Jag rekommenderar verkligen ingen att gå till det här företaget. Väldigt dåligt bemötande och extremt otrevlig personal. Jag hade några väldigt små stenskott i framrutan och enligt deras reklam tro... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Ver mais
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Ver mais
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Ver mais
Detalhes da empresa
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Informações de contato
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande.
Visade sig att det var en tidigare lagning som gått upp. Verkstaden informerade då direkt att detta är garanti och byte rutan på egen bekostnad.
Hade ingen aning om att det gällde

Bra snabb service!
Bra snabb service!
Trevligt bemötande hos personalen i Avesta.

Jag är supernöjd med mitt besök på Carglass Hammarby Sjöstad
Jag är supernöjd med mitt besök på Carglass i Hammarby sjöstad.
Jätte trevliga killar som jobbar där.
Bra service, snabba och duktiga på sitt jobb.
Bilen blev klar mycket tidigare än det var beräknat så inget klagomål där.
Att jag fick ett par nya torkarblad var som pricken över i. Stort Tack!!

Trevligt bemötande!
Trots att jag var lite svår att få tag i, via telefon, efter första kontakten med Carglass, gav de inte upp. Vänligt bemötande via telefon och jag fick snabbt en tid som passade mig.

Stenskott
Service i Limhamns Carglass verkstad var excellent upplevelse!

Resposta da Carglass® Sverige
Snyggt och snabbt jobbat av trevligaste personal!
Otroligt trevlig och hjälpsam personal! Som, utöver det, gärna gav tips om vård av bilens rutor. Själva jobbet med att byta min stenskottsskadade framruta gick förvånansvärt snabbt: Mindre än en timme trots en sån där med sensorer! Dessutom rena och fräscha lokaler samt gott kaffe.

Carglass i Örnsköldsvik
Carglass i Örnsköldsvik har super trevlig personal som är otroligt snabb och hjälpsam.

Resposta da Carglass® Sverige
Carglass i Umeå är helt underbara
Carglass i Umeå är helt underbara! Snabba, snälla och man känner sig alltid lika välkommen och att de blir glada för att se en fast det är andra besöket på kort tid!

Stenskott lagat
Stenskott lagat, nöjd kund. Fått tid samma dag jag bokat och det är inte vanligt numera. Duktiga killar i Librobäck Uppsala !!!

Proffsig montör trevligt bemötande

Resposta da Carglass® Sverige
Smidig bokningsprocess och bra service

Resposta da Carglass® Sverige
Carglass var snabba och serviceinriktade

Resposta da Carglass® Sverige
Fantastisk service av Malin och Thomas…
Fantastisk service av Malin och Thomas på Carglass Lidingö

Resposta da Carglass® Sverige
Utmärkt service och arbete utfört
Jättetrevlig personal som fixade rutan snabbt och smidigt i Uppsala. Utmärkt service - rekommenderar!

Resposta da Carglass® Sverige
Gjorde ett byte av framruta 2024-12-05…
Gjorde ett byte av framruta 2024-12-05 på Carglass i Norrtälje!
Var lätt att boka! Hade fått en spricka i framrutan.
Fick tid snabbt och när jag lämnade bilen så fungerade allt perfekt! Bytet gick snabbt och personalen var mycket trevlig!

Resposta da Carglass® Sverige
Lätt att få en tid som passade mig. Hade flera alternativ.
Lätt att få en tid som passade mig.
Bra hjälp med inskrivningen.
Lånebil (EL) - bra, dock ingen uppgift om hur stor självrisken var... jag hittade inget om detta när jag efteråt läste igenom villkoren... Dock såg jag att man var "skyldig" att ersätta en eventuell skada...? Är det hela kostnaden eller endast en självrisk? Jag kanske missade något... annars en mycket farlig villfarelse och kanhända en mycket dyr erfarenhet... SÅ - finns det en självrisk vi en skada?
Annars: Snabbt, bra och ett vänligt bemötande.

Bra och vänligt mottagande
Bra och vänligt mottagande, fin och fräsch gratis lånebil (elbil), klara i tid och bra service.

Trevligt bemötande vid ankomst
Trevligt bemötande vid ankomst. Arbetet gick fortare än prognos. Allt funkade smidigt och snabbt precis som man vill ha det.

Resposta da Carglass® Sverige
Carglass Ulricehamn isättning av…
Carglass Ulricehamn isättning av framrutan gick fort allt såg bra ut. När jag kom hem såg jag att båda listor på framrutan stack upp vid taket. Jag ringde tillbaks och skulle komma in och få det tillrättat nästa vardag. Blev snopen när jag kom fram allt var stängt. Ringde Carglass och hon beklagade sjukdom. Sånt kan hända alla men man tycker det borde meddelas via SMS så man slipper köra 5 mil i onödan. Nu fick jag ny bokning i Falköping som åtgärdade det man glömt innan en trevlig kunnig kille som bara får bästa betyg

Resposta da Carglass® Sverige
Bra bemötande och fixet för att jag…
Bra bemötande och fixet för att jag skulle få en tid som passade mig.
Nya vindrutetorkare och monterade.

Resposta da Carglass® Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.