Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag rekommenderar verkligen ingen att gå till det här företaget. Väldigt dåligt bemötande och extremt otrevlig personal. Jag hade några väldigt små stenskott i framrutan och enligt deras reklam tro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vidros Automotivos
  2. Oficina de Automóveis

Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillmötesgående och mycket trevlig…

Tillmötesgående och mycket trevlig personal som löste mitt problem!
Rekommenderas!!

7 de janeiro de 2025

Hej Stefan

Tack för dina fem stjärnor & dina ord, det glädjer oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom gjorde verkligen allt för kunden…

Dom gjorde verkligen allt för kunden hade först telefonkontakt å dom visade verkligen att dom ville kundens bästa på alla vis å sedan verkstaden tog emot mig supersnabbt å kollade allt så inte det blev något bakslag från försäkringsbolaget innan jobbet påbörjades dessutom gratis lånebil superbra

30 de janeiro de 2025

Hej Tord

Tack för det jätte fina betyget, det glädjer oss att du blitt så nöjd.
Varmt välkommen tillbaka om så skulle behövas.

Trevlig personal!

Trevlig personal!
Snabbt jobb!
Otroligt ren ruta men stenskottet syns

Hej Elisabeth

Va glada vi blir för dina ord & att du blev så nöjd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick tid snabbt,vänligt och proffsigt…

Fick tid snabbt,vänligt och proffsigt bemötande , kändes välkomnande,rekommenderas varmt 👍👍

Hej Carina,

Tack för det jättefina betyget, vi uppskattar er fina recension och är väldigt glada att du hade ett bra besök.

Professionell och snabb service

Inom loppet av några dagar efter skadan så var framrutan utbytt och allt fungerade bra med snabb och professionell service

Hej Anna,

Vad roligt att höra att du var nöjd med ditt besök.

Bra service!

Enkel o smidigt rutbyte. Bra kommunikation.
Smidigt att personalen kunde hämta bilen från Tesla bredvid er. Mycket uppskattat då jag själv befann mig långt därifrån. Kunde hämta bilen reparerad, samt med rutan bytt.

28 de janeiro de 2025

Resposta da Carglass® Sverige

Tack för dina 5 stjärnor, härligt att du blev så nöjd.

Varmt välkommen åter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra utfört arbete och kommunikation…

Bra utfört arbete och föredömlig kommunikation vid ändrad bokning från Carglass sida. Rekommenderas

Hej Thomas,

Tack för ditt fina betyg. Det glädjer oss att läsa att du är nöjd med arbetet och vår service.

Önskar en fin dag.

Snabba

Snabba, vänliga och trevliga killar på uddevalla verkstaden

20 de janeiro de 2025

Resposta da Carglass® Sverige

Tack snälla för ditt fina betyg. Det gläder oss att du hade ett bra besök hos oss i Uddevalla.

Varmt välkommen åter.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vet inte hur bra de är på Carglas men…

Vet inte hur bra de är på Carglas men är så fruktansvärt trött på deras reklam på TV. Tänker därför inte anlita detta företag om jag skulle behöva det, blir alltså motsatt effekt.

Hej Ingela,

Tack för din feedback och vad tråkigt att reklamen inte faller dig i smaken! Syftet är att nå ut till bilägare som kan behöva vår hjälp med att laga eller byta bilglas.

Skulle du någon gång vara i behov av vår hjälp så är du varmt välkommen!

Sofia

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande trevlig personal

Bra bemötande trevlig personal
Tyvärr fick jag knarr när jag kör för att rutan tar i instrumentpanelen vilket är väldigt irriterande

Resposta da Carglass® Sverige

Tack så himla mycket för detta fina betyg och denna underbara recension. Vi är så glada att vi har er som kund Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Höll inte vad de utlovade

Jag hade bokat tid för att byta vindrutan på min bil och var då garanterad lånebil under tiden.

När jag kommer till verkstaden i tid och på rätt datum, kunde de inte ordna en lånebil som de garanterat i telefon.

Som åtgärd sälj endast in vad ni kan garantera och hitta inte på för att låta bättre än konkurrenterna.

Hej
Din åsikt är viktig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Med hjälp av din feedback kan vi förbättra vår arbete och din upplevelse som kund. För att vi skall kunna kolla närmare på ditt ärende ber dig att maila till oss på nps@carglass.se. Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

Proffsig och snabb hjälp

Jag fick snabb tid och hjälp med att byta min framruta på bilen. När jag var sen till att hämta och det närmade sig stängningsdags ringde en i personalen mig och valde att vänta på mig några minuter så jag kunde få min bil. Jobbet blev professionellt utfört. Jag rekommenderar verkligen denna verkstad

Resposta da Carglass® Sverige

Tack så himla mycket för detta fina betyg, kul att se att ni gett oss 5 av 5 möjliga.
Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa företag om man ska vara ärlig.Dem…

Bästa företag om man ska vara ärlig.Dem är snabba.seriösa och tar hand om deras kunder med glädje 🤩

Bluff

Gäller Botkyrka

Blev vägrade att laga två stenskott då det ena av det var för gammalt. Man ville därför inte laga det nya heller. Ville sälja en ny ruta ..Åkte till ryds och fick hjälp direkt med lagning

23 de janeiro de 2025

Hej

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevliga bemötande och bra utförande

Trevliga grabbar, fräscha lokaler och snabbt utförande

Hej.
Tack för det jättefina betyget ni gett oss, vi uppskattar er fina recension och det underbara betyget.
Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb hjälp och trevlig service

16 de janeiro de 2025

Resposta da Carglass® Sverige

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.