Jag rekommenderar verkligen ingen att gå till det här företaget. Väldigt dåligt bemötande och extremt otrevlig personal. Jag hade några väldigt små stenskott i framrutan och enligt deras reklam tro... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Ver mais
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Ver mais
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Ver mais
Detalhes da empresa
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Informações de contato
Box 24077, 104 50, Stockholm, Suécia
- 0771-575 575
- info@carglass.se
- carglass.se
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Mycket trevligt och proffsigt!

Resposta da Carglass® Sverige
Tillmötesgående och mycket trevlig…
Tillmötesgående och mycket trevlig personal som löste mitt problem!
Rekommenderas!!

Resposta da Carglass® Sverige
Dom gjorde verkligen allt för kunden…
Dom gjorde verkligen allt för kunden hade först telefonkontakt å dom visade verkligen att dom ville kundens bästa på alla vis å sedan verkstaden tog emot mig supersnabbt å kollade allt så inte det blev något bakslag från försäkringsbolaget innan jobbet påbörjades dessutom gratis lånebil superbra

Trevlig personal!
Trevlig personal!
Snabbt jobb!
Otroligt ren ruta men stenskottet syns

Resposta da Carglass® Sverige
Fick tid snabbt,vänligt och proffsigt…
Fick tid snabbt,vänligt och proffsigt bemötande , kändes välkomnande,rekommenderas varmt 👍👍

Professionell och snabb service
Inom loppet av några dagar efter skadan så var framrutan utbytt och allt fungerade bra med snabb och professionell service

Bra service!
Enkel o smidigt rutbyte. Bra kommunikation.
Smidigt att personalen kunde hämta bilen från Tesla bredvid er. Mycket uppskattat då jag själv befann mig långt därifrån. Kunde hämta bilen reparerad, samt med rutan bytt.

Resposta da Carglass® Sverige
Bra utfört arbete och kommunikation…
Bra utfört arbete och föredömlig kommunikation vid ändrad bokning från Carglass sida. Rekommenderas

Snabba
Snabba, vänliga och trevliga killar på uddevalla verkstaden

Resposta da Carglass® Sverige
Vet inte hur bra de är på Carglas men…
Vet inte hur bra de är på Carglas men är så fruktansvärt trött på deras reklam på TV. Tänker därför inte anlita detta företag om jag skulle behöva det, blir alltså motsatt effekt.

Bra bemötande trevlig personal
Bra bemötande trevlig personal
Tyvärr fick jag knarr när jag kör för att rutan tar i instrumentpanelen vilket är väldigt irriterande

Resposta da Carglass® Sverige
Utmärkt arbete och trevligt bemötande
Utmärkt arbete och trevligt bemötande. Grattis!

Resposta da Carglass® Sverige
Höll inte vad de utlovade
Jag hade bokat tid för att byta vindrutan på min bil och var då garanterad lånebil under tiden.
När jag kommer till verkstaden i tid och på rätt datum, kunde de inte ordna en lånebil som de garanterat i telefon.
Som åtgärd sälj endast in vad ni kan garantera och hitta inte på för att låta bättre än konkurrenterna.

Proffsig och snabb hjälp
Jag fick snabb tid och hjälp med att byta min framruta på bilen. När jag var sen till att hämta och det närmade sig stängningsdags ringde en i personalen mig och valde att vänta på mig några minuter så jag kunde få min bil. Jobbet blev professionellt utfört. Jag rekommenderar verkligen denna verkstad

Resposta da Carglass® Sverige
Bästa företag om man ska vara ärlig.Dem…
Bästa företag om man ska vara ärlig.Dem är snabba.seriösa och tar hand om deras kunder med glädje 🤩

Bluff
Gäller Botkyrka
Blev vägrade att laga två stenskott då det ena av det var för gammalt. Man ville därför inte laga det nya heller. Ville sälja en ny ruta ..Åkte till ryds och fick hjälp direkt med lagning

Resposta da Carglass® Sverige
Bra snabb service arbetet utfört bra

Resposta da Carglass® Sverige
Trevliga bemötande och bra utförande
Trevliga grabbar, fräscha lokaler och snabbt utförande

Resposta da Carglass® Sverige
Snabb hjälp och trevlig service

Resposta da Carglass® Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.