Keramisk coating a Cupra
Vildt behagelig fyr, fantastisk service og on point med aftaler. Kigger allerede hans vej til endnu et projekt 👌🏼👌🏼
Hos KJAER CARCARE er vi de eneste certificerede Artdshine installatør i nordsjælland, hvilket betyder, at vi kan tilbyde high-end keramiske behandlinger i absolut topklasse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer vores produkter højt for at sikre den bedste beskyttelse til din bil. Vi holder os altid opdateret på markedets nyeste teknologier og følger med i udviklingen, så vi kan garantere, at du får en behandling med de bedste og mest innovative produkter. Vores garage ligger i Helsingør, men vi har kunder fra hele sjælland og nordsjælland, der ønsker en professionel rådgivning og behandling.
Fabriksvej 21E, 3000, Helsingør, Dinamarca
Indbegrebet af god personlig betjening. Det var oplevelsen både før, under og efter. God fleksibilitet omkring muligheden for en lånebil mens arbejdet foregik. Alt information blev overleveret personligt og mundtligt men også på mail efterfølgende som dokumentation og vejledning til løbende vedligeholdelse.
Mine bedste anbefalinger til Rasmus og Kjaer CarCare. Ud over et vellykket resultat på min Carrera fra 1977 - har hele oplevelsen været tip top undervejs. Rasmus er super nem at tale med og fornemmer at han brænder for sit arbejde.
Bilen stod fuldkommen som ny.
Utroligt stykke arbejde
Jeg har fået behandlet min nye Audi Q6 hos Kjaer Carcare, og oplevelsen har været helt i top fra start til slut.
Rasmus er super professionel, ærlig og virkelig god til at forklare hele processen. Han tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål og kom med gode råd til, hvordan jeg bedst passer på bilen fremover.
Selvom bilen var fabriksny, havde den flere små ridser – men efter behandlingen hos Rasmus er de helt væk, og lakken står flottere end nogensinde.
Resultatet er fantastisk, og det hele blev udført med stor omhu og passion.
At der ovenikøbet var gratis lånebil gjorde det hele ekstra nemt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kjaer Carcare – her får man ægte kvalitet, super service og en ejer, der virkelig går op i sit håndværk.
Man blir mødt af rasmus som er både faglig og yderst dygtig til sit job, han gennem går bilen og kommer med en pakkeløsning der er syet til ens bil.en aftale er en aftale og da jeg fik bilen tilbage stod den som ny, utrolig flot arbejde kan klart anbefale kjaercarcare
Jeg købte min drømmebil (S5 cab) og besluttede at få den keramisk coatet.
Jeg fandt Kjaercarcare på FB og besøgte stedet for tjekke det ud.
Fra det øjeblik jeg trådte ind i de nyåbnede fine lokaler, fornemmede jeg dedikationen hos Rasmus som meget kompetent rådgav mig om mulighederne med coating.
Jeg afleverede bilen som aftalt og Rasmus har over 3 dage poleret og coatet så bilen ser fuldstændig nu ud med dybde og glans så man bare bliver mega glad hver gang man ser den.
Undervejs har jeg fået billeder og video og aflagt besøg så jeg kunne følge processen.
Rasmus er yderst kompetent og grundig og leverer mere end man kan forvente.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger og har da også lavet en coatingsftale om min Q8 etron.
Prisen er yderst rimelig når med oplever hvad man får.
Tak for den allerbedste oplevelse.
Har netop afhentet min Audi TT RS som har gennemgået grundig polering/lakkorrektion og fået 5 års coating. Jeg er vanvittig imponeret over resultatet og hele processen har været over al forventning. Rasmus er virkelig dygtig, dedikeret og bevidst om hvad en god kundeoplevelse er. Jeg blev holdt opdateret fra start til slut i processen med både billeder og video.
5 stjerner for håndværk og 5 stjerner for kundeoplevelse. Kunne jeg give en 6. stjerne, havde han sgu fået den 😊
Rasmus har gjort et super stykke arbejde, hvilket man tydeligt kan se, især fordi min bil er sort! Han har genoplivet farven igen med en dyb glans der får folk til at kigge 😍 han er også en god fyr, som jeg fik en længere samtale med og han er tålmodig ift spørgsmål, som han besvarer så tingene kan forstås. Jeg anbefaler ham virkelig meget 💪👌
Fik poleret og coatet min bil hos Rasmus. Rigtig god oplevelse
Vender klart retur
Jeg har fået poleret og coatet 2 biler hos Rasmus nu - og resultatet har været super flot begge gange.
Både vores Mercedes CLA45 AMG og vores BMW 330e har han taget sig kærligt af.
Rasmus er super professionel og kompetent - han er virkelig en bilelsker der kræser for detaljerne. Samtidig er han en utrolig behagelig person, der guider dig virkelig fint igennem mulighederne og selve processen.
Stor ros og anbefaling herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.