddinge, Jonvägen. Bra service och ytterst bra bemötande. Världsklass.

Resposta da Carglass® Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.