CarLuxe – Autoværksted & Klargøring Avaliações 32

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eminent!!! En yderst behagelig og professionel behandling fra start til slut, uden nogen som helst problemer. Bil: ⭐⭐⭐⭐⭐ Sælger: ⭐⭐⭐⭐⭐ Processens længde:⭐⭐⭐⭐⭐ Pris:⭐⭐⭐⭐⭐ Kaffe: ⭐⭐⭐⭐⭐ H... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik vasket bilen og rengjort indvendigt, med rigtig fint resultat og fin service. De var fra start forsinket 20-30min derfor får de ikke den sidste stjerne.

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Manutenção de Ar Condicionado para Carros
  3. Loja de Autopeças
  4. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis
  5. Lava-jato

Escrito pela empresa

CarLuxe er et kvalitetscertificeret autoværksted og klargøringscenter. Vi udfører service, reparation, diagnose, klargøring og professionel bilpleje – med fokus på kvalitet, ærlighed, sikkerhed og grundighed. Vi arbejder udelukkende med godkendte reservedele og står inde for vores håndværk. Besøg os på Rugmarken 17 i Farum, eller book online – vi hjælper kunder i hele Nordsjælland og København Nord.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dygtige

Dygtige, hurtige og søde!!!

7 de março de 2026

Hej Nanna

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både god service og hurtig hjælp hos os.

Hos CarLuxe gør vi os altid umage for at give vores kunder en tryg og god oplevelse – så din feedback betyder meget for os.

Du er altid velkommen igen!

Team CarLuxe 🚗

God service. Anbefales.

God service og klart et sted jeg vil anbefale til andre. Dilan har styr på sine ting.

28 de novembro de 2025

Kære Patrick,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du vil anbefale os videre.

Vi gør altid vores bedste for at levere god service – og det er en fornøjelse, når det bliver bemærket.
Du er altid velkommen hos os igen.

Dilan & Team CarLuxe 🚗✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem FANTASTISK service fra…

Helt igennem FANTASTISK service fra Dilan / CarLuxe.
Stod klar til at hjælpe da ingen andre kunne.
Både et kvalitets- og serviceniveau der hører til sjældenhederne i dag.

18 de novembro de 2025

Hej!
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det betyder virkelig meget for både mig og resten af CarLuxe-teamet. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe – især når andre ikke kan – så det glæder os enormt, at du har oplevet både kvalitet og service på det niveau, vi stræber efter hver dag.

Du er altid velkommen hos os igen!
– Dilan / CarLuxe 🙏🚗✨

Hej Allan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🙏
Vi er glade for, at arbejdet blev udført som aftalt både i pris og tid. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Du er altid velkommen hos CarLuxe igen!

CarLuxe 🚗✨

Meget enkelt bilen står flot

Meget enkelt bilen står flot
Rigtig go service
Jeg kommer tilbage

17 de outubro de 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både bilen og servicen.

Du er altid velkommen hos CarLuxe – vi glæder os til at se dig igen! 🚗✨

— CarLuxe Teamet

EMINENT

Eminent!!!

Bil: ⭐⭐⭐⭐⭐
Sælger: ⭐⭐⭐⭐⭐
Processens længde:⭐⭐⭐⭐⭐
Pris:⭐⭐⭐⭐⭐
Kaffe: ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis jeg endelig skal komme med et opråb:
FÅ ÅBNET EN AFDELING PÅ VESTEGNEN (ASAP)

Masser af varme hilsner til indehaver Dilan. PÅ GENSYN til en større varevogn

24 de setembro de 2025

Kære Güngör,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord – vi bliver virkelig glade og stolte, når vi læser sådan noget! ⭐ Det betyder meget, at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem.

Dit “opråb” om en afdeling på Vestegnen er hermed noteret – hvem ved, måske bliver det virkelighed en dag 😉🚗

Vi sender også masser af varme hilsner tilbage til dig, og vi glæder os allerede til at finde den helt rigtige større varevogn til dig næste gang.

På gensyn hos CarLuxe,
Dilan & teamet

Fantastisk professionel service.

Fantastisk professionel service.
Jeg har haft den bedste oplevelse hos CarLuxe. Fra start til slut blev jeg mødt med smil, ærlighed og en utrolig sød service. Jeg følte mig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem, og jeg endte med at køre herfra i en fantastisk bil, som jeg er så glad for

15 de setembro de 2025

Kære Penelope
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du har følt dig mødt med smil, ærlighed og tryghed hele vejen igennem – præcis sådan ønsker vi, at alle vores kunder skal opleve CarLuxe.

Stort tillykke med din nye bil 🚗✨ Vi håber, du får masser af gode køreture, og du er altid velkommen hos os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Alt gik perfekt

Alt gik perfekt, fik købt en bil fra dem samt klargjort hele bilen til en meget fornuftig pris, troværdig personale som man 100% kan føle sig tryg med!

De har ihvertfald fået en fast kunde her 😍

4 de agosto de 2025

Resposta de CarLuxe – Autoværksted & Klargøring

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at både bilkøbet og klargøringen levede op til dine forventninger – og at du føler dig tryg ved vores personale.

Det betyder meget for os at have vundet din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen hos CarLuxe mange gange fremover 🚗✨

Super service 👍🏻

Fik klar gjort min bil inden jeg skulle på ferie. Polering og rens af kabinen. Det spille bare fra start til slut. Fik en super service af Dilan som var ham som to i mod mig og han som afleverede den til mig.👍🏻

2 de julho de 2025

Hej Christian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🙏🏻
Det glæder mig virkelig, at du havde en god oplevelse hos os – og at bilen stod skarp til ferien! Det var en fornøjelse at tage imod dig og aflevere bilen tilbage i topform.

Vi håber, du havde en fantastisk ferie – og du er altid velkommen igen hos CarLuxe.

Dilan
CarLuxe 🚗✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CarLuxe har virkelig imponeret mig

Carluxe har virkelig imponeret mig! Jeg fik både lavet service på min bil og fik en vurdering af en nyere bil, jeg overvejede at købe. Der var styr på tingene, og jeg følte mig aldrig presset, kun vejledt af folk, der ved, hvad de taler om. Min bil blev afleveret tilbage skinnende ren, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Det er sjældent at finde så god og troværdig service samlet ét sted. 5 stjerner herfra!

10 de julho de 2025

Resposta de CarLuxe – Autoværksted & Klargøring

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det betyder meget for os at høre, at du både følte dig godt vejledt og tryg i processen – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du har lagt mærke til detaljerne i vores arbejde.

Tak fordi du valgte CarLuxe – vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🚗✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I recently had my car serviced and…

I recently had my car serviced and detailed at CarLuxe, and I couldn’t be happier. The staff was welcoming and explained everything clearly. They picked up and dropped off my car on time, and the results were stunning. It's rare to find a workshop that combines professionalism with such personal service. Highly recommend for anyone who wants top-quality work and a smooth experience!

2 de julho de 2025

Resposta de CarLuxe – Autoværksted & Klargøring

Thank you so much for your great review and kind words! 🙏
We’re thrilled to hear that you had a positive experience with both our service and detailing. At CarLuxe, we always strive to deliver top-quality work while making the process smooth and personal – and it means a lot that you noticed.

We truly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you again in the future! 🚗✨

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionalt arbejde og god service

Professionalt arbejde og god service. Kan klart anbefales.

23 de abril de 2025

Tak for de flotte ord!

Tusind tak for de 5 stjerner og den positive feedback. Det betyder meget for os!
Vi er glade for at kunne hjælpe Gastronomia Italiana ApS med alt omkring jeres biler – og ser frem til et fortsat godt samarbejde.
Professionel service og høj kvalitet er altid vores mål, og det er en fornøjelse at høre, at det bliver værdsat.

CarLuxe Teamet

5 stjerner herfra!

5 stjerner herfra!

Jeg har flere gange været hos CarLuxe og hver gang bliver jeg overrasket.!

Jeg har aldrig tiden til selv at få ordnet bilen, men hver gang jeg får bilen tilbage fra CarLuxe er det som at få en ny bil igen.!

Tak til hele holdet!

7 de abril de 2025

Kære Max,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det betyder rigtig meget for hele holdet hos CarLuxe at høre, at du gang på gang bliver positivt overrasket – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver eneste gang.

Vi ved, hvor travlt hverdagen kan være, så vi er glade for at kunne tage den opgave fra dine skuldre og levere din bil tilbage, som var den ny igen 🚗✨

Glæder os allerede til næste gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og super flot

God service og super flot udført indvendig rengøring af Audi A4. Det er ikke sidste gang…

13 de março de 2025

Hej Oscar Sydhavn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med både vores service og resultatet. Det er altid en fornøjelse at hjælpe vores kunder, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

CarLuxe

Altid god og venlig betjening

Altid god og venlig betjening

4 de fevereiro de 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid oplever god og venlig betjening hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig velkomne og godt behandlet.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

CarLuxe 🚗💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fandt jeg mit nye spot til bilen

Absolut hands down den bedste bilvask(klargøring) jeg nogensinde har modtaget. Serviceniveauet er topklasse, umiddelbart ikke en finger at sætte på deres faglighed. Jeg kommer bestemt tilbage igen. Tak for en skinnende ren bil

8 de fevereiro de 2025

Hej Rachid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt meget at høre, at du har fundet dit nye spot hos os, og at både vores klargøring og service har levet op til dine forventninger. Hos CarLuxe stræber vi altid efter perfektion, og din feedback motiverer os til at levere topklasse hver eneste gang.

Det var en fornøjelse at få din bil til at skinne, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Tak for din tillid og dine pæne ord.

CarLuxe-teamet 🚗✨💎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ringet i dag spontant carluxe på…

Jeg ringet i dag spontant til carluxe på vej hjem fra Sverige efter jeg set dem på Instagram.
Jeg fik en tid og jeg valgte luxury.
For jeg tænkte efter en uge i Sverige skal den have hele turen.
Firmaet fortjener mere end fem stjerner.
Den står som en ny bil igen.
Tak for en god behandling af mig som kunde og min meget beskidte bil.
Det er ikke sidste gang min bil kommer forbi der

8 de fevereiro de 2025

Hej René,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både servicen og resultatet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en ren og velplejet bil – især efter en uge på farten – så det betyder meget for os, at du føler, din bil står som ny igen.

Vi sætter stor pris på din tillid og dine flotte ord. Det betyder meget for os hos CarLuxe! Vi glæder os allerede til at tage imod dig og din bil igen næste gang. 🚗✨

Mange hilsner,
CarLuxe-teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og høj professionalisme!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos CarLuxe. De var utroligt professionelle, venlige og effektive fra start til slut. Mit køretøj blev hurtigt og grundigt repareret, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Servicen var i top, og personalet tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves, uden at det blev teknisk uforståeligt. Priserne var fair, og der var ingen skjulte gebyrer – kun ærlig og pålidelig service.

Jeg kan varmt anbefale CarLuxe til alle, der søger et dygtigt og troværdigt værksted!

16 de janeiro de 2025

Hej Mie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter en ære i at levere professionel service, gennemsigtighed og tryghed for vores kunder, så det betyder meget at høre, at det blev værdsat.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du skulle få brug for det i fremtiden. Tak fordi du anbefaler os!

CarLuxe-teamet 🚗🔧✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig tryg og god oplevelse

En virkelig tryg og god oplevelse at få sin bil repareret hos CarLuxe. De giver besked om hvad der bør laves nu og på sigt og laver et godt arbejde til den oplyste pris. Super professionelle og høj service. Jeg vil klart vælge dem igen.

29 de janeiro de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en tryg og god oplevelse hos os. Det betyder meget for os at kunne give vores kunder klar information og professionel service. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

CarLuxe-teamet 🚗💨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min familie og jeg vil altid vælge…

Min familie og jeg vil altid vælge Carluxe til rengøring, service, syn eller hvad der ellers kunne være med vores biler. For os er tilliden mindst ligeså vigtig som resultat. Der bliver altid leveret et professionelt stykke arbejde og servicen er helt i top. Vi sammenligner mekaniker med tandlæger og derfor er det vigtigt man har nogen der til at stole på. Vi vægter derfor tilliden høj og stoler på alt hvad der laves hos Carluxe.

5 stjerner herfra og på gensyn.

18 de dezembro de 2024

Kære Karim Lars,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er utroligt glade for at høre, at både du og din familie føler jer trygge og tilfredse med vores arbejde og service.

Tillid er noget, vi vægter højt, og vi sætter en ære i at levere professionelt arbejde hver gang. Det betyder meget for os, at I sammenligner os med tandlæger – det viser virkelig, hvor stor en tillid I har til os. Vi lover at leve op til den tillid fremover og ser frem til at hjælpe jer igen, når behovet opstår.

Endnu en gang tak for jeres anbefaling og de 5 stjerner!

På gensyn hos CarLuxe.

Team CarLuxe 🚗✨

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais