Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Als je denkt iets na enkele dagen te ontvangen dan kom je bij carpardoo bedrogen uit. Woensdagavond voorraad artikelen besteld. Maandag pas respons. Doodleuk bestelling ruim 2 werkdagen = 4,5 dag late... Ver mais
Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Ver mais
De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!
Informações de contato
Holanda
- carpardoo.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tot dusver waardeloze ervaring
Tot dusver waardeloze ervaring.
Totaal geen duidelijkheid of transparantie.
Heb afgelopen woensdag een onderdeel voor mijn auto besteld, waarvan op de site staat dat deze voorradig was en levering binnen 2 tot 3 dagen. Na geen bevestigings mail te hebben ontvangen heb ik ze gemaild en kreeg ik het antwoord dat ZIJ het binnen 2 tot 3 dagen binnen zouden hebben. Nu bijna een week verder (nog altijd geen bevestiging van verzending) toch maar weer eens gemaild en blijkt dat ze nog altijd mijn onderdeel niet voorradig hebben. Nu qord er weer verwacht dat het onderdeel VOLGENDE WEEK maandag of dinsdag wel een keer zal komen.
De comunicatie is zeer waardeloos en de site is onduidelijk. Want de levertijd gaat blijkbaar over hoelabg het duur, voordat ZIJ het binnenhebben. Dit valt niet terug te vinden in de advertenties dat dat het geval is. Ik heb nu 1 keer mijn afspraak bij de garage moeten verzetten. Nu mag ik weer een nieuwe afspraak maken, omdat Carpadoo gewoon geen duidelijkheid geeft.
Overigens een extra minpunt is het ongevraagt toesturen van nieuwsbrieven en reclame via de mail. Ik heb dit boxje niet aangevinkt, maar word wel doodgegooit met reclame en dingen waar ik niet op zit te wachten. En dan is ook de klantenservice en de levering zo waardeloos. Ik zou graag willen dat jullie mij uit de maillijst halen, aangezien ik er niet om gevraagt heb, maar me ook niet uit kan schrijven.
Kortom, Waardeloos. Ik bestel mijn onderdelen voortaan wel ergens anders.
Er valt nog veel te verbeteren binnen carpardoo. En laat ze beginnen met de communicatie en eerlijke, duidelijke advertenties.
Hele slechte service niet op tijd de…
Hele slechte service niet op tijd de artikelen inleveren telefoon wordt niet opgenomen lang gewacht aan de lijn Ik heb het al besteld sinds 26 oktober vandaag is 3 november artikel is nog niet binnen ik adviseer niet te kopen via deze website
diverse onderdelen gekocht waaronder…
diverse onderdelen gekocht waaronder set remschijven.
is met de DPD verzonden.
zag de chauffeur aan komen met een hele zware doos.
chauffeur liet de doos op de grond vallen omdat hij deze doos erg zwaar vond.
doos was kappot dus ook al eerder gevallen of i.d.
materiaal zag er verder goed uit en kon verder geen beschadiging ontdekken.
zijn deze set schijven te zwaar om met de dpd mee te doen of moet dit anders?
beter verpakken?
gaan we over nadenken.
de rest van de onderdelen zag er goed uit.
alles prima verlopen en alles correct…
alles prima verlopen en alles correct volgens de bestelling alles past n[ets om op aan te merke
Had een remlicht besteld voor m’n c1…
Had een remlicht besteld voor m’n c1 stond dat er 3op voorraad waren binnen drie dagen leveren ben nu tien dagen verder e. Nog niets ontvangen m’n auto moet voor de apk en kan hem dus niet laten . Keuren ik bestel hier niets meer
Betaald en geen artikelen en levertijd langer dan aangegeven
Eerst besteld en betaald en was mijn order nergens terug te vinden. Vervolgens moest ik voor een andere betaalmethode kiezen en opnieuw mijn bestelling plaatsen. Levertjjd 2-3dagen en na 7 dagen nog niets ontvangen. Ook heb ik het geld van de foutieve order nog niet terug gekregen
Snelle levering tegen een scherpe prijs.
Bestelling lekker vlot verlopen
Bestelling lekker vlot verlopen en de prijs was erg gunstig
Prima, levertijd langer dan aangegeven.
Prima site, nette prijzen. Alleen de verwachte verzendtijd van 2-3 dagen werd een week.
The order was okay ,but the delivery…
The order was okay ,but the delivery took 4 days to Netherlands ... which was pretty bad experience.
Onderdeel niet voorradig, geld terug
Spullen besteld en ze zouden snel geleverd worden. Na 2 weken niets gehoord en toch maar eens gebeld. Na 1 uur in de wacht te hebben gestaan door de vreemde telefooncentrale werd de verbinding na 1 uur verbroken. Toen een mail gestuurd en hier had ik binnen 2 uur reactie op. Het onderdeel was niet meer op voorraad. Heb toen het geld terug gevraagd en dit ook gekregen. Dus als tip wil ik meegeven om te mailen in plaats van te bellen
Het bestellen was makkelijk te…
Het bestellen was makkelijk te makkelijk.ik heb mijn pakket niet ontvangen en heb veel email gestuurd en geen antwoord .dus een heel slecht ervaring.
Waardeloze klanten hulp
Waardeloze winkel bestel 4 onderdelen die op voorraad zijn met de verwachting dat je binnen 1 a 2 dagen binnen zijn na 4 dagen geen informatie gekregen te heben besloot ik de service desk te bellen 4 keer ruim anderhalf uur in de wacht gestaan te hebben word de hoorn erop gegooid nooit meer dat ik hier wat bestel pas na 8 dagen mijn spullen gekregen.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, reageren snel en adequaat.
Veel producten en duidelijke beschrijvingen.
Snelle verzending en goede onderdelen
Voorheen bestelde ik meestal onderdelen bij Auto-onderdelen24, maar daar duurt het tegenwoordig veel te lang eer een verzending de deur uitgaat. Een paar jaar geleden had ik al wat bij Carpardoo besteld, maar daarna ben ik hen vergeten. Na wat zoekwerk heb ik ze weer gevonden en daar ben ik blij mee: onderdelen van uitstekende kwaliteit (het merk kies je zelf) en bestellingen zijn binnen 2 dagen vanuit Duitsland in huis.
leveringsduur en kwaliteit van de bestelling
een levering duurde een week.
de bestelling, een voorschakelweerstand voor de interieurventilator, kwam vervolgens ernstig beschadigd uit de verpakking.
zou op z'n zachtst gezegd beter kunnen.
Prima geregeld
Carpardoo levert niet.
Carpardoo biedt een artikel aan tegen een concurrerende prijs, waarop bovendien een korting wordt verleend. Een week na bestelling komt het bericht dat het artikel niet geleverd wordt en de bestelling wordt geannuleerd. Het artikel is echter extern op voorraad leverbaar. Carpardoo ontbindt de overeenkomst in strijd met de eigen algemene voorwaarden en biedt geen tegemoetkoming in de schade.
De verwerking van de betaling en pas…
De verwerking van de betaling en pas daaropvolgend het gereed maken van de onderdelen,mag wat vlotter. Ik ben particulier,maar voor een garagehouder,mag het verwerken sneller.
Voor derest ben ik zeer tevreden en zal ik Carpardoo zeker aanbevelen.
De onderdelen waren op andere sites zoals o.a autodoc,Mister auto,winparts,carparts uitverkocht.
Mooie prijzen en snelle levering
Mooie prijzen en snelle levering. Ik vind het een aanrader.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.